• ElDorado
    7.1k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/bobanov-potez-je-liderski-zato-je-i-izabran-ali-velik-je-i-rizik-ako-ne-uspije/153266

Meni je nekako jasno što Boban želi. Želi trenera na dugi period. Jasno je da on može dovesti neko ugledno strano ime, ali sve su to kratkoročna rješenja jer nema garancije da neće ubrzo zbrisati. Ali pitanje je gdje je ta granica? Moje skromno mišljenje je da se čak još više pogriješilo sa stručnim stožerom. Kao pomoćnik svakako je tu trebala biti neka iskusnjara s dobrim man managmentom i taktičar. A o treneru golmana da ne govorimo jer ovaj Mrčela je očito teška truba.
    Ovak imamo stručni stožer koji se, uz trenera, uči kak je to biti u Dinamu. Bloudek i Jajajlo su teški flop.
  • Blueshadow86
    4.5k
    I da nisam zadovoljan Bobanovim poklonom za Božić i Kovom kako zamišljeno sjedi ispod boraKujtim Shalla

Ne bi ti našao Kovu ispod bora. Kovu bi jedino mogao naći sakrivenog iza bora.
  • mali M
    8.9k
    Za vrijeme utakmice treba probat sve, to se slažem, ali nisam za promjenu sustava.Mr Anderson

na ovo sam i mislio. biti dovoljno pripremljen da usred tekme promjeniš formaciju i da igrači znaju na to odreagirati i da određene tekme gdje se treba nagaziti protivnika dok mu njegov bunker ne popusti tako kreneš od starta.. pa nemožemo isto pripremati utakmicu za Celtu i za Vukovar, to je suludo!
    Meni je jasna teorija dugoročne formacije gdje od malena odgajaš igrače za nešto, ali mislim da je to u današnjem nogometu nepotrebno raditi jer se češće moraš prilagođavati situacijama na terenu nego da obje momčadi igraju šablonske formacije pa ko bolji bolji.. tebi razlika u 451 i 352 je u jednom igraču koji može igrati beka i krilo, a drugi se samo treba znat malo povuć u obranu.. netreba previše ni filozofirati oko robovanja određenoj taktici, nije to više kao nekad u romantična vremena nogometa.. puno je sve brže i dinamičnije i veća je potreba mogućnost prilagodbe situacijama nego šablonska igra.
  • Jaro
    11.1k
    pa promjenio je u Puli :lol: - igralo se "niko ne zna što" al nijedan poznat sustav nije bio :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.