• Zagi
    13k
    ,ni slične pozicije i uloge u momčadKujtim Shalla

Desna osmica jedan i drugi. Nema igrača koji su usporedniji.
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    meni je Ljubičić najbliži što imamo šestici ,puno bolji od jagušića defanzivno a jagušić bolji ofanzivno. Opet tko zna kakve su ideje sa njim . Definitivno ga se treba dovest ali i riješiti se par veznjaka pod must
  • Zagi
    13k
    meni je Ljubičić najbliži što imamo šesticiKujtim Shalla
    Nebitno kaj je on tebi. Igra isturenu desnu osmicu. Jagušić igra isturenu desnu osmicu.
    puno bolji od jagušića defanzivnoKujtim Shalla
    Sa svojih 30% dobijenih duela?
  • Jurki
    20.5k
    Naravno da bi bilo sjajno da se Livi vrati u Dinamo.

Za proljetni dio sezone bi rijesili pitanje golmana kaj mislim da je rjesenje vecine nasih problema.

Nazalost, ne vjerujem da je moguc otkup njegovog ugovora od Turaka. Te bi nam ostalo pitanje golmana za iducu sezonu. Ali otom potom.

Kaj se tice veznjaka, tu definitivno treba napraviti doselekciju.
    Ako je plan prodaja Mudrog i Solde, dovesti odmah malog Jagusica. Bennacer je tu s nama tak i tak do kraja ove sezone te bi mogli lako ostati deficitarni na tim pozicijama.
    Eh sad Kulen.. odlican napadac za drugu špicu. I kaj se njega tice nisam na cisto kaj napraviti.. prodat ga ili ostaviti u klubu?
    Ostaju nam problemi krila koji se moraju rijesiti ako ne ove zime, onda najkasnije ljetni prijelazni rok.
  • Fatos Beqiraj
    373
    Kule navodno ide po danasnjim clancima, a ja bi ga iskreno prodao, svojr je dao, moze se zaraditi nesto , vec je dugo tu, a i zatvara mjesto mladjima
  • Crni86
    17.1k
    Bennacer je tu s nama tak i tak do kraja ove sezone te bi mogli lako ostati deficitarni na tim pozicijama.Jurki

Dovest jednu pravu trkacki jaku sesticu pa da hnl mozemo igrat i sa stojkovicem i vidovicem na osmicama/desetkama.

I kaj se njega tice nisam na cisto kaj napraviti.. prodat ga ili ostaviti u klubu?Jurki
    Pisalo se vec prije tu koji je plan, ako me pamcenje ne vara to je uzet lovu na kulenu, a ionak se najavljivao onaj marcel ryan da dolazi besplatno.

Pa upravo ta lova mozda bude i presudna za otkup livija.
  • Omake
    13.3k
    Abdeli umjesto Bennacera na ljeto kao free agent je moja najveća želja. Ne mislim da je puno lošiji igrač.
  • Jurki
    20.5k
    na koga mislis od mlađih Ćutuk, Horvat?
    Njima bi iduce sezone vise vrijedilo da igraju stalno nego da griju klupu i budu zamjena Belji.

Pa upravo ta lova mozda bude i presudna za otkup livija.Crni86

Ako bi se islo u otkup, pitanje dal bi Turci pristali na neku razumnu cijenu. Rijesili bi pitanje golmana na iducih 4+ godina.
    Da gledamo dugorocno, to bi bil top potez. Znuderlu (ako mu karijera krene u zeljenom pravcu i procijeni se da je to to) treba par sezona branjenja u seniorskom nogometu (Dinamo II) i moze komotno uskociti na Livijevo mjesto za 2-3 sezone.
  • Fatos Beqiraj
    373
    Pise se da ce Cutuk bit prikljucen na zimu, a uvijek moze igrat za B momcad a ovamo bit na klupi pa po potrebi uc , a ne igrat za B
  • Jurki
    20.5k
    ok, al govorim za kontinuitet igranja tj full minutaze.
    Kaj se ove proljetne polusezone tice.. dapace da bi bilo odlicno da pocne skupljati minute u seniorskom nogometu.. bolje nekaj nego nikaj.
    Iducu sezonu moze participirati i u prvoj i drugoj ekipi.. dapace.
  • Fatos Beqiraj
    373
    a ovu ce igrat u juniorima i vamo sjedit na klupi, tesko da bj ga uzeo neko na posudbu
  • Zg123
    2.9k
    Cutuk je gradjen kao cackalica, nemojte mi tu sad paralele s Modricem povlaciti i njegovom gradju. Nije mi jasno da se ne radi s njim na pitanju fizikalije, on ne moze igrati ozbiljan seniorski nogomet s takvom gradjom. Npr Jagusic je isto bio uzasno gradjen i mali je individualno radio, nabacio koje kilo misica i danas sasvim pristojno izgleda po tom pitanju
  • Fatos Beqiraj
    373
    a sigurno nisu ludi u klubi da ne znaju, al ne mozes dijete u razvoju bas nagruvat. To tek kad se razvije vise manje i Jagusic je tek od ove sezone
  • Zg123
    2.9k
    ma ja samo kazem da od njega nema nista, isto ko i Koscevic, slican tip napadaca, imaju nos za gol ali su fizicki slabi i nista ne rade po tom pitanju, a i trkacki nisu bas najbolji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.