• Pacho
    10.5k

Bas to tako funkcionira u realnosti

7101e66109e3ef8256bb8952c36b0aa4d75d8cf4.gifv
  • fakin
    2k
    Kad je preuzeo Dinamo, Kovačević je pokušao u Maksimiru voditi 'politiku' kakvu je vodio u Slavenu. Bio je blag prema igračima, nije želio nikakve trzavice, išao je igračima niz dlaku, a oni su to počeli iskorištavati. Dinamo je ipak ogroman klub, drukčiji su to igrači nego u Varaždinu i Slavenu i malo po malo Kovačević je gubio svlačionicu.

Kasnilo mu se na treninge, igrači su njemu iza leđa komentirali njegove odluke, a oni koje je doveo Boban su se izravno njemu žalili na status u momčadi. Kovačević je na press konferencijama negirao bilo kakve sugestije da u svlačionici nešto ne štima, ali to je postajalo jasno kad je Dinamo počeo rezultatski padati.

Objelodanilo se u Vinkovcima, u senzacionalnom porazu od Vukovara 1:0. Igrači koje je Kovačević poslao na teren djelovali su kao da su se prvi put susreli, oni na klupi bili su revoltirani, a najviše Dion Drena Beljo. Najskuplji Dinamov igrač u povijesti čak je odbio ići na zagrijavanje, žalio se i širio je negativnu energiju.

Gonzalo Villar konstantno se žalio na minutažu, čak i izravno Bobanu, a u rijetko viđenom potezu je nakon poraza od Celte pred kamerama rekao da smatra da zaslužuje veću minutažu. Španjolac nije bio toliko hrabar da kaže po kojem to točno kriteriju misli da bi trebao više igrati, ali to je bio konačni znak da je Kovačević izgubio uzde u svlačionici.

Nedisciplina je postajala sve veća, neki igrači trenerove odluke komentirali su tako da ih stožer čuje, a neki čak i s navijačima s tribina kao što je bio slučaj u Puli. Sve je kulminiralo nakon poraza od Istre. Igrači su sami sazvali sastanak u svlačionici i to bez trenera. Sat i pol jedan drugome su govorili što ih ide, a Beljo i Villar su se i ispričali za svoje postupke.

Takvo ponašanje Kovačević više neće tolerirati. Dinamov trener kreće u totalni zaokret politike prema igračima; popusta više nema, iščašenog ponašanja više nema, odnosno ono postaje nedopustivo. Kako će se to manifestirati na momčad tek ćemo vidjeti, ali popusta neće biti. Kome se ne sviđa, zna gdje su vrata.

Veliko je pitanje može li trener nekim radikalnim rezovima vratiti povjerenje igrača, ali Kovačević je svjestan da dosadašnji principi nisu bili dobri. Nije nemoguće da već danas na treningu napravi neke radikalne poteze.

opet smo dosta saznali i iz ovog članka, uglavnom totalno nepoštivanje trenera da ne kažem neku grublju riječ vladalo je zadnje vrijeme u svlačionici.

ajmo vidjeti hoće li kovačević uspjeti biti babaroga prema villaru, bennaceru, vareli, belji i ekipi.
  • Noel
    17.1k
    Zadnji mu je vlak. Nije to nikakav nagli zaokret nego hvatanje za slamku spasa. Nema tu nikakvog rizika nego zadnji pokušaj ili potez spasa nekoga ko pada sa ruba litice. Predsjednik kluba je stao iza njega dao mu podršku, na Kovačeviću je da odma od sljedeće utakmice preokrene totalno Dinamovu igru i rezultate. On zna da je prvom prilikom bivši ako to ne uspije. Očekivano da će promjenit svoj pristup i prema igračima i prema medijima jer on više nema ništa za izgubit. Samo može profitirati.
  • Crni86
    17k
    Treba bit strog ali posten. Pravila su tu da se postuju i da su za sve ista. To ne znaci da trener se ne moze zezat s igracima, bacat fore i sl.

Al da to su meduljudski odnosi, ili imas to ili nemas. Tesko se to u tim godinama moze naucit.
  • prefontaine
    5k
    Opa, from Mr.Walter White to Heisenberg!

Ajde da i to vidimo!
  • antecacic
    239
    Sve je super u Bobanovom intervjuu, osim činjenice da se preko noći promijenio narativ i sada je opet, kao i na početku, svima u redu da je Kova i dalje taj, “ako je i Zvoni u redu” .

Ja se s tim ne mogu složiti. Čovjek nema niti jednu jedinu referencu, kompetenciju ili činjenicu koja nam govori da treba ostati naš trener, osim “Boban je ili dovoljno lud..”. To nikakva nada za nas nije!

On ne odaje dojam osobe koja može odraditi posao kvalitetno do kraja. Ne želim si mazati oči da će njemu Boban preko noći, držeći leđa, usaditi pobjednički gard, naoštrit zube da nekom j mater, jer to jednostavno ne ide tako. On valjda u ovom trenutnu čeka otpremninu da prvi put zaradi nekakve konkretnije novce i nađe si solidan angažman nakon nas. Razumijem i to. Ali ako je već Boban priznao da su i igrači krivi, valjda da i neki nisu dovoljno kvalitetni kako se mislilo, onda im je u pauzi morao dofurat boljeg trenera koji može posložiti stvari.

Pepelom mi se nije problem posuti. Imao sam informacije iz Međimurja i Varaždina, pokazale su se glupostima, priznao sam to i sve u redu. Tako ću i ovaj put ako Kovačević dokaže da može. Optimističan? Nisam nikako.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Bas to tako funkcionira u realnostiPacho

Ajde dobro, shvatili smo odavno što misliš o Kovačeviću. Naporan si užasno više glumljenjem papagaja i širenjem negative 7/24.
  • javolimtebejako
    3.4k
    T portal piše da Kovačević radi totalni zaokret u Dinamu
    Nema više zajebancije , dobar čovjek postaje zločest.
    Danko

kova pogledao the opposite epizodu seinfelda

fantasy-football.gif
  • Mr Anderson
    14.8k
    Ali ako je već Boban priznao da su i igrači krivi, valjda da i neki nisu dovoljno kvalitetni kako se mislilo, onda im je u pauzi morao dofurat boljeg trenera koji može posložiti stvari.antecacic

Pa upravo je u intrvjuu rekao zašto to neće raditi. Prošle godine se mislilo da je problem u trenerima, a ne igračima i mijenjalo ih se ko na traci...rezultat na kraju - kurchina. Spiskalo se milijune na otpremnine da bi rezultat bio isti ili lošiji nego da se ostavilo onog prvog (Jakira) do kraja. I sad bi nakon tri mjeseca treabli raditi isto i očekivati bolji rezultat jer evo dio forumaša, samoukih nogometnih stručnjaka misli da je to jedino ispravno. Gluposti. Neće biti kasno ni da ga smijeni za mjesec dana ako ne bude pomaka na bolje.
  • Pacho
    10.5k

Jel bi mozda tebe trebao pitati za dozvolu da nesto napisem? Po cijele dane tu patroliras i stancas guzobolne postove, jer ne pisu svi ono sto ti zelis vidjeti, a laprdas o papagajima.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Jel bi mozda tebe trebao pitati za dozvolu da nesto napisem?Pacho

Ne trebaš, sačuvaj bože. Napisao sam da si mi naporan jer pišeš ko papagaj jedno te isto i iza toga stojim obzirom te ne mogu staviti na ignore. To je moje mišljenje. Što ćeš ti s njim, zaboli me ona stvar.
  • NKDZ86
    6.4k
    ma nek mu se da vremena, odgovarat će odgovorni u slučaju neuspjeha, ali glavni razlog zašto on ne bi smio bit trener dinama je to da je trener kukavica, koji se skriva, mirno sjedi dok gubimo ili lovimo rezultat, igrači ga ne poštuju 5 %....

i kako će on sad bit sve to što nije?
    daj Bože da bude, ali ne vjerujem mu jer je manji od makova zrna kad treba bit vođa momčadi
  • Mr Anderson
    14.8k
    daj Bože da bude, ali ne vjerujem mu jer je manji od makova zrna kad treba bit vođa momčadiNKDZ86

Ne vjerujem mu ni ja previše, ali vjerujem Bobanu i ljudima koji vode klub. Em je stručniji od nas, em sigurno ima puno nekih internih stvari koje mi uopće ne znamo za razliku od njega, a bitne su za donošenje ovakvih odluka.
  • rokikaciga
    6.9k
    Dobar, los, zao - Mario Kovacevic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.