• Dzoni
    2.8k
    0/10 performans, ali sam siguran da je neigranje dosta kumovalo tome
  • Mihaljević
    14k
    Modrić, Sammir, Boban, Mlinarić, Lamza, Majer, Baturina…

Plava desetka se mora zaslužiti!
  • Masto
    381
    jesul ga izviždali kad je izlazio
  • Tongo Doumbia
    7k
    Ajde, da nije bio tu, pa ga dovedeš, pogledaš mu CV, Bayern, Mainz ovo ono…

Momak je doslovno bio u Dinamu godinu ranije i vidjelo se da krilo nije a da bi mu u vezi falilo jedno tri kilometra u nogama svaku utakmicu.

I na sve to ga još vratiš. I platiš….
  • San Lorenzo
    23k
    Ne mogu kriviti nikoga od igrača za ovo, nakon 5 mjeseci moraš imati nešto što kao ekipa možeš odigrati s povezom preko očiju, međutim, naša igra je daj loptu Hoxhi ili Vareli i onda nek oni trče, pa ako prođe super, ako ne, drobit ćemo o procesu, novoj momčadi i emotivnom pražnjenju.

Puno jače glave nisu zaustavile kola kad bi krenula nizbrdo, a sigurno neće ni Kovačević.
  • Crni86
    17k
    I sad ga stavi na beka………….
  • hardek
    7.3k
    U zadnjih 100 minuta nogometa igrao 8,10, krilo i beka. Koliko moraš mrzit nekog za to napravit
  • Crni86
    17k
    i onda se cudit kaj te svlaciona ne voli….
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Ne razumijem zašto ovaj dečko ne dobiva priliku
  • Zagi
    13k
    Ima svojih boljki ali jedan od rijetkih u ovoj momčadi koji zna igrati.
    Inicijalna ideja u sezoni je bila bolja, no više nije niti bitno. Ionako ide reset.
  • Teofil Kateran
    3.5k
    Ne treba ga uzdizat do ne znam kud jer nije dosad puno pokazao, ali stvarno je činjenica da donosi neku okomitost i opasnost prema naprijed u veznom redu. Uostalom i defanzivno je danas imao jednu vrhunsku reakciju, a i nakon Vinlofovog izlaska je praktički morao i krpati lijevog beka... Zaslužuje definitivno više minuta kao i Stojković jer nam treba ipak neka bahatost, a ne ziheraštvo u veznom redu, prejalovo to izgleda.
  • Zg123
    2.9k
    Ja ne znam sta ste vi gledali, glupo ga je prozivati ali meni je on skroz nedefiniran igrac, ko neki malo bolji junior izgleda a ima 22 godine. Niti je krilo, niti je vezni, fizicki i trkacki ispod prosjeka, indvidualno nema kvalitetu praviti razliku kao npr Baturina, a o obrani bolje da ne pricam, nema niti jednu karakteristiku modernog igraca
  • Crni86
    17k
    meni je on skroz nedefiniran igracZg123

Pa kad ga jebemo sa krila na beka na desetka na osmicu. Naravno da je ne definiran. Ovo se zove prcanje u mozak igraca
  • Zg123
    2.9k
    pa cijelu karijeru ga se prakticki salta s pozicije na poziciju upravo iz tih razloga koje sam naveo, nije to samo kod nas slucaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet