• Miske
    41
    Dobar je bio Hoxha, al kaj on može kad namjesti Belji na metar od gola a ovaj fula..
  • Crle
    1.3k
    Nije on njemu namjestio nego ga je napucao. Bolji igeač bi ipak dao loptu sa više osjećaja jer je Beljo bio otvoren i blizu.
  • Miske
    41
    Bolji napadač bi to zabio. Hoxha nam je trenutno najopasnija opcija u napadu, svidjelo se to nama il ne
  • Crle
    1.3k
    Neki sigurno bi. No nije to baš bila lagsna lopta. Ok je on, da ima još te neke kvalitete više vrijedio bi pun k.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Dobar je Hoxha. Jedini, uz možda još Bakrara, koji traži igru 1 na 1 (iako često bude udvojen), okomit igrač, opasan... Da su svi kao on, mi bi bili bezbrižni.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Germanijak veli da se Hoxhi sprema novi podebljani ugovor. Trenutno je vezan do 2027.

Puno puta nas zna zivcirati, lose poteze na terenu raditi, ali nitko mu ne moze uzeti profesionalizam i karakter. Nikad nije nezadovoljan, ne kuka i ostavi srce na terenu. Apsolutno zasluzeno.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Loša odluka koja će se pokazati kroz par mjeseci. Sada svi žive u transu jer je ekipa grozna, a on pokazuje naznake života i onda to izgleda bolje nego što je, zabio je par bitnih golova, ali to nije krilo za Dinamo. Jedino ako znamo da dolaze ponude pa se ide u to radi bolje pregovaračke pozicije, no čisto sumnjam
  • scooniepenn
    5.9k

Čekaj, Hoxha je kriv što je Beljo promašio s metra. A i nakon toga s jedno 5 metara, dakle 2 zicera. Pritom i dalje mislim da je Beljo nama pojačanje, ali kriviti Hoxhu za ovo je nebulozno.
  • Nogo
    9.3k
    Arbër Hoxha potpisao je novi ugovor s Dinamom, koji vrijedi do 2029. godine, dvije godine dulje od dosadašnjega. Naravno, taj je novi ugovor i financijski izdašniji, Hoxha ga je zaslužio svojim igrama ove sezone.

/Germanijak
  • fakin
    2k
    500 000 eura godišnje. valjda će opravdati te pare
  • Fan
    1.7k
    Nažalost, trenutno smo u fazi gdje se zadovoljavamo sa "trudi se".
    Više je nego jasno da kvalitativno nije na razini prvog krila Dinama, a 500k to svakako ne opravdava.
    Svi znamo koje su mu mane, a ima ih puno, ali i vrline, da ne odustaje i da je profesionalan. Možemo se samo nadati da će još više dati gas pa da na kraju i dođe do tog statusa prvotimca kakvog iščekujemo.
  • Zg123
    2.9k
    Ako dodje ponuda 2-3 milke prodao bih ga bez pardona. Covjek poveze dobre 3 utakmice godisnje i onda ga nema nigdje narednih godinu dana.
  • Crni86
    17k
    Opet na sva zvona po medijima izlazi info kako je vec potpisao novi ugovor, a sluzbene info iz kluba jos nema.

Da li su nasi u klubu tak spori s tim objavama ili mediji namjerno skacu pred rudo?
  • Mathiasovi Chageri
    6.9k
    Od svih stvari koje su se dogodile ovaj mjesec, ova je po meni najgora. Tu se jasno vidi, uz naravno intervju na HRT-u, da Boban misli da je ova ekipa dovoljno kvalitetna i da se čeka neki moment, trenutak, nekakav deus ex machina koji će preokrenuti ovu sezonu i da krenemo opet igrati kao na početku sezone, što me počinje sve više brinuti.

Arber Hoxha je odigrao 79 utakmica u tri sezone. Od tih 79 utakmica, izgledao je kao nogometaš, znači ne kao vrhunski igrač, ne kao izvanredno krilo, nego kao upotrebljiv nogometaš u brat, bratu, barem 10-15. Ajde nek je ta brojka 20. U ostalih 59 je nerijetko izgledao grozno, potpuno nedostojno Dinamove momčadi, izgubljeno, usporavao je igru, gubio duele, nije ispoštovao igrača u boljoj poziciji, udarci su mu bili grozni. Izgledao je doslovno, kao rubno HNL krilo. Štoviše, u nekim utakmicama za Dinamo je izgledao puno gore nego u lošim utakmicama za Slaven. U svim tim utakmicama je bio jedan od igrača kojeg su navijači imali najviše na piku i to s razlogom.

Razlika između tog Arbera Hoxhe i ovog je to što su mu ove sezone, za raziliku od prethodnih sezona ušla dva loša udarca i protiv Slaven Belupa je imao prodor kakav mu nije prošao u tri godine. To je isti igrač kao i prethodne dvije godine. Cijela percepcija je sad iz "nije igrač za Dinamo" u navijačkom puku prešla u "barem se trudi" "vidi se na njemu želja" i "jedini ove sezone koji je nešto pokazao". Ako je on jedini koji se ističe u momčadi u kojoj se nitko ne ističe, to nije argument za njega, nego da je ekipa baš u kanalu.

I da se krivo ne shvati, ovo nije protiv Hoxhe, moja frustiracija s njim je jednaka kao sa svim igračima koji nisu igrači za Dinamo, a kasnimo sa prodajom godinama, kao npr. Menalo, Špikić. Smatram da je on tipični sistemski igrač koji sa trenerom koji mu zna sakriti mane može izgledati ok. No to nije igrač za Dinamo i ono što mi želimo da ovaj klub bude. Niti blizu.

Banalizirat ću do kraja situaciju, da imate doma vešmašinu, koja pere jako dobro, ali radi samo 20% vremena, ne biste hodali okolo i govorili da se trudi i da je trenutno, kad radi, najbolji kućni aparat kojeg imate, nego biste otišli i kupili novu. Naša struka, umjesto da nađe novo krilo, mlađe i bolje, za novce koje daju Hoxhi, daje pare u vešmašinu koja će ako opere, oprati solidno, no vjerojatnost je da u 3 od 4 paljenja neće oprati.
  • cibona
    6.9k
    Ovaj novi ugovor mi je gora odluka od ostanka kovačevića na klupi. Mislim da sam time sve rekao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet