• Mali Zeus
    20k
    Ja i dalje cekam izvor za ta tri kilometra. Jer rekao sam, laz izrecena 100 puta ce postati istina.rokikaciga

Izvor je isti kao i onaj da je najviše Mudražijinih dresova prodano.

potvrđeno je već iz više izvora da on i varela kasne na treninge, da villar i beljo su nezadovoljni.fakin

A izvori su koji, novinski članci ili?
    isti izvori koji su tvrdili da će neki igrači biti potjerani s treninga.
  • Jaro
    11.2k
    pa toliko i vjerujem tim tvojim izvorima na koje se pozivas. Francuske sobarice vjeruju svemu kaj pise na internetu, a moderno "novinarstvo" koristi tajnost izvora kao temelj za izmisljene price jer su eto, placeni po kliku/clanku. Napises "doznajemo iz visokopozicioniranog/dobro upucenog izvora" i nakon toga si slobodan napisat kaj god os.
    Na Zoni ne trebas ni to - samo uvjeris dovoljan broj korisnika da te mole za infose i zazivaju svako malo (fakat, kaj je zglavom nekima) ko proroka kakvog - i ti si insajder sad...
  • fakin
    2k
    "izvor" koji je rekao da je mudražija prodao najviše dresova je neka bezvezna instagram stranica.

3 novinarska izvora su napisala da se zna da bennacer kasni na trening, da je dosta nonšalantan (to se moglo i vidjeti u zadnjim utakmicama) i da je pretrčao 3 km protiv istre zašto ga je i izvadio kova na poluvremenu jer mu je dopizdilo gledati kako se on vuče po terenu.

meni je Dinamo iznad svakog igrača pa makar se on zvao bennacer i vrijedio 15 mil eura i doveo ga zvone boban.

je li kriva loša liga, loši tereni, loši suigrači to ne znam koji je razlog, ali očito je da u zadnjih par utakmica stvarno on djeluje nezainteresirano na terenu.
  • Dendle71
    211
    I dalje se lupa po ovih 3km! Do sada nitko nije prilozio neki dokaz...osim kolege koji je objasnio da to naprosto nije ni moguce cak da je doslovce setao 45 minuta.

Kada mislite stati s time?
  • ElDorado
    7.4k
    Dajte vise s tim nezainteresirano. Kaj bi lik trebo rezat žile? Imao je doslovce jednu gresku u Puli. A statistika duela sve govori koliko je nezainteresiran
  • Maki2
    993
    Sad je meni jasno zasto ti kasnis na treninge. Dvije zene kazes... I wasn't familiar with your game
  • prefontaine
    5.2k
    Ja jedva s jednom na kraj izlazim, a ovaj gospodin mora s dvije.

Ismaele, Allahov sine, neka ti je Gospodar na pomoći i uz tebe, a ja ti sve halalim (opraštam). Brate, drži se!
  • Dudu 9
    914
    I onda kažu da malo trči, dobro da trči ikako nakon što hendla 2 žene istovremeno.
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    A mi navalili na čovjeka , svaka njemu čast ,treba to održavati , jedna pravi baklavu druga razvija burek , nemogu to 2 minute spaliti . Ima tu kalorija ,sad bar znamo da nije on kriv za višak kilograma
  • Zagi
    13k
    Lovite se ovih 3 km i tko je izvor , gdje je pečat...
    Svi ste gledali Istru. Kako vam je djelovao ?
    Aktivan, rastrčan , agilan , nudio se , trčao u oba smjera, pun ga je bio teren?
    Ako je na ova pitanja večinski odgovor ne, valjda vam to nešto govori?

Kaj smo uvođenjem opte i ovih grudnjaka izgubili moć zapažanja?

Kolika god on bio klasa sa loptom u nogama, bez nje je trenutno enorman uteg.
    Ostaje nada u zimske pripreme , jer u ovih mjesec-dva kroz utakmice po tom pitanju nimalo nije napredovao.
    Ako i nakon priprema bude pružao ovakve partije, van iz momčadi.

Nije on Modrić ili Žuti koji će i šetanjem donijeti razliku. Lik je u Milanu letio terenom , probijao linije driblingom baziranim na agilnosti i snazi. Bez toga ga izdominiraju kojekakvi Radoševići.
  • don
    16.8k
    čega ste se vi dovezali u pm hahah, pa čovik je do Istre svaku utakmicu odradio u najgoru ruku - solidno.
  • Zagi
    13k
    pa čovik je do Istre svaku utakmicu odradio u najgoru ruku - solidno.don
    Ne bih se složio ali da i je, ajd neka ti bude.
    Samo solidan u HNLu, nije li to za dinamo standard nedovoljno?
  • don
    16.8k
    nedovoljno je, ali nije li ti Boban odgovorio?

Ima i on prilagodbe, jedna žena, druga žena, vjera je takva haha. Ima i on svoje stvari za riješiti.

poprilično je laički, da ne kažen djetinjasto mislit da će bilo koji igrač koji dođe sa veće razine se igrat sa suparničkim ekipama. Ali naravno da se mora dignit, ka i cila ekipa. Samo je razlika da su njegovi kapaciteti veći od ostalih igrača i da ćemo onda nakon dizanja forme očekivat više od njega, a ne ono šta su neki očekivali (ne kažen konkretno za tebe) da će u prvih 5 utakmica imat 12 G+A i da mu ne triba prilagodba. Jer eto, Bennacer nije čovik, prilagodba ne dolazi u obzir.
  • prefontaine
    5.2k
    Ja potpisujem da sve utakmice do kraja prvenstva svi igrači odrade - solidno.

Pa nakon utakmice, kad budemo komentirali, kažemo Neva je danas bio solidan.
    Bek, solidan.
    Stoperi, solidni.
    Vinlof solidan.
    Mišić solidan.
    Bennacer solidan.
    Zajc solidan.
    Bakrar solidan.
    Beljo solidan.
    Lisica solidan.
    Vidović solidan.
    Villar solidan.
    Jakirovic solidan.
    Hoxha solidan.
    Svi ostali koji su igrali, solidni.

S takvim učinkom, uvjeren sam da ćemo u iduće 23 utakmice prvenstva imati barem 20 pobjeda.

Je li to nedovoljno za dinamov standard, pa ne bih rekao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.