• Kermit
    829
    Kova odjebi i stožer povedi!
  • Nolifer
    13.2k
    Doviđorno Kova
  • Crni86
    16.9k
    Otkaz. Odmah. Uzivo na presici.
  • Nevo7
    986
    Odjebi iz Dinama, prevaro, prodavaču magle, dno dna.
  • Georginho
    465
    Ajde pokaži obraz i podnesi ostavku!
  • Ljubo
    206
    Očekujem da je bivši prije nego sto stupi nogom u autobus za Zagreb, ako ne bude shvatiti ću to kao odluku Bobana da razjebe klub.
  • UberAlles
    80
    Kova pičketino odstupi sam
  • PomoćniSudac
    24
    Osim Kovačevića, trebaju i drugi snositi odgovornost. Pritom mislim i na ljude koji su ga pozvali/postavili za trenera.
    I kod mene na poslu ne može samo biti radnik kriv jer nije jednostavno za taj posao nego i oni ljudi koji su procijenili da je isti dobar za taj posao.
  • Fan
    1.7k
    Molim savjet, da pratim ovu temu ili Novi trener Dinama kad dobije otkaz?
  • bobanzg
    115
    Da li postoji uopće koji novinar s mudima koji je u stanju pitati ga direktno hoće li sam odstupiti ili su svi posrani ko i on sam?
  • NVKOD
    8.8k
    Nemojte zaboraviti i na Mrčelu. Na što nam liči golman, to je prestrašno, sramota za struku.
  • MarK
    1.2k
    Ako unatoč svemu i dalje ostane na klupi artiljerija se treba okrenuti prema onome koji ga drži.
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Postali smo šprdačina od ekipe. Da je su za nas svaka momčad koja ima 15 igrača Spacey shuttle, svaka ozbiljnija momčad nas razbija. Ja zaista mislim i iskreno se nadam da je neko drugi dogovorio ne trenera a ne Boban. Pa ovaj nema pojma i iznenadjen sam kako je uspio završiti pro licencu. A Zvone ti kao da si u komi bio ako si ovog izabrao , i bog zna na čemu si ako vjeruješ da ovaj može postati trener za Dinamo. Kad pomislim hvala bogu da se muka završila,da ne može gore ovaj me demantira . Ma u biti idite oba
  • Dzoni
    2.7k
    Dajte objavite da je Kova bivši da mogu nazdravit
  • Crni86
    16.9k
    Ak cu morat cekat 2 tjedna novu tekmu znajuci da nam je kova novi trener… pa ranit cu se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.