• vlatkomarkovic
    2.2k

Tebi također i ovo vam obojici pišem jer se slažem s vama u ovoj situaciji….

To je argument, ako se netko drugi ponaša ko derište onda mogu i ja….vlatkomarkovic
  • mali M
    8.9k
    vlatkec, da se razumijemo, vjerojatno svi vidimo da svaki daljnji trenutak ne činjenja ničega ima jednog i izravnog krivca, a to je Zvone. Mene više živcira što se po napisanome na forumu i medijima implicira da će krivnja past na igrače.. e to je već onda i ozbiljna sramota.. ako, napominjem AKO, se krivci pronađu među igračima i žrtvuje se par glava na konto Kovine nesposobnosti, to će biti baš ozbiljan minus svima odgovornima, a ponajviše Bobanu
  • Filip 91
    1.9k
    Gledam dugoročno za boljitak kluba jer sa Kovom nema pomaka na bolje. Čovjek je izgubio svlačionicu i kraj priče.
  • Pacho
    10.4k
    Neshvatljivo. Nadam se ipak da se trazi novi trener unatoc ovim informacijama.

Doslovno nema stvari koju Kova nije usrao - igra, rezultati, atmosfera u svlacionici, atmosfera medu navijacima, ugasio skupa pojacanja, mladima ne daje sansu.

Uzas.
  • Droljo
    22.5k
    Svi pišemo iste stvari i nema to nekog smisla. Ali mi kao 'ozbiljan' klub moramo imati spremnog trenera da preuzme jučer klub. Zadnjih mjesec dana se trebalo pregovarati sa potencijalnim stručnjacima u tajnosti.
  • Dudu
    2.8k
    S ovom trenerom sumnjam da cemo nadigrati i Karlovac u ovom mjesecu. Počinjem već s mentalnim pripremama za nove debakle :cheer:
  • GeneralNapoleon
    2.3k

On nema apsolutno nista sto bi bilo dovoljno za bit trener Dinama. Na nase veliko iznenadenje nije slucajnost da mu je dosadasnja karijera takva kakva je.
  • NerminB
    159
    Jel ostaje il ne ostaje jebem ga ja :brow:
  • Fan
    1.7k
    Ali mi kao 'ozbiljan' klub moramo imati spremnog trenera da preuzme jučer klub. Zadnjih mjesec dana se trebalo pregovarati sa potencijalnim stručnjacima u tajnosti.Droljo

Mogu se složit s ovim.
    Ali potajno se nadam, a bio bih barem zadovoljan, da se jučer počelo tražit novo rješenje pa se sada to i radi u tajnosti i daje se Kovačeviću bez obzira na daljnje rezultate vođenje kluba do polusezone gdje će kvalitetna zamjena imati više vremena za uigrat sve igrače + dovest kojeg po želji u suradnji s Bobanom umjesto da dođe u ovo rasulo i da ga se ne počne pljuvati odmah nakon 3 tekme jer neće imati vremena za ništa.
  • IvanPerić1945
    234
    Kažu da nije problem u njemu, nego u igračima.
  • fakin
    1.9k
    pa tko je doveo te igrače? tko ih je uklopio u momčad? to je pazio da svi ili većina barem igrača bude zadovoljna? tko je stvorio taktičke zamisli za te igrače? ono najbitnije, tko će odgovarati?
  • Mihael2305
    752
    Spremit sve moguce tablete i mentalno se stabilizirat za malo vise od tjedan dana protiv karlovca..
  • Ivdzo11
    8.6k
    Mario Kovačević ostaje trener Dinama! Uopće nije bio tema ni današnjeg sastanka. Tko je mislio da će biti nešto drukčije, pogrešno je mislio jer neće biti ništa - kazao je uvodno Olivari nakon razgovora s maksimirskom linijom, zatim detaljnije govorio o događajima nakon utakmice na Drosini.
  • GeneralNapoleon
    2.3k

Jesu, igraci su krivi sto ne mogu slozit jedan automatizam i uigrat jednu akciju. Valjda je na igracima da slazu taktiku. Trener je tu samo pro forma da nama nogometno nepismenim navijacima objasnjava kako je sve normalno, dobro i kako ce izvuc pouke. Sta jos moze jadni Kova kad zlocesti igraci ne znaju sami slozit taktiku i igru.

Sama pomisao na to da netko ozbiljno dode na ideju da je 30 igraca krivo sto su nezadovoljni umjesto jednog trenera, ciji je posao uostalom bas to da iz tih 30 igraca napravi ekipu, mi je toliko apsurdna i suluda da granici sa satirom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.