• vjeko1701
    20.4k
    dok nekima ne dode do mozga da se ne igraju s Dinamomfakin

Kome će tu doći kaj? Tko će doći na Zonu, vidjeti tvojih 50 postova i baš rdi toga promjeniti mišljenje ili nešto napraviti?

Postoje službeni kanali kluba i postoje službene metode da članovi kažu svoje mišljenje. Nijedno od toga nije ponavljanje jednog te istog na Zoni.
  • fakin
    1.9k
    Vise skupštinara i clanova no cita Zonu. Pa neka vide sto kazu navijači, clanovi i godisnjaci.
    Ali naravno to ce cuti i u cetvrtak na clanskom danu
  • Sajla
    14.7k
    Vise skupštinara i clanova no cita Zonu.fakin

da, ali svi oni mogu pročitati isti post, ne moraš za svakoga od njih napisati poseban, pa onda još 3 puta ponoviti ako im je slučajno promaknulo.
  • shameless86
    1k
    tocno u podne puca gricki top,zvona zvone na katedrali,i zvone u masksmirskoj 128 objavljuje da je kova bivši
  • Mihael2305
    752
    Boban pušta bijeli dim točno u podne!
  • Olmic
    5.4k
    nitko ne zna kaj je njemu u glavi pa ni najblizi suradnici
  • Xpert1992
    138
    Poslje sastanka saznajemo da se RPG vraca na trening od ponedjeljka.
  • zagrebackidinamo
    7

Samo malo...jel ti osjetiš ponos jer si napisao insajdersku informaciju.? Jel ti se ozari lice kad iznosiš prljavi veš i truješ non stop ovdje jer ti netko nije po volji...? Jesi sretan kad se kurčiš da se znaš s igračima, da dobivaš neke informacije? Jel ti dan ispunjen kad napišeš neku insajdersku i kad truješ na JAVNOM FORUMU? Pa ti da si na mjestu Bobana bi valjda levitirao iznad svih nas. 

Te Belju je uzeo na zub, te je nakon Vukovara Kova izgubio sve kredite, te tko mu što može, ima Bobanovu podršku...bla bla bla...

Jedno je komentirati normalno da je Boban tvrdoglav, da nemamo igru, al ti truješ non stop jer valjda imaš svoje liblinge u klubu koji griju klupu ili ko zna što. Pokri se po ušima, i prestani iznositi insajderske informacije na javnom forumu.

Takvima kao što si ti bih zabranio ikakav kontakt s klubom, tko god jesi. 

Ja jesam za smjenu Kove, ja smatram da je Boban možda pretvrdoglav, al kako je sam rekao u intevjuu na početku sezone - ako ću pasti, bar ću pasti sa svojim klubom.

A ovo što ti pišeš nek je tebi na obraz jer ovo što si napisao ''SAMO TI DINAMO'' izgleda groteskno u tvom slučaju.
  • FazeN
    3.4k

Sigurno ću pljeskati Bobanu na ovoj divnoj odluci koja donosi dobro za nas klub
    Nigdje nisam napisao javno, već ljudima u inbox.
    Velika razlika, evo ti lajk
    Lp
  • DiddyGuela
    4.9k
    Covjek iznosi neugodnu istinu. Nikada nije pisao lazi da bi trovao i radio podjele. Ako nekome smeta istina i poneka "insajderska" iz nikad "otvorenijeg" kluba... e onda jebiga.
  • Odani Zgd
    947
    Ekipa,jel se dešava šta po pitanju trenera,bude/ne bude smjene....završio s poslom,a da ne čitam temu unazad ako nema ništa pametno?
  • zagrebackidinamo
    7

da, ovo svi znaju ovdje na forumu jer ti to nisi napisao.

Te Belju je uzeo na zub, te je nakon Vukovara Kova izgubio sve kredite, te tko mu što može, ima Bobanovu podršku...bla bla bla...

A da dodam, otkud indexu članak od dvosatnom sastanku? oh, wait, FazeN napisao na zonidinamo.

Bravo, samo truj.
  • FazeN
    3.4k
    Nigdje nisam napisao javno stanje jer znam da bi to štetilo, napisao sam samo da je stanje užasno u svlačionici da se zna prava istina, a ne ovo Kovino "puno je negative ne znam otkud", rađenje nas na budalu tvrdeći da ništa nije u krivu, da je sve dobro a zapravo je suprotno.
    Ja se još nadam otkazu.
  • fakin
    1.9k
    čitam ovo https://www.index.hr/sport/clanak/damir-krznar-dobio-otkaz/2729064.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
    pa dolazi mi na pamet kako bi lijepo bilo vidjeti ovakvu poruku:

"Uprava GNK Dinama od 10. studenoga 2025. razriješila je dužnosti glavnog trenera Marija Kovačevića. GNK Dinamo zahvaljuje Mariju Kovačeviću na trudu i radu za klub te mu želi puno uspjeha u novoj etapi karijere. Prvu momčad će do daljnjega privremeno voditi Jerko Leko"

:halo:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.