• Nolifer
    13.2k
    Nisam šokeran, ne znam jel trolaš ili trolaš, ali naravno da je bitna ta informacija u životu.
  • Sajla
    14.7k
    Pretpostavljam mnogi od 30 godine i mlađi koji su rođeni na području gdje rat nije bio.

Pretpostavljam da im ta informacija nije nešto bitna u životu.

Ja sam neutralan po tom pitanju.
    Majki2111

nisi ti puno kriv za to, ali ovo je još jedan u nizu poraza našeg društva. britanci u studenom nose crvene makove više od 100 godina nakon WWI, a mi smo "neutralni" prema onome što se dogodilo jučer?
    ne velim da nam treba kult ličnosti/partije/partizana kakav je bio u SFRJ nakon WWII, ne treba nam ni državu voditi neki novi ekvivalent SUBNORa, ali otišli smo u neku drugu krajnjost. tako smo loše izgradili građansko društvo nakon tog rata 90ih, poremetili vrijednosti, baš baš loše :(
  • nemapredaje
    6.5k

Bez obzira iz kojeg razloga je netko nestao, bez obzira ima li to veze s ratom ili ne, imati empatiju prema nekome čija je sudbina nepoznata već 34 godine je stvar morala i ljudskosti. To što se netko ne želi baviti ratom i ratnim temama, ne znači da taj isti treba zanemariti ljudske žrtve i obitelji koje 34 godine čekaju trenutak kada će se moći oprostiti od voljenih.

Oprosti ali od nekih stvari se ne možeš samo odmaknuti i reći to me ne zanima i ne želim razmišljati o tome. Ustvari možeš, ali to onda više govori o tebi kao osobi.

Sorry, otišao sam u offtopic. Neću više o ovoj temi.
  • Pacho
    10.4k

Ime kao za juznkorejski klima uredaj

Dijelom valjda i jer je dominantni stav glavnih medija i lijevih stranaka da je "dosta prica o ratu" kad se radi o 90ima (osim ako se radi o srpskim zrtvama), a na 40ima ce jahati jos valjda 200 godina.
  • Eduardo
    27.2k
    Nije u redu od tebe da ljude zbog njihovih mišljenja nazivaš mamlazima. Kao što postoje ljudi koji su vezani za rat, postoje i oni koji nisu. Ako je tako rekao, čovjek nije nikoga izvrijeđao niti hio vulgaran.Ako smo već demokratski onda poštuj tuđe mišljenje koje nije emocionalno i empatično vezano za domovinski rat i nestaleMajki2111

Pretpostavljam mnogi od 30 godine i mlađi koji su rođeni na području gdje rat nije bio.

Pretpostavljam da im ta informacija nije nešto bitna u životu.

Ja sam neutralan po tom pitanju.
    Majki2111

Da, niste mamlazi već hrpa nadobudnih besramnih idiota... tebi i sličnima koji se skrivate iza neutralnosti to je nebitno jer, kako kažeš, "pretpostavljaš da mnogima od 30 godina i mlađima to nije važno jer su rođeni tamo gdje rata nije bilo"... pa naravno da nije bilo konjino kad ga je netko drugi vodio umjesto vas, da bi vi danas mogli biti "neutralni".

I za ovu konstataciju da mladima to nije važno jer nisu živjeli rat stjerao bih te u onu stvar... nisu ga ni oni koji su poginuli i nestali htjeli živjeti. Ali su morali, da bi ti imao luksuz da o tome danas neutralno filozofiraš. Ti nestali su nečiji očevi, braća, sinovi i netko za te ljude još uvijek svake godine pali svijeću za kosti koje još nisu pronađene.

Poštovanje prema tome je stvar minimuma ljudskosti i ako netko to ne razumije onda nije neutralan, nego jednostavno idiot.

I zato u vezi ovoga nemoj prodavati priču i docirati o demokraciji i poštivanju mišljenja već odjebi.
  • Crusades
    20k
    Napokon ga je netko smjestio kamo i treba.
  • Danko
    2.5k

100 lajkova ti dajem!
  • Bernard
    999
    ti koji ponosno govoriš da si iz Retkovca,trebao bi bolje znati svoju okolinu.
    Ima hrpa ljudi tamo koja je prebjegla od ratnih strahota i skućena u socijalne kućice.
    Ne da nisi neutralan nego si neupućen i bezobziran.
  • don
    16.8k
    bravo :clap:
  • Doktor Kunić
    5.6k
    ne da je bezobziran nego je bezobrazan.

Očito treba par odgojnih šamarčina opalit ne samo za ovu temu nego za svaku koju prosere ovdje. Ako te već ne zanimaju ove stvari onda zatvori te čvalje i drži jezik za zubima i nemoj provocirati narod koji je prolio krv sa ovakvim temama. Jer si u manjini dečko u ovoj državi, kao i tvoji istomišljenici koji provociraju zadnjih dana. Odjebite!
  • Bernard
    999
    za ovo kaj govori u dubravi prije 20 godina ga nebi bilo a kamoli par odgojnih.
    Odrastao sam tam kao ratna izbjeglica i upoznao žešće bbb a sad ta woke sranja prosipaju posvuda..
  • Majki2111
    4.2k
    Ne znam kaj da vam kažem,. Odgajan sam u obitelji gdje se pušta Živjela Jugoslavija tijekom tuširanja. gdje nema križa i gdje se sere po braniteljima. I u stani koji nije posvećen 30 godina. Drugačije perspektive. Ja ne vrijeđam nikog.

Živjeli!
  • Infinity
    20.3k
    Da te banujem na sedam dana ili da cekam da zasluzis trajni?
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Postoje i ljudi koji sa 30 godina u guzici nauče i zaključe nešto sami.
  • Jurki
    20.5k
    rista bolje da nisam isel citat tvoje prosere od jucer.. ali stari moj.. kaj je s glavom?
    Vis zato kaj su ti ljudi nestali, zato ti danas mozes slobodno prosipati svoja sranja bez ikakve kazne.

Za takve ljude ko ti, sa takvim stavovima.. mogu samo reci.. ako vam ovdje ne odgovara.. laganini fuck off iz Hrvatske i nebus vise moral to gledat ni slusat.
    Na stranu nekakva politicka uvjerenja koja u ovom slucaju nisu bitna.. ali covjek koji se smatra Hrvatom, takve stvari kao ti nebi smio izjavljivati. I to tjedan dana prije godisnjice pada Vukovara i Škabrnje.
    Da si ti takve grozote presel, drugu bi pjesmu pjevao.
    Nasa duznost i obaveza kao ljudi i Hrvata je da se te nestale i poginule nikad ne zaboravi. Ako ti to ne kuzis .... onda decko imas puno veci problem.

I takve pizdarije mogu procitati na forumu navijaca Dinama, koji su oduvijek bili prohrvatski orijentirani.
    Otisel je definitivno ovaj svijet u kurac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.