• NKDZ86
    6.4k
    Kad to kaže zdravi razum, onda nemaš kaj Zvone...
  • Li d1986
    274
    Mozda bi bilo bolje da ih je Kovacevic smjenio ako vec gubi autoritet ali podrzavam
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Jasno da ih nije kovacevic postavio, mislim da on nema ni percepciju uopce kakav bi trebao biti kapetan odnosno dokapetan Dinama. Njemu je nevistic bio kapetan, to jasno govori kakav je on s procjenama nekih karakternih crta, kapetan mu je vjerojatno onaj tko ima najvise nastupa pa eto da se to nagradi.

Taj dio socijalnog osjecaja za feeling sto se kaze, on jednostavno nema nit ce imati. Bojim se da ce ovaj frosirani kontinuitet se svesti na to da mu boban mora crtati sto i kako da radi jer on sam ne zna i zvati ga svako malo kod sebe u ured i pisati salabahtere kad sta treba reci kome.

Pa jel mislite da igraci ne osjete to da je ovaj kao lutka u bobanovim rukama, onda cudenje zasto se kasni zasto, zasto je losa atmosfera. Njega igraci ne dozivljavaju ozbiljno i ja ih razumijem tu, igraci cim osjete krv da je trener slab pojest ce ga, ovog su davno pojeli.

On da je ozbiljan trener sa silnom karizmom bi kod drugog uplitanja bobana u posao dao ostavku.
  • Mr Anderson
    14.9k
    On da je ozbiljan trener sa silnom karizmom bi kod drugog uplitanja bobana u posao dao ostavku.Goncalo Santos

Nije ti palo na pamet da sve ovo je u dogovoru Bobana i Kovačevića?
  • Jaro
    11.2k
    Kapetani se u svijetu postavljaju na razne nacine, biraju igraci, bira trener, bira uorava, po defaultu po stazu se biraju... Ajmo od svega sad radit slucaj...
  • Goncalo Santos
    2.3k
    normalno da je, samo sto na takve dogovore nitko osim kovacevica ne bi pristao. Sigurno bi vaha, cacic, bjelica i slicni tako dopustali bobanu da se dogovaraju.
  • IceMan
    3.7k
    Najbolji Garmini i onaj najjača linija Apple watch su jako jako dobri i čuo sam puno dobrih stvari o novim Huaweijima, ali Kinezima osobno ne vjerujemvlatkomarkovic

Garmin daleko najbolji, i najtočniji.

Apple watch također, ne zaostaje puno, al je jako krhak i loša mu je baterija.

Neznam, i nisam uspoređivao ove mjere za igrače, i što je točnije, al za trčanje i amaterski sport je garmin dušu dao.

A to kolko igrači trče - meni je sve palo u vodu kad je jednom Boški Balabanu u Dinamo izmjereno 12 km :lol:
  • Ivdzo11
    8.6k
    Zašto ne kaznite Bennacera za kašnjenje?

"Zakasnio je dva puta po jednu minutu i platio kazne. Ima i on prilagodbe, jedna žena, druga žena, vjera je takva haha. Ima i on svoje stvari za riješiti. Nije problem zakasniti, kasnio sam i ja, ali na terenu morate biti pravi. Villar je jedan dan zaspao, osobno sam išao po njega, dijete je, dogodi se... Svima se nekad dogodilo."

Kako komentirate izjave Villara?

"Reagirao je kao povrijeđena frajla, pi***sto. Odi ravno treneru i reci mu, nemoj mene j... To nisu primjerene izjave, dobio je "po lampi" zbog toga, disciplina je bitna."

Osim toga, smatram da neki veznjaci nisu za Dinamo i da će morati napustiti momčad. Ne bih o imenima, nije korektno, ali znate i sami zaključiti tko bi to bio..."
  • Jaro
    11.2k
    Villar je jedan dan zaspao, osobno sam išao po njega, dijete je, dogodi seIvdzo11

Ovo je vjerojatno Varela...
  • pjetlić
    179
    Da, Varela.
  • superhik
    12.1k
    Zamisli da si igrač Dinama i Boban dolazi po tebe doma zato što si zaspao na trening :lol:
  • Probirštift
    1.2k
    Ima i on prilagodbe, jedna žena, druga žena, vjera je takva haha. Ima i on svoje stvari za riješiti.Ivdzo11

tkz4upho35ha1.jpg
  • T90d
    2.4k
    Zakasnio je dva puta po jednu minutu i platio kazne. Ima i on prilagodbe, jedna žena, druga žena, vjera je takva haha.Ivdzo11

@Pacho

Molio bih komentar na ovo :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal