• rokikaciga
    7k
    Bennacer izgleda fenomenalno na terenu dok igra.

Ma banirajte me na 24h ak sam u krivu. Eto, toliko sam siguran u svoje znanje hehe
  • rokikaciga
    7k
    Dzaba kad Mikic opet ne igra naustrb igraca van pozicije. Kova dragi moj, slabo je to i bez muda.
  • Amigo86
    55
    Golman nam treba pod hitno koji izlaze na lopte i ne boji se lopti kao nevistić....Daj te nam livija ma ja bi išao i po pandura ako je moguće pozvan za repku još mlad golman...
  • Fatos Beqiraj
    363
    golman koji izlazi i onda daj nam livija :lol:

Ne ide jedno uz drugo nikako
  • Haza
    11.2k
    Adriano Jagušić ima, odnosno dobit će jednu lukrativnu ponudu iz njemačke lige (ime kluba za sada ostavljam za sebe). Zadnji su trenuci da krenemo po njega ako ga želimo, cijenu koju sam naveo da Belupo traži, može samo rasti ako ne reagiramo. Mali želi kod nas, jer mu trener garantira razvoj, ali moramo krenuti odmah.
    Inače, Marko Vukelić aka Bimbo isto posreduje u transferu Krivaka u Sturm Graz.
    Oko Antona Matkovića nemam novosti, osim da je lik teški propuh u glavi.
    Kadeti Joni Benkotiću smo ponudili profesionalni ugovor na tri godine.
  • Olmic
    5.4k
    po rijecima bobana jucer 0 bodova
  • Efes Pilsen
    13.6k
    Jagusic? Matkovic?
  • ElDorado
    7.4k
    Kako?! Pa doslovce je rekao ‘pratimo Jagusica i ove godine ce se pokazati da li je igrac za Dinamo’. Cak je analizirao da je on za njega visoka osmica a ne desno krilo. Matkovica i Krivaka uopce ne bi ozbiljno razmatrao. Čim kaže pratimo znači da smo u igri.
  • marcio amoroso
    46.8k
    po rijecima bobana jucer 0 bodovaOlmic

Ja nisam tako razumio. Ja sam čuo ovo što kolega @ElDorado piše. Pratimo ga….
  • Olmic
    5.4k
    upravo zato ne jer je rekao da je 8 a ako nes imamo to je 8
  • ElDorado
    7.4k
    Obrati pažnju da je kritizirao 8ice zbog neulaska u zavrsnicu i slabe realizacije. I da Mudrazija sigurno odlazi. I naglasio je da nam jako fali 8ica lijevak.
  • rokikaciga
    7k
    realno Soldo i Mudri su na listi za odstrel, Benni odlazi na ljeto

Ostaje Ljubo, Villar, Miske, Zajc... na 10 su Stojke i Vidovic
  • marcio amoroso
    46.8k
    naglasio je da nam jako fali 8ica lijevak.ElDorado

Ne. Naglasio je da bi nam dobro došlo desno krilo sa lijevom nogom koje ulazi u sredinu i nabaci na drugu stativu :grin:
  • rakurs
    2.1k
    Je, ali ako se ne varam, kada je netko postavio pitanje zašto se onda ne ide po Jagušića koji bi s desnog krila tako ulazio u sredinu, Boban je rekao da je Jagušić osmica. Tako da ne znam baš koliko ga Boban vidi kao krilo s tim načinom igranja.

Ja mislim da će se ići po njega, bilo bi ga šteta propustiti, a s obzirom na odlaske Mudražije i Solde, to bi i brojčano odgovaralo :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.