• Dino
    4.7k
    Nema većih sluga sistema od 20togodišnjakinje, takve su većina, ima do 10% hardkor katolkinja, al me nijedna ne želi.ivanlivno

Mozda sam trazis na krivim mjestima :grin:

Ili trazis na dobrim mjestima, ali moras sebe malo sredit da budes pozeljan ako te zanima takav tip cure. Dosta posjecujem studentske kateheze, vjeronauke, klanjanja, kampove i slicno i mogu ti reci da su zenske dobra vecina na takvim susretima.

Ostavljam otvorenu mogucnost da sam naletio bas na dobre primjere, a ti bas na lose, ali sveukupno sam mislio na sve nas mlade ljude kad sam rekao da imam vjeru.
  • ivanlivno
    229
    Dosta posjecujem studentske kateheze, vjeronauke, klanjanja, kampove i slicno i mogu ti reci da su zenske dobra vecina na takvim susretima.Dino

Ma sprdo sam se na vlastiti račun iskreno, al kad si već spomenuo navedeno. Ne da mi se pričat s hercegovkama od 185cm. Generaliziram znam, iskreno naišao sam na takvim eventovima većinom na okretanja očiju, neki sterilni humor, moraš pazit šta pričaš, pa svršavanje po Dalmaciji i Hercegovini(makar sam sam iz BiH rodom), a i napunio sam 30tu pa nisam više baš za tako nešto. Kad mi krene Hercegovka rođena u Zagrebu na hercegovackom, a znam ju i 99% vremena priča purgerski, skoči mi tlak. I svi ti eventovi zapravo ispadnu neki suptilni matchmaking i dosta ima površnosti i pravljenja finoće. Mislim podržavam neka se ljudi nailaze i međusobno razmnožavaju a ne da nam neka sa filozofskog uništi kvalitetnog čovjeka, no mojem profilu osobnosti je teško tamo nać nekog.
  • Maki85
    231
    Koliko znam niti jedan dnevnik nije prenio o kakvoj se izložbi radilo, jedino je Index imo jedan OK članak oko toga. Odite na reddit/Croatia, ekipa doslovce nema ništa protiv potpisnika memoranduma SANU, ne jebem vas.ivanlivno

Koliko sam pročitao, Benčićka i Kekinka su bile na izložbi. Benčićka je jedna od potpisnica one deklaracije o zajedničkom srpskohrvatskom jeziku. Dakle, ne trebaš ići na reddit tražiti takvu ekipu, ispred očiju su nam i nije ih uopće toga sram.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Ne da mi se pričat s hercegovkama od 185cm.ivanlivno

Vidiš, u Istri ti je uvijek bila lutrija oženit stokilašicu od 180+ jer onda ona okreće bale i slaže suhozid umjesto tebe. Možda da okreneš paradigmu :cool:
  • MojZagreb
    30
    Na danešnji dan 16.11. 1242 je ugarski kral Bela IV s zlatno bulo
    proglasil Gradec/Zagreb za slobodno mesto/grad kajti/jer su ga Zagrepčani
    spasili od Mongolov. Mongoli su spalili grad (Gradec i Kaptol) no hitro je niknul novi ...

Več/više , hr enciklopedija:
    https://enciklopedija.hr/clanak/zlatna-bula-bele-iv
  • Dr Hofmann
    4.3k

Fala, fala, vidiš kako ste vi Zagreb, ste dobri, ste vi
  • LA BOMBA
    643
    Sa tvog linka: Za uzvrat su građani bili obvezni davati kralju 10 potpuno naoružanih vojnika u slučaju njegova vojnog pohoda u Primorje, Korušku i Austriju. U slučaju kraljeva posjeta Gradecu, građani su trebali za njegov i objed njegove pratnje osigurati »12 volova, 1000 kruhova i 4 bačve vina«

To su bila dobra vrijemena kad si kao kralj mogao ići u jednog od svojih gradova i dobiti 12 volova, 1000 kruhova i 4 bačve vina. A još te čekalo 10 potpuno naoružanih vojnika koji su išli sa tobom pljačkati druge zemlje.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k

Sve smo mogli, sve smo smjeli
    I bili smo što smo htjeli
  • LA BOMBA
    643
    A danas ne smiješ ni baklju baciti na teren.
  • mali M
    8.9k
    mojem profilu osobnosti je teško tamo nać nekog.ivanlivno

Sukladno svemu što si napisao i kako se i ovdje izražavaš neznam što si točno očekivao od katolkinja?
    Da su katollinje Hrvatice, vole domovinu, vjeruju u Boga, pa se bace s tobom na zadnjem sica auta, koji puta opale psovku i budu frajerice, ali svete frajerice... :roll:
    Mislim da ti je Dino sve rekao u ovoj rečenici:
    moras sebe malo sredit da budes pozeljan ako te zanima takav tip cureDino

Il prestani glumiti da te zanimaju "vjernice"
  • ivanlivno
    229
    Da su katollinje Hrvatice, vole domovinu, vjeruju u Boga, pa se bace s tobom na zadnjem sica auta, koji puta opale psovku i budu frajerice, ali svete frajerice... :roll:mali M

Od kud ti ta fora. Osobno živim sakramentalan život, odnosno trudim se živjeti sakramentalan život i po 10 Božjih Zapovjedi. A rekao bih za većinu ekipe na tim eventovima da je vjera nešto kulturološki. Pod "svoj profil osobnosti" mislio sam da mi je jako teško, odnosno ne da mi se vodit neki razgovor u rukavicama, neki katolički politički korektan razgovor nego odma kažem kaj mislim, koja god da je tema.
  • cibona
    6.9k
    https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/priznanje-afera-hipodrom-uskok-goran-dulic-boncina-franjkovic-15643859?fbclid=IwZnRzaAOIK0BleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZAo2NjI4NTY4Mzc5CGNhbGxzaXRlAjI1AAEeAjRRzCceVnt9pL_BGAjHbHdqm0n66PrIB6evNMmDc75P0Vj56EZej3FZWS8_aem_y6uv8SRGpmJOtWcO3YB2TQ

"Ozbiljan pomak u istrazi oko afere Hipodrom, došlo je do novog zapleta koji teško kompromitira moćnog možemovca".

Članak govori u Đuliću.

Njega i njemu slične treba za vijeke vjekova torpedirati iz dinama. Takvi poput dotičnog nikada nisu niti smjeli doći u doticaj s klubom, nadam se da su se izvukle određene pouke.
  • mali M
    8.9k
    Od kud ti ta fora.ivanlivno

U tvom vokabularu i načinu komunikacije koji koristiš ovdje na forumu...
  • ivanlivno
    229

Za moj vokabular je kriv Mario Kovačević
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention