• The Undertaker
    9.1k
    Da.
    S druge strane, zabrinjavajuće je da onda ne vjerujemo ni Filipoviću ni Čavlini ni Zagorcu.
  • Kumerle
    1.9k

Da, ili Livi ili netko treći, ali mislim da je Neva gotov jer ne vidim kak se on može isčupat u sljedećih par tekmi.
  • NitkoBitan
    33k
    Bilo bi najgore da se iscupa pa da se odustane od novog golmana jer bi vrlo brzo opet krenuo po starom. A i ne bi bilo Nevisticu prvi put da pocne branit kad mu se ugrozi jedinica.
  • The Undertaker
    9.1k
    Inače, ako sam ja dobro shvatio, Boban se jednako loše izrazio i o portalskim komentarima, tako da smo i mi ovdje dobili porciju.
  • CISCO
    502
    Kako je moguće da je pojedincima mozak toliko zakržljao da je apsolutno nerazumljiva rečenica sastavljena od dvije riječi:

"ZABRANJENO SNIMANJE"?

Treba li to slijedeći put nacrtati flomasterom, jer očito naši članovi/novinari nisu sposobni procesuirati ni najjednostavnije pisane upute?

Intelektualne nule koje nemaju poštovanja ni prema pravilima, a ni prema instituciji koje su tobože članovi.

S kakvim pravom se vi sada čudite?

Mislite li da ste iznad kluba?

Vi ste najobičniji bijedni oportunisti, spremni prodati obraz za mizerni klik i podrepno uvlačenje urednicima.

Najobičnije štetočine.
  • Noel
    17.2k

Preciznije nazvao je forum zgubidansvom, i u pravu je.
  • rokikaciga
    7k
    A da on samo zna da ima najjaceg skauta u ovom dijelu Europe malo bi drugacije pricao. Naravno pricam o @Omake
  • Noel
    17.2k

Ma jasno, ima tu odličnih ljudi koji pišu dobre analize, osvrte, koji imaju dobru zajebanciju, ali ima i zgubidana koji se bore sa nekim ili nečim, žive za neke glupe virtualne rasprave i liječe svoj kukavičluk i komplekse iz stvarnog svijeta preko virtualnog svijeta. Zgubidani i pederi.
  • Forenzicar
    40
    Je li netko zna što se događa s Cordobom, koji su daljnji planovi sa njim, je li uopće trenira, što je sa njegovom ozljedom?
  • Jurki
    20.5k
    mislim da bi se s ovim svi slozili da se Zagorca otpravi u penziju, Nevisticu pronađe druga destinacija na kojoj bi si navijaci čupali kosu od muke.
    Od Čavline nist jer je ocito lujka u glavi. Ako ne moze izdrzati pritisak jednog malog klubica kak je Osijek.. mozemo onda zakljuciti kak bi to bilo da je Dinamova jedinica.
    Filipovica bi ostavil u momcadi kao backup.
    Zlunderl mora braniti stalno u juniorima, iduce sezone za dvojku.
    Dovesti novog golmana koji zna dovoljno dobro odraditi svoj posao.
    Razjuriti kompletno sve trenere golmana jer rezultati njihovog rada su blagoreceno porazavajuci.
    Ne vjeruje se nasim golmanima i to s punim pravom.
  • The Octopus
    402
    mogao si postaviti pitanje putem aplikacije i dobiti odgovor na mail, ajde sad seri jos i nadi nesto novo
  • Mathiasovi Chageri
    6.9k
    Sad kad se pretreslo pitanje vokabulara, atmosfere, novinara i pripadnika LGBT zajednice, imam konkretno pitanje, a odgovor ne mogu pronaći u ovim novinarskim člancima. Ekipa koja je bila prisutna, jel možda bilo jučer barem jedno pitanje vezano za ambicije u Europskoj ligi?

Nastavno na Kovačevićevu bizarnu izjavu da je svaki bod u Europi veselje i na Bobanov intervju u VL gdje je izjavio da od Europe ne očekuje puno dal se netko možda referirao na to i pitao nešto vezano za cilj, za ambicije u EL i kakav je bio odgovor?
  • The Undertaker
    9.1k
    Koliko se sjećam, nije bilo takvo pitanje niti se o EL uopće pričalo. Jedino u kontekstu kako nam je na početku sezone krenulo bolje nego smo očekivali.
  • pjetlić
    205

Krenuo sam i ja pisati usporedbu s nekom glavnom skupštinom tipa Atlantica, Podravka i Končara pa sam se sam sa sobom pomirio da nema smisla to objasnjavat nekome tko ne razumije o kakvom se događaju radilo.

I jebes ti ovu demokraciju, nismo mi za to zreli jos ni blizu.
  • ElDorado
    7.4k
    Zvone je rekao karakter se nažalost ne može promijeniti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention