• scooniepenn
    5.9k

Do kraja ove sezone necemo. Sto bi falilo da skupi minute do ljeta pa makar i drugoligaske, a na ljeto svakako Dinamo II kao idealna prilika za jaci iskorak i potvrdu kvalitete u seniorskom nogometu.
  • rokikaciga
    7.2k
    Aha ja sam shvatio kao od sljedece godine. Dvojna registracija moze. Mislim da Sesvetama nedostaje jedno krilo :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    BMK ocemo ikog prodatJaro

I mene BMK ako smo pronašli nekog Abramovicha da pokriva proračun, a koliko znam nismo. Ovi svi igrači ovo ljeto su dovedeni jer su se prodala dvojica mladih za 35 milijuna. Nismo Grci, Turci, Sheriff i ne znam tko i svako ljeto moramo imat 2 krštena igrača u izlogu, tako je kako je.

Kaj se sad tiče Hoxhe, malo ljudi kod nas imaju kratko pamćenje koliko je vremena i utakmica prošlo da se njemu sad otključa nekoliko tekmi. Sve je to kibi dabi sad, mene zanima koliki bi taj neki junior imao već golova i ovakvih nastupa da mu se dalo prvo 50 utakmica u kojima je napravio malo do ništa. Možda bi već imali krilo reperezentacije od 15 mil. I ovo kaj je netko spomenuo koga bismo doveli kao zamjenu da njega prodamo za 3, pa Paok može otkupit Ivanušeca za 4 (negdje sam to bio pročitao i sad ne mogu pronać, ukoliko sam krivo iznio prihvaćam kritiku). Oršića smo nekoliko puta mogli mukte dobit i sad tvrdim da je barem jednako dobar igrač kao Hoxha.

Nadam se da će me demantirati, no mislim da će nam brzo doći reality check.
  • Dudu9
    1.9k
    Pa većinom budu promašaji poput Manelo, Špikić, Rukavina itd brdo takvih
  • Zagi
    13k
    Hmm, zanimljivo.
    Prvih 6 HNL kola Hoxha ulazi zadnjih 20-30 minuta.

Hoxhin učinak 0 golova , 1 asistencija
    Kule i Beljo kombinirano: 9 golova, 0 a

drugih 6 HNL kola, Hoxha starter
    Hoxha : 3 golova 1 asistencija
    Kule i Beljo : 2g , 0 a
  • prefontaine
    5.3k
    na klupu šnjin!
  • hardek
    7.4k
    Nije direktno povezano s Hoxhom nego činjenicom da igramo sa 2 pravocrtna krila u odnosu na 1 pravocrtno i jedno kombinatorno kao na početku sezone. Trenutno se sva igra svodi na to da dovučemo loptu na krilo i onda šta oni naprave. Prije je bio puno bolji balans u igri i tu su napadači profitirali jer je cijela igra imala više smisla
  • Zagi
    13k
    Prije je bio puno bolji balans u igri i tu su napadači profitirali jer je cijela igra imala više smislahardek
    Da, na to i ciljam.
    Jučer gledam naše na u17. I naš mali Horvat u prvih 35 minuta ima jedno 10 izolacija na lijevom krilu.
    Ne ide ga , dribling mu ne prolazi, troši se ali nula bodova. Beku nije dodao niti jednom za overlap.
    U jednom od duela se ozlijedi i mora van.

Trener stavi onog malog iz Slavena. Prva akcija ista izolacija, ovaj da beku, bek centrira, ne savršeno ali neki odbijanac i padne gol.

Možda je Vidović-Vinlof bolje rješenje. Samo bez Villara molim.
  • hardek
    7.4k
    Možda je Vidović-Vinlof bolje rješenje. Samo bez Villara molim.Zagi

Je, ali ne mogu zamisliti da Kova sad posjedne na klupu jedinog igrača koji isporučuje.
  • Zagi
    13k
    Da, ne vidim niti ja ali momčad ne isporučuje.
    Bek ništa, napadač ništa , veznjaci ništa. Jedino Hoxha nešto.

No , gubimo li mi s njim više nego dobijamo?
  • Praskaton
    4.6k
    Neka još par kola pa će morat kao i u slučaju Valincica, i Hoxha prisilno na odmor
  • MarK
    1.2k
    Hoxha je trenutno naš najbolji igrač i jedina opasnost u napadu. Nevjerojatno ali tako je. Kad ide 1v1 češće ide ulijevo i skoro svaki put prođe, a zatim uvijek slijedi oštra prizemna lopta prema petercu(valjda ne zna dignuti loptu lijevom nogom). E sad ono što jako zamjeram Belji i Kuletu je to da ih tu nikad nema. Pa daj uleti na prvu stativu čim vidiš da on kreće ulijevo. Uzalud čekaš u srcu šesnaesterca kad je lopta svaki put niska. Nije to lopta za asistenciju ali moraš je pokušati uštopati, ograditi ili iznuditi nešto.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Među zadnjima danas tko zaslužuje hejt, no pokazuje da je ovih par kola bilo kokoš i zrno. Sad je svemir u ravnoteži
  • Crusades
    20.1k
    Danas je bio među boljima na terenu. Onda znaš koliko je sati.
  • hardek
    7.4k
    To što puno zuji ne znači da je dobar. Vidović je trebao puno ranije na teren, čak bi rekao da je trebao startati al to sam samo ja.

Njegov rast i naš pad koreliraju, nije slučajnost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube