• Thor
    1.3k
    U nepune dvije godine...Jakirovic, Bjelica,Canavaro,Perkovic,Kovacevic...nastavi niz :brow: :zip:
    ...cca svaka 3,5 mj.novi trener...a prica ista...dodje studeni mjesec i sve krene nizbrdo...
    Nekaj ne stima!
  • Mladi Starac
    460
    i bojim se da opet nastavljamo krug...
    nemrem više... :groan:
  • E46
    1.9k
    ne štima izbor trenera, dinamo ne moze voditi domaci trener jer ni jedan nema pojma, a drugo svaki od ovih trenera ne igra u skladu sa modernim nogometom, rekao sam vec, jedino trener koji ce imat preko 70% posjeda svaku utakmicu, visoko postavljenu obrambenu liniju te brzi reposjed po izgubljenoj lopti može biti trener Dinama, sve ostalo je osuđeno na propast.
  • criticus
    5.3k
    Uz Dinamovo Proljeće uvijek, zato i vjerujem da ćemo osvojiti naslov,Keyser Soze

Ne bih rekao uvijek, nisu ni oni pretplaćeni na Dinamo da se razumijemo. Ali sad njih prozivati je smijurija. Mi nemamo puno ljudi tog kalibra u poslovnom svijetu a da su Dinamovci i spremni žrtvovat vrijeme i energiju za klub. Nemojmo trošit ljude ko papir. Dinamovo proljeće je imalo prvi i drugi puta moj glas, imat će ga do kraja ovog mandata. Onda ćemo vidjeti koji će rezultat ostaviti i koje opcije ćemo imati.
  • Crusades
    19.9k
    slučajno sam ti lajkao ovu splačinu od komentara. I ti izasao iz ormara kao i kapetan Dragan. Cestitke. Jos samo jedan fali kad mu istekne ban.
  • Keyser Soze
    16.9k
    Mandat im treba dati, kao što treba dati i Bobanu. Pa najveća bi katastrofa za Dinamo bila da Boban ne odradi ove 4 godine.
  • Fan
    1.7k
    U nepune dvije godine...Jakirovic, Bjelica,Canavaro,Perkovic,Kovacevic...nastavi niz :brow: :zip:
    ...cca svaka 3,5 mj.novi trener...a prica ista...dodje studeni mjesec i sve krene nizbrdo...
    Nekaj ne stima!
    Thor

Radi se o katastrofalnom odabiru trenera.
    Da je ostala ista ekipa ko prošle godine, rekao bih da je u njima problem, ali meni nije jasno koji k ovi gore rade da tako loše odabiru trenere? Mislim, imali smo to i prije, al očekivao sam bolje...
  • E46
    1.9k
    @Haza @Miro Vugrinec imate li kakvu informaciju kuha li se nesto, preklinjem vas barem mrvicu nečega..
  • Thor
    1.3k
    Sami sebi lovimo rep i vrtimo se u krug...napredak je korak naprijed,nazad dva.
    Fakat ne kuzim.
    Ja fakat ne mislim da graci nisu dobri (osim golmana) a kaj radi strucni stozer ne znam.
    Nije mi nis jasno zakaj i kaj se to dogodi u tim ciklickim fazama.
    Fakat mi je glupo sad pricat ali kad je Kovacevic imenovan nisam bio za upravo iz sad vidljivih razloga za njega (to sam cak i odmah napisao). Zvone je obrazlozio zasto bas on i da ce dobiti vrijeme i roster.
    Prihvatio sam to kao valjano obrazlozenje i dao priliku i cak se u pocetku ugodno iznenadio i bio vesel nakon tih nekih pobjeda a poraze minorizirao kao los dan. Imao nade i dao i dalje podrsku i nisam bio za smjenu iako su je vec svi poceli zazivati.
    No ipak mi je prvotno misljenje bilo ocito ispravno.
    Nisam i dalje za smjenu ali ne znam da li se ista drugo moze u ovom trenutku napraviti osim toga jer ocito treba reset.
    Ne pristajem na nista manje od najboljeg kojeg mozemo naci na trzistu.
    Nikakva krpanja, polu treneri i pomocnici ne dolaze u obzir. Ili prva klasa ili ne mjenjaj onda ovo kaj je jer smjena samo radi smjene nije korisna.
  • NitkoBitan
    32.8k
    Nego kad ce se moc postavit pitanja online? Za 4 dana je clanski dan...
  • DiddyGuela
    4.9k

Nebitan si.Ja navijam za Dinamo.Nikakve dinastije, Mamice,Zajece,Bobane,Krusejdere,BBB.

Tko to ne moze shvatit...zao mi je. Ostaju vam samo etikete i simpaticni nadimci.
  • Mlađi referent
    14.8k
    Hvala Dinamovo proljevce. Sta ste nam od kluba napravili.Neznalice i mitomani.DiddyGuela

Varala nas varala, skupina ta
    Varala nas varala, sve nam uzela
  • The Undertaker
    9k
    Ne zavidim DP nimalo, uz ovakve vlasnike tko treba neprijatelje.

Kritizira se kad je dobro, da do problema ne dođe.
    Kad je kriza, a kod nas je evidentna, onda se vodstvu treba dati podrška kako bi bez panike donijeli najbolje odluke.

Začepite više sa ovim histeriziranjem i ponašajte se kao odgovorni vlasnici.
  • Keyser Soze
    16.9k
    Bit će veselo na članskom danu...
  • Crusades
    19.9k
    Ono kad je Undertaker racionalniji i normalniji od pola ovih plačipipica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet