• Xpert1992
    154
    Tresla se brda, rodio se mis. Nebu nis od toga, tak da nema brige. Podrska nasem predsjedniku i samo tak dalje!
  • Facke
    7k

Koj se cudis celi HNS je pun tovara...
  • gledatelj
    1.1k
    da ne cjepidlacim sad, ali bilo je obrnuto hahha
  • Thor
    1.4k
    Ma mogu nam se napusit..
  • KtcGoat
    2.1k
    Njemu bi bilo najpametnije da više ni ne sjedi na klupi, ako Argentinac pokupi nekakav crveni ili se ozljedi na zagrijavanju piši kući propalo. Eto, to me jedino brine.Ijayi Atiemwen

Pa bio je s Nikolom Kalinicem u reprezentaciji 2018 na svjetskom, mogao je vidit iz prve ruke kako se to radi. Klasicna neugodna bol u ledjima
  • wolfgang14
    3.2k
    u ovoj oronulo - toksičnoj ligi poštujem samo dinamo i vukovar, svim ostalima želim bankrot i ispadanje u niže lige. Nikog drugog ne podnosim
  • Jurki
    20.5k
    Ako je stvarno sve iskomunicirano sa Gironom.. mislim da Livi vise nebu ni na klupi.
  • NitkoBitan
    33k
    Disciplinske komisije su se krenule spominjat tek nakon Bobanovog istupa na clanskom danu zatvorenom za javnost :rofl:

Koliko je proslo od Miskoviceve izjave kako se Dinamo namjerno gura prema tituli i nikom nista?

Ne bude taj zalizanac tako skoro bio na Maksimiru.

Nek udare na Dinamo kruha ce bit gladni.
  • Jurki
    20.5k
    Nek udare na Dinamo kruha ce bit gladni.NitkoBitan

Proročanske riječi koje svakim danom sve vise dobivaju na tezini
  • JMastermind
    1.2k
    Ma mogu nam se napusit..Thor

Da citiram svog kolegu kad je pozvan na razgovor kod poslovođe nakon što se porječkao sa drugim kolegom...

" Nisam mu rekao da mi puši kurac nego da se napuši kurca."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube