• javolimtebejako
    3.4k
    cek ja sam mislio da se ti sprdas, ovo je ozbiljno :lol:
  • GOAT
    4.2k
    jedna žena, druga ženaIvdzo11

denzel-training-day.gif
  • Jaro
    11.2k
    E ova opaska o Miakovicu je ono zasto sam/smo htjeli Bobana u klubu...

Dinamov odnos sa ZNS-om i HNS-om? Zbog oštrog stava nemamo svoje ljude u kućama gdje konkurenti imaju i po dvije osobe? Nemamo utjecaj na suđenje...

"Ne želimo imati utjecaj na suđenje. Zašto da imamo? Ne vidim to nepoštenje, taj neki plan protiv Dinama. Mišković je zadnji koji tu ima pravo nešto reći. Znamo što je radio godinama."
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    Kako komentirate izjave Villara?

"Reagirao je kao povrijeđena frajla, pi***sto. Odi ravno treneru i reci mu, nemoj mene j... To nisu primjerene izjave, dobio je "po lampi" zbog toga, disciplina je bitna."
    Ivdzo11

Khm, khm
  • M94
    2.3k
    Jedva cekam sljedecu utakmicu da vidim kako ce igraci reagirati, jel su prazne price ili su si svi rekli sta imaju i da su momcad.
  • prefontaine
    5.1k
    Kad god mislim da smo pali i i još dublje tonemo, dođe Zvone i sve vrati na tvorničke postavke.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Ne osjećam se manje zabrinut nakon ovog danas
  • T90d
    2.4k
    Ja jedva čekam vidjeti snimku od ovoga večeras.
  • OsamŠest
    6.3k
    Ne osjećam se manje zabrinut nakon ovog danasTvrdica McTvrdi

Ja baš suprotno. Nikad sigurniji u cijelu priču..
  • rokikaciga
    6.9k
    Ajde fala kurcu da se okrecemo duplom pivotu, fala jebenom kurcu. Jos sam prosle godine govorio da Miske nemre sam igrat sesticu vise

Što je s Gabrielom Vidovićem?

"U 4-2-3-1 iza špice, to je njegova idealna pozicija. Nema korak za krilo, to je jasno, ali čekamo pravog Vidovića, kada se bude igralo visoko, očekujemo pravog Vidovića..."
  • San Lorenzo
    23k
    Prije svega želim se ispričati svima kojima sam nanio duševne boli svojim nepromišljenim postom u kojem sam trenera za vrijeme utakmice sa Celtom i rezultata 0-3, nazvao - Dudekom, i zbog kojeg sam opravdano završio u sedmodnevnom pritvoru.

E sad, kako se u tom periodu izdogađalo svašta, malo toga neočekivanog doduše, sa zakašnjenjem bih se osvrnuo na ono najsvježije, Bobanov intervju u ponedjeljak i podršku Mariju Kovi Kovačeviću.

Znači glavni argument za ne mjenjanje trenera je taj što smo ih prošle sezone promjenili četiri (?!) zbog čega smo 'djelovali neozbiljno'...znači nije do igre, nije do vizije, procesa, nego do suhog broja trenera u jednoj sezoni.

Kad smo ih već promjenili četiri, onda smo bar mogli izvući pouku i ne glupirati se s odabirom trenera, nego izabrati nekoga tko se dokazao na nivou na kojem se nalazimo, a na kojem valjda još uvijek želimo biti, umjesto toga smo odabrali zaigrati rulet se izborom dojučerašnjeg trenera Tehničara iz Cvetkovca, ili koga je već na svojoj pustolovini do maksimirske šume naš dobrohotni trener vodio...pa se sad eto čudimo kako taj priprosti čovjek ne uspjeva kontrolirati svlačionicu punu zvjezda i ega...

Ali, priznati da smo zasrali, e to ne, ta nećemo valjda da ljudi misle da smo neozbiljan klub, bolje je ovako, nek nas poučavaju donedavni drugoligaši, nek obaramo rekorde po broju utakmica zaredom sa primljenim golovima, nek nas kapetanski povede lik koji nezna nogometna pravila, nek nam se igrači pred očima cijele zemlje svađaju na terenu jedni s drugima, nek oni na klupi divljaju i bacaju markere, nek kapetan samoinicijativno odjebe navijače i ode u svlačionicu dok ga glasnogovornik vuče za rukav nazad, a trener se skriva i glumi da ništa ne vidi, inače isti onaj trener koji po Bobanovim riječima, ima autoritet, ali se on ne vidi prema van...malo mi je teško povjerovati u takvu verbalnu akrobaciju, jer autoritet i sva sila gore navedenog raspašoja mi ne idu u istu rečenicu..ali dobro, nek izgledamo tako kako izgledamo, to valjda nije neozbiljno kao smjena nedoraslog trenera.
  • T90d
    2.4k
    Boban je u jednom trenutku postao vrlo neugodan zbog činjenice da vijesti sa Članskog dana izlaze u medijima. Iako nitko nikad nije zabranio da išta izađe u medijima, niti je ijednom članu zabranjeno da iznosti informacije.

"Dinamov dan, Dinamov članski dan, šugavci jedni prenose. Šuge ste, pederi", rekao je Boban novinarima.
  • Pacho
    10.6k
    Sve ostalo ok, ali ove usporedbe s Kloppom i Fergusonom su nebulozne. Po cemu su United i Liverpool koje su oni preuzeli usporedivi sa sadasnjim Dinamom?
  • Thor
    1.4k
    [img]http://Screenshot-20251113-203031-Germanijak.jpg

Zasto ovo g.Predsjednice?
  • javolimtebejako
    3.4k
    malo sam šokeran ovim jezikom moram priznat
bold
italic
underline
strike
code