• vjeko1701
    20.5k
    imaju nos za gol ali su fizicki slabi i nista ne rade po tom pitanju, a i trkacki nisu bas najbolji.Zg123

Meni izgleda kao da je to boljka naše škole već jako dugo. Napadači koje proizvodimo nit imaju fizikalije, nit imaju brzinu.

Baš najslabiji dio naše škole.
  • FazeN
    3.5k
    Što se tiče Livakovića on je mogao biti već ovo ljeto u Maksimiru, no Turci su "zajebavali" Dinamo već s Zajcem gdje su Bobanu krv popili i tražili da mi platimo i za to, pa su tražili i cifre za posudbu Livija, koje plaćamo za plaću nekoliko igrača, i sve je propalo.

No tad, se s ljudima Livakovića umješao Andy Bara koji ima dobrog prijatelja koji ga je ubacio i u Barcelonu, a sad je u Gironi "glava", i to više manje nego brata od trenera Guardiole s kojim ima odličan odnos kad je počinjao raditi u Španjolskoj.
    Oni su Liviju obećali sve živo lažu što govore u medijima da nisu, obećali su mu brda i doline i na kraju ga zakucali na klupu.

Ja ti tvrdim da Dinamo želi dovesti Livakovića i već se krenulo raditi na tom. TvrdimFazeN

Pošto je u trendu da svako ispituje "izvor?" sad na svaku poruku, evo izvor mi je isti kao što je bio ovo ljeto i drago mi je da je Boban potvrdio da je bila istina.
    Mi smo s Livijem u kontaktu cijelo vrijeme, tu smo i on želi k nama i potvrđeno je to.
  • Zagi
    13k
    Jasno je za Livija.
    Daj ti nama Jagušića potvrdi.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Nije mi samo nikad jasno kako kad igrač želi otići onda nema problema, sve mu se izađe u susret i nemreš ga puškom natjerat da ostane, a kada postoji obostrana želja za dolaskom onda milijuni komplikacija. Ako baš tako želi nek se veže lancem za rasvjetni stup ili koju god tehniku iznuđivanja osmisli pa se mogu Turci pravit grbavi koliko žele.
  • FazeN
    3.5k
    Daj ti nama Jagušića potvrdiZagi

Čuo sam se s Hazom prije par dana i podjelio info koji imam s njim oko Jagušića.
    Haza što piše ovdje o Njemačkom interesu je istina i to se radi o ozbiljnom klubu, ne nekom davljeniku u Njemačkoj, ali mali želi u Dinamo.
    Ne vjerujem da ga možemo dovesti ispod 3m iskreno.
    Znam da želimo njega dovesti, znam da mali želi nama. Znam da ćemo i pokušati.
    Sve ostalo bi lagao da napišem kako Belupo diše, za to nek Haza prenosi ako tko zna Belupo najviše to je on.
  • austrijanac
    8.4k
    S obzirom da će se zaradit tri milje ove zime, cijena neće bit problem.
  • don
    16.8k
    evo izvor mi je isti kao što je bio ovo ljeto i drago mi je da je Boban potvrdio da je bila istina.FazeN

šta je potvrdio? Boban reka da smo na lito tili dovest Livakovića? Daj mi link molin te.
  • FazeN
    3.5k
    koju god tehniku iznuđivanja osmisli pa se mogu Turci pravit grbavi koliko žele.Tvrdica McTvrdi

Turci su ti specifična situacija, nadam se da će Zajc jednom ispričati javno kako su ga htjeli izraditi.
    Prvo su mu rekli da nađe klub pustit će ga džabe, nakon toga kad je dogovorio s Dinamom sve, oni su mu prijetili tužbom i kaznom ako ne želi raskinuti ugovor na svoju štetu. Zato je trajala saga Zajc dugo.
    Turci su smeća i odroni.
  • NerminB
    232
    Koliko ce odbrana bit sigurnije sa vise samopouzdanja kad znas da iza sebe imas sigurnog golmana. Welcome back Livi :fire:
  • Ijayi Atiemwen
    4.7k
    Mislim da svi mi nismo svjesni šta dobijamo s Livakovićem na golu. Analizirajte malo utakmice koje smo mi kiksali ove sezone i stavite da je na golu bio Livaković, bili bi prvi na tablici. Jedino gdje vidim da bi ostalo isto je Vukovar jer smo odigrali užasno i pitanje vremena je bilo kad će nam Vukovarci nešto uvalit, a u Europi možda bi izgubili od Celte ali zasigurno ne 0:3.

Istra, Lokomotiva, Gorica… bile bi one “rutinske” Dinamove pobjede gdje Livi obrani mrtvu na 0:0 i onda mi poslije do kraja utakmica zabijemo dva gola. Na onaj gol u Švedskoj Livi ni ne trepne već živu uhvati. A ono što me posebno veseli je da će i napadači napokon imati koristi od golmanovih ispucavanja, da na korneru nećemo morati strepiti jer znamo da Livi kupi sve što ide kroz peterac. A najbitnije je što dobijamo ono što ovoj momčadi fali - #KAPETAN!

Majstore, čekamo te!
  • Ritam Ulice
    2.3k
    ne moze ti dat link jer mu nisi dovoljno blizak internet prijatelj
  • Zagi
    13k
    Ne vjerujem da ga možemo dovesti ispod 3m iskreno.FazeN
    To je bagatela uspoređujući recentne transfere kako Rijeke tako hajduka.
    Bojim se da bi moglo biti skuplje. Ili 3m + debeli postotak budućeg transfera ...
  • FazeN
    3.5k
    To je bagatela uspoređujući recentne transfere kako Rijeke tako hajduka.
    Bojim se da bi moglo biti skuplje. Ili 3m + debeli postotak budućeg transfera
    Zagi

Zato oko Jagušića treba pratiti samo Hazu što kaže nikakve novinare.
    Jer mi ga želimo dovesti i on nama, a Švabe ove imaju novca više neg mi, neupitno.
    I Haza zna vjerovatno kako Belupo diše i koja je cijena u pitanju.
    Budemo li se nadmetali novcima, nemamo šanse.
  • Zagi
    13k
    Samo se nadam da idemo full all in na zimu. Nikakvo čekanje ljeta .
    Tog malog se ne smije propustiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.