• Facke
    7.2k
    Svaka vami cast da opce imate volje za tu temu. Ja sam tulke v "knockdownu" da me opce ne zanima ste bu dosel , ste bu presel. Sad imame trecu sezonu izgleda tesku muku. Ova Celta , taj poraz, na takuv nacin me je tulke demonteral da vam nemrem objasniti....
  • marcio amoroso
    47.7k
    Dinamo ima top momčad i osim golmana tu ne treba nitko. Po meni je bitnije riješiti se par igrača i stvoriti zdraviju konkurenciju i rotaciju nego dovoditi još igrača.
  • Keyser Soze
    17.4k
    Meni se Matković sviđao, ali nakon ozljede ga ne bi dovodio.
  • Praskaton
    4.8k
    Za Matkovica prognoziram,ako ga nedaj Bože uzmemo da će bit jedan od većih promašaja.

Što se tiče pojačanja na zimu išao bi po golmana i krilo obavezno
  • Dadox
    1.2k
    Ja sam uvjeren da smo pokriveni na svim pozicijama.Promijenio bih samo golmana (Livi) i trenera!
  • fakin
    2.3k
    pogotovo na desnom beku
  • rokikaciga
    8.3k
    Ako ga Kova stavi danas ce Mikic pokazat da je zasluzio ravnopravno se borit za mjesto prvotimca kao i Moris, a ne da ga se ostavlja u juniorima bespotrebno a nama KTC na Zaragozu ide ili Lisica na beka. Ako sam u krivu nek me se slobodno banira na 24h
  • NitkoBitan
    33.9k
    Matkovic ce bit novi Vidovic. Koju biste vi njemu poziciju dali sa definiranom spicom/devetkom i krilima?
  • fakin
    2.3k
    je, junior s 0 minuta u sezoni će pokazati vrhunsku igru u raspadnutoj momčadi koja već 3 mjeseca ne može spojiti 3 okomita dodavanja.
  • rokikaciga
    8.3k
    procitaj opet kaj sam napisao. Nisam napisao da ce bit vrhunski ili najbolji.

Tebi fakin fale osnove citanja s razumijevanjem.
  • fakin
    2.3k
    ti razumiješ da ne može jedan igrač u sustavu izgledati dobro ako je taj sustav loš i očajan? bennacer bi izgledao 1000 puta bolje da imamo momčad koja zna igrati, ali nažalost nemamo i takav vrhunski igrač se uklopi u sivilo momčadi. a očekivati od juniora s 0 minuta da će nešto značajno napraviti u ovakvoj momčadi nažalost nije realno. ne kažem da neće možda bljesnuti, ali vrlo malo je vjerojatno trenutno.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    #nohomo si zaboravio :lol:
    Meni se Matković sviđao,Keyser Soze
  • rokikaciga
    8.3k
    Bennacer izgleda fenomenalno na terenu dok igra.

Ma banirajte me na 24h ak sam u krivu. Eto, toliko sam siguran u svoje znanje hehe
  • rokikaciga
    8.3k
    Dzaba kad Mikic opet ne igra naustrb igraca van pozicije. Kova dragi moj, slabo je to i bez muda.
  • Amigo86
    55
    Golman nam treba pod hitno koji izlaze na lopte i ne boji se lopti kao nevistić....Daj te nam livija ma ja bi išao i po pandura ako je moguće pozvan za repku još mlad golman...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.