• prefontaine
    4.9k
    Danas je 11.11. a ovaj je još trener??? A to je onda znači samo jedno - s nama je barem do Božića.

A koja je vaša božićna želja?
  • Droljo
    22.6k
    Mir u svijetu.
  • ruicosta
    381
    Ovaj, moja bozicna želja je, onaj, da izvucemo pouku, ovaj, dobro treniramo, onaj sto se tu ima reci. Ovaj
  • Mali g
    11
    a neznam...i sam sam podjeljen oko Marija; vidimo svi da ne valja, ali prošla sezona - gdje smo mijenjali trenere kao pomahnitali nam je na kraju izgledala ko da smo tek osnovani lajbeki.
    A možda ga krene, možda bi bilo bolje da koji put ima plan B, promijeni formaciju kad krenu kola nizbrdo (pod uvijetom da ima dozvolu da mijenja formaciju).
  • shameless86
    1k
    ja saljem pismo deda mrazu,da sam bio dobar cijelu godinu i da ne zelim kovu za trenera
    #christmasmiracle
  • mali M
    8.9k
    ma sve ok al prošla sezona ne smije niti nije mjerilo. Kad nešto pođe ozbiljno u krivo ne smijemo strahovati reagirati..
    Ne bi bilo "možda" bolje da ima plan B, to mu je kao treneru obaveza, kao i da ima i C spreman.

Ovo "pod uvijetom da ima dozvolu da mijenja formaciju" mi je najgluplja floskula koja se uvukla među nas navijače... A šta bi mu Boban napravio da frajer u planu B presloži momčad u 3 iza i stavi 2 napadača ako preokrene tekmu i pobjedi. Šta bi mu Boban napravio da frajer odjednom krene češće igrati 352 u HNL-u i počne gaziti ligu. Zašto mu onda Boban ne naredi da igraju igrači koje je Boban doveo.

Kužim da se to pitanje uvuklo među navijače al ja to ne vjerujem ni 1% jer povlači niz drugih pitanja koje demantiraju prvo da Boban kakti naređuje formaciju... Može imati plan da Dinamo igra tako, to je normalno, al brate ako ne ide sa tom formacijom sa ovim igračima, pa moraš biti debos da dalje forsaš tako...
  • Mihael2305
    756
    Nadam se da je netko uputio pitanje za članski dan u vezi trenera jel leti van ako zgubimo od karlovca kojim slučajem.
  • rioda
    11.3k
    Kažu da nije problem u njemu, nego u igračimaIvanPerić1945

Čak se djelomično mogu i složiti, pa nama je jedan igrač, Nevistić, odnio dosta bodova ove sezone. Možda ga se za neke golove ne može direktno kriviti, ali se može reći da bi renome golmana Dinama trebao biti da takve stvari mora obraniti
  • Masto
    381
    uputi ga i ti za svaki slučaj
  • Mihael2305
    756
    jel imas mozda link za pitanja, ja ne mogu pronaći
  • Masto
    381
    dinamova aplikacija, barem tamo sam vidio mogućnost

Gnk dinamo aplikacija
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Jedino pametno što mogu reći na ovu temu a da nekog ne uvredom je dobro jutro svima . I da nisam zadovoljan Bobanovim poklonom za Božić i Kovom kako zamišljeno sjedi ispod bora
  • Kruno
    1.1k
    Pa onda ga je on kao trener trebao promjeniti. A ne dat mu kapetansku traku
  • Crni86
    17k
    Nakon prosle sezone, ovo je u jednu ruku poruka i igracima reko bi.

Prosle sezone igraci su radili kaj su htjeli pa se malo spaunala daska trenerima i oni su se onda mjenjali. Ovo je poruka da tko god bio trener i kakav god odnos imali da igraci moraju davat 120%.

U jednu ruku tako i treba bit. Kaj cemo mjenjat trenere svaki put kad se kod igraca digne nos, a u drugu ruku nisam siguran da je kova u tom odnosu apsolutno bezgresan.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Šta bi mu Boban napravio da frajer odjednom krene češće igrati 352 u HNL-u i počne gaziti ligu.mali M

Realno, nikad nismo kontinuirano gazili ligu u 3-5-2 sustavu, ne znam na osnovu čega se misli da sad bi. Znali bi nekad to odigrati kao iznenađenje za protivnike, nekad je upalilo, nekad nije...dikod uđe, dikod ne uđe. Za vrijeme utakmice treba probat sve, to se slažem, ali nisam za promjenu sustava. Bitnije je da trener prepozna koju su mu igrači u nekom trenutku nabrijani i da se ne boji maknut one koji nisu, makar bili predodređeni za prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.