• Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Jedan sam od zagovornika ovdje, ali moram reć da mi nije još za seniorski nogomet. Imam osjećaj da on jedva dobaci loptu do kaznenog, a duel gubi od otpora zraka čim netko dođe na metar. Nadam se da bu se to sredilo malo do početka iduće sezone
  • MarK
    1.3k
    Fali mu jedna sezona posudbe. Dinamo nema kad čekati da on odraste i tjelesno ojača. Mora se uzeti u obzir da je Betis 2.pol . igrao puno slabijim intenzitetom pa je i Varela imao više prostora. Da je startao pojeli bi ga, ne bi loptu štopao nijednom.
  • rioda
    12.2k
    Još čekam jednu dobru povratnu ili udarac od njega...
  • Praskaton
    4.8k
    pa imao je danas povratnu za Soldu čini mi se.
    Dobar je mali al nejak je još za seniorski nogomet.Ulazak po 15min protiv slabijih momčadi je čisto dosta
  • NitkoBitan
    33.7k
    Fali mu jedna sezona posudbe. Dinamo nema kad čekati da on odraste i tjelesno ojača.MarK

Ma ne... Neki ga proglasili igracimom nakon kaj je gurnuo lopte sa crte u gol :rofl:

Previse je zelen za seniorsku razinu u Dinamu. Potrebna je posudba ili igranje u drugoj momcadi (steta kaj je nemamo vec ove sezone) barem jednu punu sezonu. Jbg ne mogu bit svi Yamal da rade cuda sa 17 godina.
  • The Undertaker
    9.3k
    Varela je, uz Zajca, jedini danas nešto napravio. Imao je par prolaza 1/1, par dobrih ubačaja, sve skupa puno bolji od Hoxhe i Topića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet