• StjepanZG
    11
    Već duže vrijeme vidim da ne mogu pristupiti službenoj stranici Dinama na Facebooku. Shvatio sam da sam blokiran jer kad se odjavim s Fejsa, normalno mi je otvara. Problem je u tome što ne znam kad sam blokiran a ni zbog čega pa me zanima jel se mogu kome obratiti da me se odblokira?

Vezano za situaciju u klubu, osobno smatram da je Kovačević trebao dobiti otkaz ali ako Boban smatra drugačije, ima moju podršku i nadam se da će se stvari uskoro promijeniti nabolje.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Problem je u tome što ne znam kad sam blokiran a ni zbog čega pa me zanima jel se mogu kome obratiti da me se odblokira?StjepanZG

Vjerojatno si jedan od onih likova, ne znam kako bi ih nazvao, koji kampiraju na Dinamovoj stranici samo kako bi što više govana nabacali na klub.
  • NitkoBitan
    33k
    Sarmirao je Boban navijace intervjuom sudeci po reakcijama na drustvenim mrezama. Ja tom covjeku vjerujem!

Stabilnost donosi rezutat.
  • marcio amoroso
    46.6k
    Vratite se temi.
  • ElDorado
    7.2k
    Meni je stvarno zanimljivo kako kad se dogodi nekaj oko kluba, kao što je jučerašnji istup Bobana, odjednom iz rupa izgmižu svi oni koji pišu rijetko, ili neki novo registrirani nickovi i počnu temeljito srat i pisat bedastoće i gluposti.
    Ovdje postoji samo jedna dvojba - da li je Kova trener za Dinamo ili nije. Boban misli da je i lijepo je to u intervjuu objasnio bez neke demagogije i preseračine. Rekao je i da će odgovornost na kraju biti u skladu s tim odlukama. Rekao je i da ga najviše brine što nam je osim energije i igra u padu. Tko je htio slušati mogao je čuti. A meni se čini da mnogi ovdje Bobana podržavaju s figom u džepu i čekaju kad će krenuti hračkaona.
    Kad se to desi onda samo zamislim na šta bi mi ličili sada da smo zaposlili talijanskog SDa, uzeli nekog trenera iz talijanske pripičkine i gledali pokušaje izdrkavanja neke igre s ocvalim pušačima i no name pojačanjima.
    Zato Zvone vjerujemo u tebe!!!!

Edit: e da Bobana treba prihvatiti u paketu, što znači sa svim njegovim zabludama i vrijednim stvarima. Možda je s Kovom u zabludi ali to dolazi u paketu prihvaćanja njegove osobnosti.
  • Jaro
    11.1k
    da li je Kova trener za Dinamo ili nije. Boban misli da je i lijepo je to u intervjuu objasnio bez neke demagogije i preseračine. Rekao je i da će odgovornost biti u skladu s tim odlukama.Rekao je i da ganajviše brine što nam je osim energije i igra u padu.ElDorado

Nije nigdje rekao zasto misli da je Kova taj - a ovo bas govori suprotno od njegovog iskazanog stava da jest. Pa ciji je posao da igra i energija budu dobri nego trenerova?
  • ElDorado
    7.2k
    poštujem tvoje mišljenje ali mislim da je to dosta detaljno objasnio. Govorio je načelno nije ulazio u detalje igre niti je to bilo mjesto. U četvrtak možda nešto progovori detaljnije i o tome.
    Inače i ja mislim da Kova nije trener za Dinamo. Ali tko je? Prošla sezona je debelo postavila to pitanje. I o tome je govorio uostalom.
  • Jaro
    11.1k
    "Jak je covjek i puno je prosao u zivotu"? "Pobjedjivao je u svim momcadima koje je vodio prije"? Je u Varazdinu u Slavenu bas ovoliko koliko i trenutno u Dinamu - negdje oko 50%.
  • ElDorado
    7.2k
    Opet postavi si isto pitanje tko je trener za Dinamo? Čačić, Bišćan, Jakir, Bjelica, Cannavaro, Perković.... nastavi seriju.
  • Jaro
    11.1k
    dakle whataboutism - ako nisu prije valjali, ne mora ni sada?
    Ne kuzim stvarno, et glup sam valjda totalno. Necu smjenjivati jer su prije smjenjivali. Pa za takav poez jebeno moras odabrat da valja - po cemu je ikad Kova bio izbor za Dinamo ja ne kuzim.
  • dmil
    1.2k
    pa jel postoji neka osoba u klubu čiji je posao pronaći adekvatnog trenera za Dinamo koji bi trebao biti bolji od navedenih trenera? meni Zvoni (kuzis) kao da postoji..
  • ElDorado
    7.2k
    Jbga izabrali smo Bobana, a on misli da je. Ja mislim da nije. I kaj bumo sada? Opet ti velim dobio si Bobana u paketu. Ni ti ni ja nećemo ga uvjeriti da npr neki xy (bubam) je. I rekao je da će za to snositi odgovornost.
  • ElDorado
    7.2k
    nisam te shvatio
  • prefontaine
    5k
    Kakva 3 kilometra, o čemu vi pišete, zaboga? Kod laganog hodanja, znači ne šetnjice, već usporeno hodanje s povremenim stajanjem, brzina je 15min po kilometru. U 45 minuta, to je ravno 3 kilometra. Znači da nije pružio koraka niti jednom u poluvremenu, to je 3 km. Tako da, bulshit!

Eventualno je MOŽDA u trčanju određenim intenzitetom (niski/srednji/visoki) napravio 3 km, ali to je sad drugi par rukava.
  • rokikaciga
    6.9k
    Ja otrcim 7km redovno na terminima od sat vremena :grin:

Jos cekam konkretan izvor za ta tri kilometra osim dnovinarske zlobe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url