• ArtVandelay
    181
    Ovo kad ljudi napišu za Kovačevića da je dobar čovjek mi je u rangu kad netko napiše za stan iz 1929 da je privlačan i atraktivanProbirštift

Ovo ti je cista psihologija, ljudima je u genetskom kodu ugravirano da su samo dobri ljudi bolesni i da je jedino sirotinja postena.
  • Orc123
    13.7k
    Znaci, sve ovo se moglo i pretpostaviti. Mario Kovacevic je prosle sezone vec pokazao kakav je pod pritiskom. Na kraju prvenstva, kad se odlucivalo o svemu uspio je popusiti i Europu i kup, sve sto se dalo usrati on je usrao. Tu se vec vidjelo da nije trener pobjednik, nego gubitnik. Zalosno je da ljudi koji bi trebali to vidjeti, nisu to vidjeli. Sve to se sada implementiralo u nasu situaciju. Covjek jednostavno ne zna gdje goni.

Govorio sam odmah nakon izbora njega da jedino iz HNL to moze biti Garsija, jer se kod njega vidi da zna sto radi i neka jasna ideja. Cak bi i Safaric bio manje lose rjesenje od Kove jer ima neku karizmu iako je metar i sumska jagoda ali kad ga slusas vidis da vjeruje u to sto prica.

Dole na jugu se fino smiju, ovaj dole radi iz ničega nešto, a ovaj nas iz nečega radi ništa! Ovo da ocito on ostaje trener, nema vise veze s ljudima iz kluba jer ocito da ga samo Boban drzi na ovom mjestu, samo ne znam iz kojeg razloga? Dalje je sve njegova odgovornost jwr nitko nije iznad Dinama. Sta on vidi, a drugih 90% ljudi ne vidi?!
  • Dani Olmić
    2.1k
    Ovi dole sa u vrh glave par milja i trenercinom napravili ekipu, a mi se ovdje mucimo ko isus krist sa 20 milijuna i nekim alibi trenerom
  • dmil
    1.2k
    kako je uopce moguće da igrači kasne na treninge i zašto zbog toga nisu već na tribini
  • NitkoBitan
    32.9k
    Ovi dole sa u vrh glave par milja i trenercinom napravili ekipuDani Olmić

Pa jel ga moras u svakom drugom komentaru izdrkat na njih. Ajde da to ima neko pokrice a ne da dolazi iskljucivo u razdoblju kad je Dinamo los.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Jedino se varaš u tome jer Garcia je isto u Istri 3 puta pokazao da kada god se lomi nešto sjebe. 4 meč lopte su bile koncem sezone nije dobio nijednu utakmicu, kao i u prošlom mandatu. U Hajduku isto samo im je europa sad bila nokaut utakmica i sjebo je 2 puta, s tim da su Azere izvukli na slobodnjak.
  • Dani Olmić
    2.1k
    moram da, kad vidim da je to primjer da se moze ako se zeli, al se ne zeli
  • fakin
    1.9k
    mozda je do autoritativnog trenera koji svojim stavom i autoritetom sije strah u kosti igraca

Ajde probaj sopicu zakasniti na trening. Neces 3 mjeseca biti u sastavu, a da ne govorim kod nekog ozbiljnog trenera
  • Mathiasovi Chageri
    6.8k
    kako je uopce moguće da igrači kasne na treningedmil

Jer je trener prvenstveno dobar čovjek, oprosti im kašnjenje.
  • NitkoBitan
    32.9k
    kad vidim da je to primjer da se moze ako se zeli, al se ne zeliDani Olmić

Moze se dok se protivnicima daju crveni kartoni a ticima se isti oprastaju te im se dijele penali kao djeci u vrticu bonkasi. Tako vec par sezona a kad dode Europa realnost na suncu. Dovoljno smo uzjebani zbog nas nemoj nas jos i njima zajebavat.
  • Dani Olmić
    2.1k
    najlakse je uvijek trazit argumente i krivicu u sucima i penalima… sve vec vidjeno - Gadi mi se vise to sve

Odigraj kako znas, nabij protivnike na k**** pa neces imat potrebe trazit neke krivice
  • Jay
    2.8k
    Garcia je Kovacevic s ljepsim naglaskom.
  • Orc123
    13.7k
    on se fakat moze pozvat na ono, jos smo se slagali i slozili smo se. Mi se slazemo od pocetka sezone po izjavama naseg vrlog strucnjaka, a najslozeniji smo bili na pocetku kad nismo bili slozeni. Dalje ti sve jasno zasto i kako. . .na pocefku smo cak znali odigrat i presing, pritisnut, na svakoj drugoj lopti, a sad nam Istra izlazi ko da je Real.
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Ovo sam mislio i ja, ali jedan je radio bez pritiska i bez senatora, drugi je otisao dolje kao izbor druge uprave s utegom Livaje i njegovog statusa. Rotirao je maksimalno, ali od svoje ideje nije odustao. Sad mu svi jedu iz ruke jer je nasao formulu, a trebalo je muda za nju. Razlika izmedu Kove i Garcie su minimalno u mudima, o ideji igre i ostalom mozda i ne odudaraju toliko..
  • Mr Anderson
    14.8k
    I molim da se tocno zna ime i prezime osoba koje su odlucile nastaviti ovu agoniju .fakin

Kad tak lijepo moliš, dati će ti se na uvid popis imena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.