• Pacho
    10.4k
    Ajde... Svi igraci su odjednom za kurac? Pitam se koji je razlog tome.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Ajde stavite se u bennacerovu perspektivu. Igrate za alzir, milan, marseille, prvak italije, igre po europi i najjacim ligama svijeta. Dodete u Dinamo na prijateljski dogovor s covjekom kojem vjerujete.

I doceka vas kovacevic, nakon conceicaa, de zerbija, piolija... Sta on da misli, to je za njega kokosinjac u odnosu na to di je prije igrao. Trener koji ne zna engleski, los u komunikaciji, jos gori takticki, kako da bennacer ista od ovoga ozbiljno shvati?
  • CastAway1986
    4.4k
    Kakva god da je ekipa trenutno covjek bi ocekivao da igrac njegove kvalitete rjesi Vukovar i Istru nekim potezom , golom ili asistencijom..Igra u fazi obrane je ono sto me također zabrinjava kod njega
  • Filip B
    172
    Pa slusaj - na vise nacina bi trebao ovo ozbiljno shvatiti - placen je pun k, ovo mu je navodno period u kojem se treba podici i dokazati da je jos uvijek igrac za visoke razine, navodno je 3 razine iznad svih u HNLu (na bljeskove je vidljivo) pa se ne bi trebao sramotiti. Jucer je bio za mijenjanje u 27. minuti.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Pa kriv je Bennacer što 99 posto igrača Dinama igra sve gore i gore iz kola u kolo. On j kako se sjećam i po pisanju ovdje bio svemirski brod za sve u HNL. Sad je debel i ne može trčati carini loptu. Šta sve neću pročitati. Toliko smo razjebani da više ne znamo ni šta pišemo. Svi smo krivi. Prvo trener ,ali i momčad koja dozvoljava da ih piša ko stigne i neće ni jedan novi trener to ispraviti odmah ,i za to će trebati vremena . Napraviti reset kod igrača i usaditi nove ideje i pobjednički mentalitet. Mi ga jednostavno više nemamo
  • Mr Anderson
    14.8k
    kako da bennacer ista od ovoga ozbiljno shvati?Goncalo Santos

Što kako? Kako može uzet plaću koja nije mala? Pričaš ko da je došao ovdje igrat badave da nam malo pomogne. Profesionalac je, najmanje što može napraviti je da se tako ponaša, barem da se fizički spremi kako spada. Sad ćemo u svem ovom sranju još i takve likove opravdavati?
  • rokikaciga
    6.9k
    A po cemu to Bennacer nije spreman?
  • Mr Anderson
    14.8k
    A po cemu to Bennacer nije spreman?rokikaciga

Pa jel ga ti gledaš na utakmicama?
  • NKDZ86
    6.4k
    boli njega kifla za dinamo, to ću vam ja reć. ko i xy igrača u momčadi, uzmu lovu i tu smo gdje jesmo.
    ko jedini grize?
    Kule, Mudri i Stojke.
  • Niko1986
    4.5k
    Od trenutka kada je došao odigrao je pet utakmica sjajno, jučer odigrao jedno loše poluvrijeme u kojem je cijela momčad grozno izgledala i odmah ne valja. Nije mi jasno zašto on nije više na kornerima, svaki njegov je opasnost bio.
  • rokikaciga
    6.9k
    Gledam, ali i cekam da mi se objasni po cemu to on nije spreman? Zato kaj zgleda zdepasto? Pa i Brodic tak izgleda a ima plocice...ako se na to referiraju ovi brojni komentari.
  • Mr Anderson
    14.8k
    Ima viška kila svakako, ali nije samo to. Igra na mahove, svako malo nestane da uhvati zraka, napravi neki potez, prodor pa ga onda nema, skriva se dok ne dođe k sebi. Previše rupa ima u njegovoj igri.
    Bolji je bio na početku dok je igrao na neku svježinu, možda mu baš to sad fali.
    Drugo, ne znam jeli je istina, ali čuo sam da kasni na treninge i da ne ide baš maksimalno na njima.
  • Orc123
    13.7k
    Evo jos insajdera....
  • Mr Anderson
    14.8k
    Evo jos insajdera....Orc123

A evo i svetog Orca, zaštitnika svih stranih igrača u Dinamu.
  • Jaro
    11.1k
    Mozda nepopularno, al cini se da je Bennacer atrano tijelo u momcadi. Nit ga suigraci fermaju na terenu, nit ga prate, a i pad je krenuo njegovim ulaskom u momcad... Jel to slucajnost ili uzrocno-posljedicna veza - nemam pojma...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.