• CerealKiller
    105
    "Dobro smo pocelii utakmicu, dominirali smo cijelo drugo poluvreme. Oni su svoje sanse zabili, mi svoje nismo. Ekipa smo u stvaranju, vidi se da se jos traze. Trebamo izvuci pouku, idemo dalje."
  • quizzy86
    195
    ne uzimaj previse k srcu, mislim da vise nas ova situacija boli nego diletanta na klupi
  • Kermit
    829
    Dobro smo pocelii utakmicu, dominirali smo cijelo drugo poluvreme. Oni su svoje sanse zabili, mi svoje nismo. Ekipa smo u stvaranju, vidi se da se jos traze. Trebamo izvuci pouku, idemo dalje."CerealKiller

Ovaj, onaj.
  • Zvonkec
    403
    Oćemo uvesti igru Kaj bu Kova reko nakon tekme? Ja stavljam na kontrolirali smo drugo poluvreme, imali smo prilike ali nismo zabili, još smo u stvaranju sve znam vjerujem da ćemo već nakon repstativne pauze biti bolji
  • NKDZ86
    6.4k
    Zakaj bi čovjek dao ostavku i ne dobio otpremninu, pa nije glup. Drugo, jel on sam sebe doveo u klub, jel on sam sebe drži?
  • Mihael2305
    747
    Dečki su jako umorni nakon turbulentne utakmice s Celtom, imali su malo vremena za treniranjem, žao mi je da nakon silnih kornera nismo uspjeli naći pravi udarac u gol
  • Jurki
    20.5k
    Za poraz su Boysi zbog bakljade.
    Taman smo bili u momentumu.
  • Pacho
    10.4k
    Nemojte prejako udarati. Ne zaboravite da se radi o dobricini.
  • Crni86
    16.9k
    Budi covjek pa veceras sam daj ostavku.
  • CerealKiller
    105
    "Nevistic nije mogao bolje reagirati. Gluposti, o tome ni ne želim pričati. Mikic? On je dijete"
  • Mihael2305
    747
    Udarit ga s jakim pitanjima na preslici!

Jel položio licencu za trenera
  • Plava stijena
    610
    Lik je maher za izbjegavanje pitanja, što jes jes. Kad počne driblat sa "ovaj onaj" pa ubaci, po potrebi, u višu brzinu sa plejadom nabubanih floskula i najentuzijastičnijem novinaru izbije i ono malo volje da mu postavi drugo pitanje.
  • Jaki991
    529
    Sad kad iscupamo x pa sa onim svojim nevinim osmijehom dode na presicu, jer ipak... Istra u gostima brrrr
  • Crni86
    16.9k
    Covjek je opet svojim odlukama odsjeko momcadi krila….

Pa ovo je strasnooooooooo
  • austrijanac
    8.2k
    Vec dugo nisam vidio gluplju izmjenu od Bennacer - Ljubicic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.