• Marc
    673
    Nek im je svima reko što ih spada, nisu ništa drugo šuge ni zaslužile. Od prvog dana pljuju i po Dinamu i po Bobanu i Zajecu služavci, podguze i rektalni alpinisti iz guzice glavonje i moralne nakaze koja se sada nalazi u susjednoj državi. Njegovo zazivanje Jugoslavije te bratstva i jedinstva i pjesme Hajduku najbolje opisuju jad i moralnu bijedu i njega i onih koji ga još uvijek podržavaju i zazivaju.
  • Do kraja2023
    359
    Na kaj je ovaj forum spal kad se naseg demokratski izabranog predsjednika moze nazivati điberom.
  • DiddyGuela
    4.9k

Boban sit ovce na broju.
  • Jos-Optimus
    7.9k
    Stvarno neshvatljivo ponašanje dečki, ne razumijem, iskreno ne razumijem neke od vas. Želite objašnjenje od Bobana jer ništa ne znamo, on objasni - ne valja.

Želite da se malo razdrma svlačionica, to se napravi - ne valja.

Želite da nas se ne gazi, da budemo odlučni i da poseremo one koji seru nas - to se napravi, ne valja.

E jbg sad
  • Facke
    7k
    Ja kad god poslusam Bobana bi se mogel rastopiti.
    Volim ga poslusati, svida mi se kak komunicera.
    I nek same vudri kulke god more. Ak treba reci da je neste ko pizda onda nek te veli. Lepe i direktne , tak kak i treba.
  • don
    16.8k
    odličan odgovor Bobana za najveći šljam u državi - dnovinare.
  • Davieboy86
    969
    Ne. Tatta je zakon! Govno smrdljivo!
  • Thor
    1.4k
    ako je istina,ne znam,nisam tamo...nije nacin. A bitka sa medijima je na taj nacin unaprijed izgubljena. Moze se to i drukcije,pametnije.
  • Time
    1.5k
    Ovo ne smije biti rijecnik predsjednika Dinama,ne zanimaju me razlozi,ima puno puno drugih nacina kako odbrusiti medije,igrace nase zove frajla,za to se na zoni dobije ban,a predsjednik da se tako izrazava...Bobane ne radi to inace moj glas neces imati.Slazem se skoro u svemu sa njim ali ovako se pricati ne smije !
  • Pacho
    10.6k
    Sve sto govori da bi opravdao ostanak Kove na klupi bi se mogao upotrijebiti i za bilo kojeg drugog covjeka. Zasto bas on zasluzuje vrijeme, podrsku i sta vec ne?
  • OsamŠest
    6.3k
    "Vama novinarima, znam da mi neće biti lako s vama, ali neće ni vama biti lako sa mnom"

Kakav zna bit na jeziku, danas je i blag.. :grin:
  • Nolifer
    13.2k
    Nego kam to ideju na ćevape, di su dobri ćevapi u gradu? :grin:
  • Mathiasovi Chageri
    6.9k
    Čisto da se razumijemo, ovaj vokabular Bobana je strašan. Baš nedostojan predsjednika jednog “gospodskog” kluba kakvim se volimo nazivati. Štoviše, baš se takav vokabular spočitavao jednom bivšem čelniku Dinama.

No dobro, očito smo tu gdje jesmo, nadam se da su ovo iznimke, izrečeno u naletu emocija i da će se moći kontrolirati u budućnosti jer ovo baš nekako ostavlja gorak okus u ustima.

Imamo već nazivanje igrača, odnosno njegovog postupka pičkastim i nazivanje novinara pederima, još nam fali samo prijetnja fizičkim nasiljem novinaru i nazivanje Romane Eibl raznim epitetima, da malo zamutim vodu.
  • Maki2
    991
    Do koprivnice vlakom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention