• don
    16.8k
    Normalna osoba tu isčitava, da novinari u ovom trenutku neće ništa danas uspjeti izlešinariti niti saznati Bobanovu odluku.
    Otrovna osoba će iz toga isčitati da Kova ne dobiva cipelu, špricati otrov po forumu i ponižavati Bobana..
    mali M

opet se igramo "normalnih" i "otrovnih", za sad vode "otrovni" sa 1-0. Pričekat ćemo i ovu "utakmicu". Pa ako bude isti ishod, valjda je dosta takvih prozivanja...
  • Xpert1992
    139
    Al ne kuzim kak nemamo spremnu zamjenu, pa ne igramo lose od jucer. To traje mjesec dana. Jedino ako u pogledima Bobana nije katastrofa ako ne uzmemo naslov i kup, u tom slucaju kuzim u neku ruku. Mozda on misli da je Kovacevic pravi covjek kojem treba dat nekoliko godina da standardizira igru koju Boban zeli.
    Ja naravno ne kazem da mi necemo uzet naslov i kup, ali u slucaju da se to ne desi mozda nije Bobanu takva drama kao meni i nama ovdje. Drugi razlog ne vidim jer nam igra ne sljaka, izgledamo kao rastimani orkestar, losa atmosfera i pocelo je utjecat i na rezultat.
  • mali M
    8.9k
    zašto nebi pitao za izvor? baš zato što su većinom konstrukcije me istinski zanima izvor. Ti slobodno napiši, interni izvor iz prve ruke, ne smijem imena. Ti slobodno napiši to je moj osobni dojam... ali to onda sasvim mijenja značenje tvoje izjave koja je izvučena iz pretpostavke. Ne razumijem kako se ljutite na novinare, a koristite istu retoriku

opet se igramo normalnih i otrovnih, za sad vode otrovni sa 1-0. Pričekat ćemo i ovu "utakmicu". Pa ako bude isti ishod, valjda je dosta takvih prozivanja...don

vidim ja da ti ne razumiješ nasilnu i nenasilnu komunikaciju, jednako kao i pretpostavku i osudu od činjenica.. Pali se ovdje na forumu, a nitko nema točnu info iz prve ruke.
    Nemaš ti pojma koliko ja vrištim privatno da je Kova morao biti bivši već prije 2 mjeseca, ali mi zato nije poanta da kažem u trenucima kad neznam jel dobio otkaz il nije: Boban mu i dalje masira guzicu i neće mu dati otkaz.. To je zlo, iskonstruirano i izmišljeno.. To se radi tu na forumu..
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Pa jer nitko ne prihvaća argument “interni izvor iz prve ruke”, da ti ovi napišu “interni izvor iz prve ruke” kaj bi im ti napisao… Vjv nešto u stilu “Ok, znaci lažeš hahahaha”….

Prestani koristiti izjavu “izvor?” kako bi dobio argumentiranu raspravu… Jer nećeš dobiti odgovor koji te zadovoljava i svodiš raspravu na tvoja riječ protiv njegove i budućnost će možda pokazati ko je bio u pravu….
  • mali M
    8.9k
    Pa jer nitko ne prihvaća argument “interni izvor iz prve ruke”, da ti ovi napišu “interni izvor iz prve ruke” kaj bi im ti napisao… Vjv nešto u stilu “Ok, znaci lažeš hahahaha”.vlatkomarkovic

nisam to nikad pisao.. maloprije sam pojašnjava da to što nagađaš što bi ja rekao je pretpostavka kao i kako se nagađa što Boban misli... imao sam dovoljno i ja informacija iz prve ruke interno pa nisam palio tu na forumu. sve ostalo su moje želje i mišljenja...
  • Zvonkec
    413
    Liku koji izjavi da bu mu mikić u Karlovcu igral a mali je tad s repkom NESMIJE se sekunda u klubu više ostavit. Di gonimo Zvone? Koje borbe vodiš? Priča da budu kažnjavati igrače me neodoljivo podsjeća na bjelica marić cannavaro štoriju, sad buš kaznio igrače a za mjesec-dva buš morao dat otkaz kovačeviću kad ti ni to ne pomogne. Nepostoji u psihologiji grupe umjetno nametnuti respekt, ili ga zaslužiš znanjem i karizmom ili tvdom rukom od početka. Da je Kovačević izvadio Vidovića u 1. poluvremenu i poslao ga na tribinu u vinkovcima ili da je bennacera i varelu stero s treninga ako su kasnili pokazao bi da ima autoritet i da nema zajebancije ostatku svlačionice. Ovako da on tuži bobanu pa ovaj kažnjava igrače kaj bu se s tim dobilo, nek se onda boban spusti na teren pa nek bude i predsjednik i sd i trener i čistačica. Fakat se nadam da su to novinarska laprdanja. Neznam ljudi bjesan sam i tužan
  • rokikaciga
    6.8k
    Prisiljen sam navijat za poraz od Karlovca u kupu, samo da Bobanu dođe iz guzice u glavu.Filip 91

Sto god da se dogada u klubu ja ne mogu navijati za poraz Dinama. Jer Dinamo je veci od svih prolaznika u i oko kluba, a to ukljucuje i Zvonu i Kovu.

Za mene da Real dode na Maksimir ja cu 10/10 navijat za Dinamo i vjerovat u pobjedu.
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Kažem ovo je nevezano uz ovu situaciju ovo ja pišem više iz svoje vlastite frustracije kada me 10 debila jebalo s “izvor?” dok smo imali unutarnjeg neprijatelja…. I znam koliko je iritabilno kada ti netko samo tako napise “izvor?”

I onda jedna osoba napise danas je Bara na podcastu potvrdio šta je Vlatko pricao i ovi svi s “izvor?”, nestali..,.
  • Mali Zeus
    20k
    Kažem ovo je nevezano uz ovu situaciju ovo ja pišem više iz svoje vlastite frustracije kada me 10 debila jebalo s “izvor?” dok smo imali unutarnjeg neprijatelja…. I znam koliko je iritabilno kada ti netko samo tako napise “izvor?”vlatkomarkovic

Dobro, ali ti zbog svoje osobne situacije koju si nam pojasnio već 4 puta tražiš da drugi ne pitaju izvor. To nema baš smisla.
  • Crni86
    17k
    Ostane li kova trener postat cu skroz ravan. Nit cu bit tuzan u novim debaklima niti sretan u novim pobjedama jer mi buducnost nemamo…

Mi navijaci nismo tu da donosimo odluke slazem se, ali isto tako sam razocaran. Razocaran na kaj lici moj dinamo i razocaran kakve ja utakmice kao malo dijete iscekujem vikendom i onda dobivamo takve samarcine da komotno na poluvremenu mozes otic sa tekme ili ugasit tv.

I klub se voli i kad je tesko, ali razocaranje i goruk okus su tu i to u velikim kolicinama.

Neka pauza potraje 2 mjeseca kaj se mene tice. Ni malo nisam zeljan gledat nase utakmice s obzirom kak igramo…
  • mali M
    8.9k
    jasno ali i meni je iritantno kad ekipa pretpostavlja i to piše u zaključnim rečenicama..
    slažem se sa svime napisanim.. tužno i jadno da je preživio Kova današnje jutro a da na naslovnicama ne piše otkaz..
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Pa kažem nema smisla pisati “izvor?”. Gdje onda ide rasprava? Napisi nešto drugo gdje kasnije može se nastaviti rasprava….

jasno ali i meni je iritantno kad ekipa pretpostavlja i to piše u zaključnim rečenicama..mali M

To je argument, ako se netko drugi ponaša ko derište onda mogu i ja….
  • GeneralNapoleon
    2.3k
    Iz trenutno dostupnih informacija je realno nista ne moze sa sigurnoscu zakljucit. Nit je jasno da ce dobit pedalu nit da je nece dobit. Za sada se jedino moze sa doneklom sigurnoscu rec da barem danas nece dobit i da nece bit nikakvih novosti. To me ne cudi jer s time da je pauza nema potrebe za zurbom izgleda.

To da nece dobit otkaz se iz ovoga moze samo slutit, zakljucivat ili maliciozno konstruirat. Kak god netko zeli nazvat. Naravno da ima argumenata za to da ak danas ne dobije da ocito ni nece. No tako isto im argumenata protiv. I kako kolega kaze nema smisla sad ta nagadanja predstavljat kao sigurnu stvar.

Al isto razumijem da neki iz frustracije pisu vec kao da je gotovo i sva nada izgubljena.
  • Droljo
    22.5k
    Bude tu još svega :lol:
  • Mali Zeus
    20k
    Pa kažem nema smisla pisati “izvor?”. Gdje onda ide rasprava? Napisi nešto drugo gdje kasnije može se nastaviti rasprava….vlatkomarkovic

Nema ni smisla iz dana u dan pisati kaj si čuo kaj se događa u klubu, a to je na zoni svakodnevna pojava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.