• Pacho
    10.4k
    Komentirao je i stav navijača i rezultate: "Normalno da mi je žao navijača, znamo koliko nas bodre, znamo da nisu sretni kad ne pobjeđujemo. Previše se sve gleda kao tragedija kod nas. Jasno da me brinu ovi rezultati, ta četiri poraza u sedam utakmica. Svjestan sam svega."

Jos jedna izjava koja je za otkaz sama po sebi. Njemu ovo nije tragedija :rofl:

Skupljac pouka nas kontinuirano uvjerava da ovo zapravo nije nesto neobicno. Da, nije neobicno u Belupu ili Orijentu gdje i pripadas.
  • FazeN
    3.4k
    Igračima nije valjao Bjelica , Canavarro , Perković pa sad Kova...ovo mi već ide na onu stvar..Plaćeni su i više nego odlično da odrade svoj posao ..Nije im smetao Kova dok se pobjeđivalo sve redom...Ne branim kovu ali krivica mora biti i na igračimaZagreb1992

I tu si u pravu, igrači isto imaju svoju dobranu krivicu. No stalno slušaju igrat češ, sad ćeš..neki igraju 24/7 i to je sve loše posloženih.
  • IceMan
    3.7k

To je ono - trener za Belupo i slično.

E točno takva izjava.
  • IceMan
    3.7k

Ali prijatelju promjenjeno je gotovo 100% igrača.

O čemu mi pričamo ?
  • serbus
    5.5k
    Ne zna on di je... Nije ti ovo Belupo gdje te nitko ništa ne pita i ako uzgubiš deset.

Nema igre, ubio igrače, rezultat nula doviđenja..
  • Keyser Soze
    16.9k
    bude se to vidjelo. Nije lagano posložiti, mislim da ćemo se izvući iz ovoga jako brzoFilip 91

:lol: :lol: :lol:
  • Pacho
    10.4k
    O problemima u igri istaknuo je: "Trebalo bi napraviti detaljniju analizu. Mučimo se kad nam se suparnici zatvore, sve je krenulo još od Varaždina, prelagano primamo te golove, pa nam se uvlači nervoza. Kad Dinamo ne pobjeđuje, to se osjeti, krenu onda svakakve priče, osjete to i igrači. Ne ide nas, teško nam je izaći iz toga. Dobro će nam doći pauza."

A zasto ovaj ne napravis onaj detaljnu ovaj analizu?
  • fakin
    1.9k
    90% ovih igraca nisu lani imali za trenere bjelicu, fabia ili perkovica
  • Diavollo094
    56
    Jel ovaj misli biti Mirko Barišić
  • Pacho
    10.4k
    Uz to sto nas rezultatski unistava, dobricina 1-2 puta tjedno i urinira po klubu i navijacima u ocajnickim pokusajima da nas uvjeri da smo mi nesto kao Slaven ili Varazdin pa nam je svaki bod u Europi veselje, ne moze se stalno pobjedivati, ne moze se odigrati dominantnih 45 minuta, nije ovo tragedija.

Jel Boban uopce s ovim demagogom razgovarao prije odabira? Jel se raspitao o njemu? Da mi je samo znati na temelju cega je njega odabrao.
  • Big Daddy
    1.7k
    Definitivno najgori trener u povijesti kluba. A imali smo bisera…
  • Efes Pilsen
    13.5k
    Imali su vec jednu stanku, nakon nje je i krenulo.
  • bobanzg
    116
    Mislim da nas Mario "dobro smo trenirali" Kovačević sve sprda i trola. Imam feeling da bi lik besplatno ostao samo da ostane.
  • Babangida
    111
    Realno, ako smo pametni izvuci cemo pouke iz ovoga,… rezultat je trend, pouke su vjecne
  • Crni86
    16.9k
    Trebalo bi napraviti detaljniju analizu.Pacho

Nakon 7 utakmica patnje se sjetio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.