• Dani Olmić
    2.1k
    Ostaje ova neznalica.. a u pm u kojem svijetu mi zivimo
  • Jaki991
    542
    sumnjam da ce netko iz toliko uskog kruga ici dijeliti takve vijesti, barem se nadam da nece
  • dmil
    1.2k
    slažem se i mene su isto kad sam komentirao na temu Livnolade, kao da kad mi netko nešto prenese to usput ovjeri i kod javnog biljeznika pa da ima čvrst nepobitan dokaz
  • Zvonkec
    414
    poučak novinarima ne čekajte bobana da dođe na pressicu nego ga lovite po parkinzima i sve bu vam rekel. Od prvog intervjua prije dolaska do sad više je izjava dao na ulasku u auto nego u plavom salonu.
  • Olmic
    5.4k
    Ako ostaje Kovacevic sretno Bobanu u cetvrtak. Jucer je u lozi bilo na rubu incidenta kako ce tek u cetvrtak bit….
  • vlatkomarkovic
    2.3k

Nemoj dva puta reci….
  • NKDZ86
    6.4k
    znači ne ganjamo prvo mjesto nego borba za 4. ili 3. mjesto s ovim magom na klupi...

koliko je sterilan i inertan, može bit trener na miroševcu, svi šute, nikom ne treba niš reć, niko nikog ne dira...
  • Mali Zeus
    20k
    Tipa netko tko pije kavu s njime ili zna nekoga ko pije kavu s njime….vlatkomarkovic

Ili to netko kaže u birtiji tko zna tetu od strine brata ujaka čiji sin radi pokraj stadiona i tak je čuo.
  • T90d
    2.3k
    Ako je istina da ostaje. Ako pobjedi sve do zime i zimske stanke(na HNL mislim), na način da to budu teške pobjede, na silu ili na sreću što bi se reklo, da bi nas drugi rastavljali na proste faktore, onda je zaslužio kredit da tu istu lošu igru gledamo i na proljeće? Meni je to nevjerojatno i tužno.
    Već sad nas na terenu šamaraju igrači koji su do jučer igrali drugu ligu, igrači kojima je najveći domet HNL. Liga, koja bi bez Dinama, bila među zadnjim ligama Europe.

Mislio sam da niže nakon prošle sezone ne možemo pasti, ali izgleda da se varam.
  • Mali Zeus
    20k
    ↪vlatkomarkovic slažem se i mene su isto kad sam komentirao na temu Livnolade, kao da kad mi netko nešto prenese to usput ovjeri i kod javnog biljeznika pa da ima čvrst nepobitan dokazdmil

Možemo poslušati i njegove analize LP, da mu malo čujemo glas.
  • Filip 91
    1.9k
    Prisiljen sam navijat za poraz od Karlovca u kupu, samo da Bobanu dođe iz guzice u glavu.
  • Zg123
    2.9k
    Ja mislim da je Boban jedini covjek koji jos vjeruje ovoj neznalici
  • vlatkomarkovic
    2.3k
    Ili to netko kaže u birtiji tko zna tetu od strine brata ujaka čiji sin radi pokraj stadiona i tak je čuo.Mali Zeus

I to je scenarij, ali i ovo može biti scenarij… Odi pročitaj kaj je Koma napisao i onda odi traži slike, imati ćeš ih 50 kak piju kavu u Bulldogu na temi “koga smo danas vidjeli na špici”…. Ponavljam ne slažem se s rečenim samo schillajte s time “izvor”….

Ovo govorim vise iz osobne frustracije, jer su mene jebali za onu situaciju, a ti svi s “izvor” još nisu se sjetili napisati cuj Vlatko bio si u pravu…
  • Ijayi Atiemwen
    4.6k
    Igrači su sigurno oduševljeni odlukom :grin:
  • Olmic
    5.4k
    ne moras navijat, realnost je gubitak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.