• Dinaminjo
    1.8k
    Od Xoxhe nikad necemo dobit da gleda gore i doda savrsenu loptu..

Momcad zato treba uigrati da pokriju 2 mjesta gdje lopta moze od Xoxhe zavrsiti..
  • Crle
    1.3k
    Uglavnom treba biti jaka lopta no koliko se sjećam Hoxha je tu bio dosta blizu i bio je otvoren put za dodavanje pa je logičnije da ne napuca loptu. Beljo je tu sigurno trebao puno bolje reagirat no mislim i da je i Hoxha trebao bolje poslati loptu, tj. ona nije bila toliko savršena da se prelagano pospremi. Makar bi je puno napadača pospremilo jer bi bolje reagirali.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Možda Hoxha ljudima odaje zbog onih golčina dojam da je drugi igrač i zato se stvara hype oko njega, ali po meni on unatoč svojim manama poput par šuteva preko cijelog stadiona pokazuje neku konstantu i izgleda dobro i u utakmicama kada ne zabija i ne asistira što prijašnjih sezona i nije bio slučaj.

Sad imaš Hoxhu koji ti je već neko vrijeme najopasniji igrač i svaku utakmicu ima 2-3 odlična ubačaja ili prodora koji mogu dovesti do velike šanse. Izgleda kao da se oslobodio i ne drži mi vodu više ona priča da cijelo vrijeme gleda u pod i nikog/ništa ne vidi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet