• Mihaljević
    14k

Varela je problem? Brži i tehnički potkovaniji je sa 17g od svakog našeg igrača u napadu… Lošiji od Lisice nije sigurno, istu statistiku kao i on, a 5-6g je mlađi.

Protiv Malma se vidilo što je i što može Cardoso Varela, on je sam izvukao taj bod svojim ulaskom (Uz Stojkovića)

Kovačević stavlja Varelu samo kad GUBI, pa je li to normalno za klinca? Zašto nikad nije počeo u prvih 11? Kova!?

Na početku sezone sam rekao, Cardosu desetka i prvih 11 u 80% utakmica. Stojim iza toga.
  • NitkoBitan
    33k
    Decko je jednodimenzionalan u napadu gdje i vrabac na grani skuzi da idu u neko pretrcavanje i ubacaj/povratnu, slab je u duelima te defanzivi, udarac i realizacija isto slabi, igra slabijom nogom nepostojeca.

Ja bas imam neki dojam da padnemo poslije njegovog ulaska.

Protiv Malma se vidilo što je i što može Cardoso Varela, on je sam izvukao taj bod svojim ulaskomMihaljević

Stojkovic i Bakrar odradili 98% posla. Na malom je bilo samo da ugura loptu iako bi ona sama usla i bez te intervencije jer njihov stoper ne bi stigao na vrijeme izbit loptu van. Zlobnici bi rekli da nas je skoro zeznuo zbog moguceg zaleda.
  • CastAway1986
    4.4k
    pretjerujes i to jako puno.Sreca protiv Malma nije bilo zaleđe a milimetri su djelili ...Decko treba igrati za juniore gdje mu je mjesto..
  • fakin
    2k
    Oko tog se dečka podigao veliki hype, tek je napunio 17 godina a već zabio gol u Europi. Navijači ga vole, klupsko je 'zlato', iako će, prema sadašnjem ugovoru, Dinamo za njega dobiti tek 2,6 milijuna eura. Međutim, kako doznajemo, nakon izjava njegova agenta Andyja Bare, koji je jasno rekao da misli da bi Varela trebao više igrati, a Kovačević potom odgovorio da mu sigurno menadžeri ne sastavljaju momčad, podigla se dodatna prašina oko Varele. S jedne strane on je mlad igrač velikog potencijala i čak i prema Bobanovu mišljenju mogao bi dobiti više minuta. Kovačević, pak, misli da Cardoso još nije spreman za veliku rolu i minutažu i da ga treba dozirati. On sam, kao i mnogi klinci u tim godinama, misli da je bogomdan, da je Dinamo samo jedna stepenica na putu do zvijezda. Tako i Varela zna zakasniti na treninge, biti nonšalantan, zbog čega je već više opomenut, navodno i kažnjen.
  • Pacho
    10.4k
    Pa ga dozira na nacin da ga stavlja da mu spasava guzicu dok on viri iz kabine. Ima smisla.
  • Zagi
    13k
    Da ga se dozira i stavlja samo kada vodimo 3 razlike, nebi minute skupio ove sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet