• rioda
    16.6k
    Roster je dobar, treba se rijesit nekih igraca, odnosno poslat ih na posudbe.NitkoBitan

Dinamo se mora riješiti par igrača, ali i treba barem jednog (golmana - Livakovića), a poželjno i moćno krilo - znači ne nekog jednodimenzionalnog igrača jer takvih imamo na bacanje.

Treba nam krilo koje može proći uz crtu i pogoditi centaršut, koje može driblingom proći igrača i koje se može izbaciti na šut kontra nogom i pritom biti opasan više od Mišića.

Valjda nisam prezahtjevan.
  • znajdatevolimja
    2.1k

Paminho je odvratna pijandura
  • E46
    2.1k
    problem je sto se ovdje masovno nesto sto je neobranjivo pokusava obraniti predstavljanjem ljudi koji nešto vide prihe drugih da su nenormalni da nemaju pojma itd a kad se ispostavi da su ti ljudi u pravu nema ni isprike nego se svi ko miševi sakriju u rupe ili napisu da nije dobro ali da nije gotovo. Pa evo ja pitam onda kad je gotovo kad je sluzbeno gotovo ili, i tko u tom slucaju odgovara kad je službeno gotovo, ili odgovornosti ipak nema? Unatoc te dvije prodaje mi smo potrošili previse novaca da ne bi osvojili prvenstvo i prosli drugi krug El, slazes li se?
  • Ivan0302
    1.7k
    Golman, golman, golman i GOLMAN. Pravi golman bi onu loptu živu uhvatio ne bi došla do onog Yamala Lawala. Putovala je 3 svjetlosne godine
  • tp1997
    2.8k
    Postoje dvije mogućnosti.

Jedna je da Kovačević večeras ili sutra bude bivši, upravo kada je to logično, s obzirom da ne samo da je potrošio sve kredite nego i slijedi reprezentativna stanka, dakle gdje ćeš boljeg trenutka - i da na klupu sjedne netko iskusan i karakteran tko može voditi ovu ekipu.

Druga je da ne bude bivši, ili ako bude, da ga zamijeni Jerko Leko ili tako neki trenerski poluanonimus. U tom slučaju, svi koji su ismijavali, bacali cinizme i sarkazme, prozivali kritičare trovačima itd. kad god bi netko doveo u pitanje svetog Zvonu Bobana se trebaju ozbiljno zapitati.

Jer ako čovjek koji može dovesti u Dinamo Bennacera, McKennu, Zajca, Villara...svjesno odluči za trenera (o)staviti 50-godišnjaka kojemu je plafon Belupo ili trenera s velebnim iskustvom Jaruna, pod rizik gubitka prvenstva drugu sezonu zaredom, po kojoj ćete osnovi, i kojim mentalnim gimnastikama, tvrditi da nije tvrdoglavi egoist kojemu odgovara yes-sir trener da mu nametne sustav, kadar i igru?

Samo to me zanima. Hoće li opet biti "ma da, baš ti znaš bolje od Bobana" ili će biti nekih argumenata?
  • marcio amoroso
    51.2k

Kao prvo ajmo pisati argumentirano ako želiš pisati.

Ja sam ti lijepo argumentirao da nije potrošio 20 miljuna nego zaradio 20. Te brojke su dostupne svugdje i biti će dostupne i na financijskom izvještaju.

O tome da neki zabijaju glavu neću.

Ja prvi vidim da ovo ne valja i slažem se da se nešto treba mijenjati (trener), ali to meni ili tebi ne daje za pravo da izmišljamo brojke koje su potrošene.
  • NORTE
    24.6k
    Bit će veselo na članskom danu...Keyser Soze

Sve po zaslugama!

Mnogi misle da su veći od dinama.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Lani je bio gori moment, ljudi su došli direktno s utakmice protiv Lokomotive... :sweat:rioda

Sjećam se, nadam se da će im sad bit još neugodnije jer Dinamo ne trpi prosječnost.
  • fakin
    4.6k
    baš gledam, lani u ovo doba Dinamo je bio čak mjesec i pol bez pobjede u svim natjecanjima:

breberberi.png
  • Noel
    21.6k
    Sad mi je jasno zakaj se Dabac ljetos nije smijao ni ja jednoj slici...
  • NitkoBitan
    36.9k
    U životu nisi razmišljao svojim mozgom, pa sada vjv previše tražim od tebe…,,vlatkomarkovic

Daj nas postedi svojih proljeva na forumu. Tko o cemu ti o uspjesnosti i razmisljanju glavom. Iz upisa ti se vidi da bas i nisi najostrija olovka u pernici.

Za tebe sam magistar. Mislim jesam i ovako, ali za tebe posebno.
  • Ličani1986
    1.3k
    Di je insajder Faze Nouns da nam uljepša ovaj sjebani dan?
  • NerminB
    1.6k
    strasno.. i napadaci su nam u formi za kurac
  • E46
    2.1k
    pa potrosio je skoro 20,ne gledam na to kao dobit nego da napravio 20 milja nepotrebnih rashoda po svemu sudeći, jer ocito se i sa puno manje moze biti drugi.
  • criticus
    8.1k
    Samo još jedan komentar dragi Dinamovci,

kao što je kolega @The Undertaker napisao, sad je vrijeme za pokazati koliko volimo klub. Karlovac i Varaždin bi morali biti rasprodani ako mislimo da smo tako veliki klub. Ok izvucimo stare alibije i recimo zašto ima milijun izlika jer nas neće bit ni 10k na Varaždinu. Borimo se sada za ulaznice i popise i budimo na tribinama. Sad se klub voli. Zajebite Bayerne, Salzburge, Slovane, Malmoe itd. Sad se organizirajte svi kako znate otkud da ste i dođite na Varaždin

Budimo uz naš klub na tribini!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.