• rokikaciga
    6.9k
    Drugo, ne znam jeli je istina, ali čuo sam da kasni na treningeMr Anderson

Za ono prvo se apsolutno ne slazem u kompletnom njegovom opusu rada u Dinamu.

Za ovo cu ti rec da samo 3-4 igraca ne kasni svakodnevno na treninge, a na treninzima je opcenito laganiji tempo sto se i vidi na terenu.
  • austrijanac
    8.3k
    Nebi vjerovali Bennacer ima dobar odnos s igračima...
  • OsamŠest
    6.2k
    Ak je Bennacer problem Dinama, Dinamo nema problema.
  • Dzoni
    2.8k
    Daj nam 6 Bennacera u defanzivnom dijelu i 5 Bakrara naprijed i pokorit ćemo cijeli svijet
  • Orc123
    13.7k
    nemoj tak, pa treba nam opet zrtveno janje....pa neces napast Soldu ili Varelu....moras udarit na najjaceg....zamisli, covjek imao jedno lose poluvrijeme i odmah je debeo i za otpis i kasni na treninge naravno, a opce poznato je kako nas dragi Mario drzi red i disciplinu.
  • Mr Anderson
    14.8k
    pa neces napast SolduOrc123

Koji idiot bi napao Soldu kad uopće ne igra?
  • rokikaciga
    6.9k
    Nisam htio toliko ispitivati. Ovo je isplivalo u normalnom razgovoru. Ne cijepim ljude o insajderskim informacijama kako bih tu dobio koji lajk vise.

A i kad imam info ne pricam o tome jer me se napalo jednom-dvaput za provjerene info koje su se kosile s javnodostupnim informacijama. Na ovoj informaciji "sjedim" vec jedno tjedan dana ako ne i duze.
  • Orc123
    13.7k
    pa kako? Ja ga sigurno ne bi napao ali....to vam nije predstavljalo problem kad ste prosle sezone iznapadali igrace koji nisu igrali jer eto nisu se na treninzima nametnuli da bi dobili sansu. :lol:
    Ipak treninzi su bitni, pogotovo kod Maria Kovacevica jer svi tamo idu ko avioni, po njegovoj prici.
    Sta se tice Solde, za njega sam jedino siguran da je u krugu onih koji sigurno ne kasne na treninge, a za ostalo ne znam, vjerojatno nije ni trebao se vracat u Dinamo.
  • Crni86
    17k
    Toliko je brutalan da od kad igra imamo poraze od lokse, vukovara, istre. Nit donosi defanzivnu stabilnost nit donosi ofenzivno kreativnost.

Nije decko los, ali daleko daleko od onoga kako ga se predstavljalo kad je dolazio.
  • CastAway1986
    4.4k
    evo i svetog Orca, zaštitnika svih stranih igrača u Dinamu.Mr Anderson

Hahahah a koga ce drugog ? To jedino i radi ovdje ali mi se neda vise spustati ga ,nemam volje :lol: Bit ce da mu antidepresivi i dalje ne pomazu zbog miljenika Villara zakucanog na klupi

Toliko je brutalan da od kad igra imamo poraze od lokse, vukovara, istre. Nit donosi defanzivnu stabilnost nit donosi ofenzivno kreativnost.

Nije decko los, ali daleko daleko od onoga kako ga se predstavljalo kad je dolazio.
    Crni86

Samo procitajte ovaj komentar gdje je sve istinito napisano kao i inace kolega koji daje najrealnije komentare ...
  • SAS1987
    19.1k
    Daj nam 6 Bennacera u defanzivnom dijelu i 5 Bakrara naprijed i pokorit ćemo cijeli svijetDzoni

Protiv niskog bloka treba u vezi imati tri Slovenca jer smo mi navikli igrati na malom prostoru :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.