• Dinamo iznad svih
    431
    Meni osobno jedan od dražih na areni, nikad neću zaboraviti pjevanje Narodi nam se kralj nebeski na Badnjak ahaahah
  • Pacho
    10.4k

Plastificirana kao osobna iskaznica iz 1997.
  • rokikaciga
    6.9k
    I rdavom k svaka dlaka smeta :razz:
  • badjibadara
    7.9k
    Utakmica Dubrava - Karlovac, bacio malo oko da vidim hoće li Pavić startati.

Komentator: Odlična posjeta, okupilo se oko 500 gledatelja. Par sekundi stanke. Možda sam malo pretjerao, možda je nekoliko stotina manje :)

Nisam dočekao Pavića, ušao je u 74.
    Dubrava dobila 2-0.
  • NitkoBitan
    32.9k
    Lijepa poruka Demona jucer koju je komentator pripisao "nenogometnim stvarima" te spomenuo "fokus na teren".

E mamlaze jedan da ti je netko medu tih 1740 nestalih ne bi tako komentirao.

Stoti razlog zasto ne placam harac.

FB-IMG-1762771785833.jpg
  • Kepec
    7.7k
    Pretpostavljam da misliš na ovog na HRT-u, sad gledam neke dijelove tekme i u 73:40 minuti kaže on: "...hoće li to donijeti ploda Mariju Kovačeviću i njegovom št...stožeru".
    Ne znam jel se gospodin Dameo zabunio, ali kaže se stožer da, a ne štab.
  • Filip85
    1.2k
    koju je komentator pripisao "nenogometnim stvarima"NitkoBitan

Yutelovac ili Zizi ?
  • NitkoBitan
    32.9k
    Neka mlada nada partije na javnoj televiziji, totalni anonimac u usponu. Uspjesno je izbjegnuo i spominjanje Domovinskog rata i pedera.
  • Majki2111
    4.2k
    Nije u redu od tebe da ljude zbog njihovih mišljenja nazivaš mamlazima. Kao što postoje ljudi koji su vezani za rat, postoje i oni koji nisu. Ako je tako rekao, čovjek nije nikoga izvrijeđao niti hio vulgaran.Ako smo već demokratski onda poštuj tuđe mišljenje koje nije emocionalno i empatično vezano za domovinski rat i nestale
  • Navijač Dinama
    10.9k
    Ne znam što je natjeralo roditelje i u kakvom su k... bili pa da svoje djete nazovu i kazne ga sa imenom Dameo, samokazna i to teška čini mi se.
  • Dzoni
    2.8k
    Dameo..., mora da su zaboravili ugasiti autocorrect kad su upisivali ime djeteta u bolnici
  • nemapredaje
    6.5k

Daj mi samo reci kakva je to osoba koja nema empatiju za nestale koji nisu pronađeni već 34 godine?
  • Filip85
    1.2k
    Temelje ove države moraš poštovati, pa makar i "na silu". Privatno nek' misli šta hoće...

Ma to je lik sa radija, očito je dobio prekomandu na tv...
  • Majki2111
    4.2k
    Pretpostavljam mnogi od 30 godine i mlađi koji su rođeni na području gdje rat nije bio.

Pretpostavljam da im ta informacija nije nešto bitna u životu.

Ja sam neutralan po tom pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.