• Papastrumf
    20.1k

Nesto manje od 3.000.
  • nin0belan
    19
    Koliki će biti kapacitet istoka?
  • fakin
    2k
    Ako se ne varam 2900 sjever, 2500 zapad
  • The Undertaker
    9.1k
    Jug je premali a Istok prevelik. Jug + bliži dio Istoka za ultrase ne dolazi u obzir ili je i to opcija?
  • Medvedgrad
    728
    ne bi trebalo bit opcija jer tribine neće bit spojene
  • Thor
    1.4k
    mozda neki i bi. A kaj,kad idemo na gostovanja, kam idemo...na penzionersku tribinu? Ok kuzim kaj velis i pitas i zakaj ali opet. Mozda ce biti najbolje da se sve godisnje rasporede na cijeli stadion kao jedna kategorija za tu prvu prijelaznu sezonu a sjeverne godisnje u posebnu kategoriju i onda kaj ostane,ostane za slobodnu prodaju. A onda iducu ce se vec vidjeti kak ce kaj funkcionirati i napraviti novi raspored i prioriteti za kupnju po sektorima. Ne znam,pricam na pamet jer ne znam kak je zamisljeno i kakvi su planovi kako ce se u konacnici realizirati. Ali ne bi bilo fer da bar u toj prvoj prijelaznoj sezoni bilo tko,tko ima godisnju popljuga.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    No, da mi se sa Zapada ide iza gola bas i ne. Gledanje utakmica iz te perspektive mi je bezveze.scooniepenn

Slažem se, s time da uzmi u obzir da nam Maksimir kvari percepciju zbog kilometarske udaljenosti. Na Drosini gdje možeš vidjet koji igrač ima koliki peruti u kosi mi je skoro svejedno je li s gola na gol ili sa strane jer je toliko blizu. Vjerujem da će tako bit i Kranjča
  • Dino
    4.7k
    Mislim da je taj pogled s istoka i zapada teze precijenjen, a ovi pogledi iza gola se malo previse pljuju. Oni koji sjede na zapadu nemaju uopce dojam kolko je lopta udaljena od gola kod nekog suta nit vide kolko je igrac zapravo udaljen od aut linije u prodoru po krilu (kad hoxha potegne ne).

Ono, komplementarno se iskljucuju i sve kaj vidis sa zapada ne vidis sa sjevera i obrnuto. Vise je do navike, a ne kvalitete.
  • Neron53
    2.3k

Ako je trenutno malo manje od 3 soma godisnjih za sjever, onda je buduci zapad Kranjce i vise nego dovoljan za sve sadasnje zapadnjake.
    Naravno, ako je tocan info od jucer da je kapacitet preko 3 soma.
  • NitkoBitan
    33.1k
    Na Maksimiru su godisnje bile pustene za dvije tribine, na Kranjci ce bit pusteno za cetiri. Ne vidim potrebu za "fiksacijom" zapad-zapad i sjever-istok, nek svatko kupi za tribinu koju zeli. Otprilike pola kapaciteta svake tribine pustit za godisnje a ostatak slobodna prodaja, uz rigoroznu kontrolu dolaznosti i prepustanja mjesta od strane godisnjaka.
  • Neron53
    2.3k

Ne govori nitko o takvoj "fiksaciji" . Ali je logicki zakljuciti da ce rijetko tko od sadasnjih sjevernjaka izabrati ista osim istoka.
  • Dinamosaur
    2.8k
    Najlogicnije kao u Varaždinu. Svima dosta
  • Papastrumf
    20.1k

Ne razumijem sto si htio reci? Pa napisao sam da na zapadu nece biti mjesta za sve sadasnje zapadnjake.
  • Neron53
    2.3k

Koliko sada ima zapadnjaka?
    Zapad Kranjce, napisao si, bude imao kapacitet od cca 3150.
  • Papastrumf
    20.1k
    Koliko sada ima zapadnjaka?
    Zapad Kranjce, napisao si, bude imao kapacitet od cca 3150.
    Neron53

Zapadnjaka ima oko 2200-2300 kad maknemo one koji nemaju pravo prvokupa.
    Zapad Kranjce je 3150, ali s ukljucenim VIP mjestima i sky boxevima. Bez toga je cca 2300.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet