• Crni86
    17.1k
    Lik je gazio po igracima rijeke da dode do lopte. Pravi uzor mladim igracima.
  • Masto
    399
    Kapetan
  • Fan
    1.7k
    Meni je on baš kapetančina. Na stranu znanje koje očito ima, želja i vatra mu se vide u očima, svaka čast majstore.
  • Kumerle
    1.9k
    Ovo je jedna od rijetkih stvari gdje su navijaci Dinama ujedinjenji - Scotta za kapetana!
  • MarK
    1.2k
    Ne bih se zalijetao s izjavama Scotta za kapetana. Tek je došao, za sada je dobar i trudi se. Treba pustiti sezonu pa i dvije da vidimo kako se uklopio u okruženje, kakvi su mu planovi, da pohvata jezik koliko-toliko. Prisjetimo se da je i Gabriel lani bio igračina, karakter i krađa stoljeća, a sad? Vrijeme će pokazati, definitivno je prerano.
  • Dino
    4.6k

Scott McKenna je tolko zajeban da ima lakat izbocen na unutarnjoj strani ruke. (Chuck Norris dobio konkurenta)
  • striko
    2.7k
    Stijeena škare Lawal
  • NKDZ86
    6.5k
    sad sam tek pogledao sažetke s tekme protiv celte. dragi naš McKenna kriv za 2 gola, njegov igrač zabio...
    trebao je i on na klupu protiv istre, meni ne bi započeo, ali svi dobro treniraju, ovaj, onaj, bit će bolje, nema šta... idemo se dalje sramotit.
    inače navijanje je grmilo na snimci, a igrači igraju ko da je prijateljska, bez žara, volje, sramota!

pa ja da to čujem kako ljudi navijaju za mene, ne odustaju, pa ne bi mi na pamet palo da bi bušio/bojkotirao ili igrao preko one stvari , zbog njih bi letio po terenu makar gubili 0-8.
    igrači sramite se!
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    iđprotuv Istre je njegov drugi gol ,lopta ga preletila odnosno samo je gledao ,dočeka i Kujtim svojih 5 min :rofl: zezam se ,pa nervoza se uvukla i u našu obranu što zbog igre,love a mislim najviše zbog Nevistića . Pa i Domingues protiv Istre dade čovj ku loptu u kontru sa dva metra. Odjednom naši najbolji igrači zaboravili igrati. Ali ispraviti će to Kova ,sad je dobio dozvolu da zagalami na igrače
  • Masto
    399
    dominguez ima problema s predajom lopte od početka samo se nije pričalo o tome dok je sve funkcioniralo, po meni je trebo galešić započet umjesto domingueza jos i ako nije na 100 posto
  • JMastermind
    1.2k
    nema problema s predajom lopte, nego je prislijen vodit igru jer nam veznjaci stoje u mjestu umjesto da kreiraju prostor. Kad pokusavas nesto iz nicega, ponekad zajebes.

To ti tak ide, i to ti je tak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube