• NitkoBitan
    32.9k
    Cijena? Oce bit prodaje na dan utakmice?

Ako ima Karlovcana nek obogate Zonu korisnim informacijama.
  • recikaj86
    708
    Cijena 15e, dodatne informacije nisu izasle jos...
  • jakov1
    1.2k
    Jednostavno ne moze to sve hendlat pa krene raditi banalne pogreške jer mu je glava na sto drugih frontova.Dinamo-SB

Ma to bi povjerovao za odluke za vrijeme utakmice, ali da ni Kova, ni stozer i nitko drugi u klubu ne mogu prepoznati da ne moze istih 15 igraca igrati prvih 15 utakmica, to ne mogu prihvatiti.
  • criticus
    5.3k
    Informacije o pretprodaji ulaznica za zapadnu tribinu Karlovac - Dinamo
  • Kepec
    7.6k
    99. minuta ova utakmice je odraz cijele ekipe odnosno igre. Sudačka nadoknada je debelo prošla, imaš još par dodavanja dok sudac ne svira kraj. Umjesto da Stojković ubaci odmah u 16 metara pa se možda negdje odbije, on odigrava Lisici na kojem je igrač, ovaj mu u strahu ne vraća nego odigrava Vareli, ovaj Mudražiji koji je leđima okrenut golu i naravno ništa od cijele priče.
    I tako svaku utakmicu. Svi se boje, svi su u strahu, nitko da potegne tu loptu prema golu nego sve nešto na stranu, odgađanja, beskonačna dodavanja i kriva ubacivanja.Svaki naš napad je kontra ili polukontra za protivnika, svaki protivnički napad je gol ili šansa.

Nije stvar kvalitete, imaju oni kvalitetu. Stvar je u glavama koje netko treba posložit. Mi 31 udarac, od čega 6 u okvir, 1 gol. Istra 6 (ŠEST) udaraca od toga 4 u okvir, 2 gola. To je naš problem. Kad toliko promašuješ nije stvar (ne)kvalitete, jer to su ljudi koji su svaki dan s loptom, stvar je glave koja je tko zna gdje za vrijeme utakmice i onda dođe do onih silnih udaraca na tribine.
  • Zagi
    13k
    Novi trener, Livaković i Jagušić i idemo dalje, po tri kante.
  • Dinamo-SB
    662
    O Kovi i njegovoj situaciji sam napisao sto mislim,ali ne zelim da kroz priču o treneru se aboliraju igrači. Gospodo draga, vi ste profesionalci,ozbiljni igraci s ozbiljnim iskustvom,ozbiljnim placama - Beljo,Ljubičić,Villar,Bennacer,Vidovic..dovedeni ste kao ozbiljni igraci i neki za iznimno ozbiljne transfere i to ne bas bezveze cifre. Mislim da je Boban bio svjestan da moze doci do gubljenja Kove kad tad,ali da ce ga bar netko od navedenoh uspjeti izvuci barem indvidualnom kvalitetom i nekim neuobicajenim golom,asistom itd. Zato je vjerojatno i nakrcao puno dobrih pojacanja
    Priče o motivaciji,losoj atmosferi,Kovinom nesnalazenju,liderstvu mogu mozda proc za Stojkovica,Lisicu,malog Varelu pa ajde i MPV cak je ful mlad.. al za gore navedenih par igrača da ne mogu nekad svojim individualnim potezima rijesit tekmu nego cak i uspiju fulat gol s 20cm mi je neshvatljivo. Benacer gubi lopte protiv Istre, Villar kmeči pred kamerama i na drustvenim mrezama,a protiv Vukovara nije u stanju radit razliku, Ljubicic isto nista.. Jedini neki ekstra potez individualne kvalitete smo vidjeli od Hoxhe protiv Hajduka i Rijeke.Bakrar među rijetkima šuti,radi trudi se i to je odmah vidljivo u njegovim predstsvama. Znači može se. Ostatak ekipe 0 bodova. Napominjem, to su ozbiljni igrači koji su dovedeni da rade razliku i da nekad izvuku rezultat na misice,karizmu,iskustvo,individualnu kvalitetu.., ne jedan nego njih 4-5 sa iskustvom Bundeslige,Seria A,La lige itd su tocno 0 puta svi zajedno to napravili. Za mene osobno velika,ali bas velika razocarenja. Nekima od navedenih bi se i zahvalio na polusezoni dok se za njih jos nesto moze i dobit pod krinkom da se nisu snasli kod Kove. Ne bi volio da se sakriju pod zastorom priče oko Kove jer su pokazali sada svoj upitan karakter i pristup u teskim situacijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet