• rioda
    11.5k
    Dinamo je uoči nastavka sezone uveo promjenu u radu s napadačima. Bivši hrvatski reprezentativac Tomislav Marić priključio se radu sa seniorima kao individualni trener za napadače, a uz to će nastaviti raditi i u Dinamovoj nogometnoj školi. Marić, 52-godišnjak s devet nastupa i dva pogotka za Vatrene, dolazi iz klupskog sustava i neće formalno biti dio stožera prve momčadi. Ipak, radit će individualno s napadačima, prvenstveno s Dionom Drenom Beljom i Sandrom Kulenovićem

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/beljo-i-kulenovic-su-prestali-zabijati-ovo-je-covjek-koji-bi-ih-trebao-probuditi/2731173.aspx?index_ref=rubrika_sport_ostalo_m
  • Masto
    401
    na bosanskom i na srpskom
    Al dinamo mahala haha
  • Facke
    7k

Bude nam sad on napadacku taktiku i igru slagal?
  • plavi72
    2k
    Tomislav ,za prijatelje Tomi,je već bio trener napadača u Stuttgartu i uvjeren sam da će iskustvom,samopouzdanjem donijeti veliki pomak.
    Za nas dinamovce iz Cima(zapadno predgrađe Mostara) posebna čast ,rođen je u Njemačkoj,ali svako ljeto do rata je provodio u rodnom mjestu svog oca,kad je postao igrač bundes lige,reprezentativac uvijek je ostao isti,običan,drag i uvijek bi nas okupljao kad bi imao vremena i došao u svoj Cim.
    Tomi sretno,blagoslovljeno,jako,ozbiljno jer ti samo tako i znaš.
    Baš sam ponosan i sretan !
  • cibona
    6.9k

Bravo! Užitak mi je čitati ovakve upise, to mi daje nadu u naš klub i pokazuje činjenicu da Dinamovci znaju što je bilo 45'.

Povijest Dinama ne počinje niti Tuđmanovom preambulom kluba, niti ulaskom okupatorske šumadije u grad Zagreb. Dinamo je Građanski i Građanski je Dinamo :clap:
  • masacusec
    6.7k
    Ovo je idiotizam. Ne mogu shvatiti da nekim dinamovcima smeta Građanski u GNKHrvatski Gradjanski

Eh da mi je bilo čuti tu mantru i promociju tog GNK 2011.g. kada je ta oktroirana diverzifikacija službenog naziva kluba bio pljuska u lice svakom navijaču Dinama jer je njemu "eto tako došlo". Naziv kluba nije nkkakva premetačina niti igra riječi, a četnik je upravo svojom samovoljom uz blagoslov svojih ortačkih podanika to učinio....tak da mi je taj jebeni GNK sinonim za autokraciju i otužno razdoblje mojega kluba na čijim se proslavama.naslova prvaka na Maksimiru čula jeka. Dinamo je Gradjanski, Gradjanski je Dinamo! To je nepobitna činjenica, no način, vrijeme, okolnosti tog nelegitimnog preimenovanja, nikada neće naići na moj blagoslov!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet