• Mlađi referent
    14.8k

Pa puno impresivnije europske rezultate je imala prošlogodišnja momčad pa smo ih sve potjerali na ljeto jer nisu dovoljno dobri.

Za Bobana itekako vrijedi ono “jury is still out”, u ovom trenu, izgleda kao da je jako puno loših stvari napravio.
  • Sajla
    14.6k
    ni na koji nacin nije jasno kako ti ovo sad nazivas drugi dio sezonevjeko1701

sve ovisi na koliko dijelova podijeliš sezonu. službeno imamo dvije polusezone, 4 kruga, 36 kola, a neki imaju svoju proizvoljnu podjelu po kojoj je ovo drugi od N dijelova. možda bi se moglo gledati od priprema do prve reprezentativne pauze, od prve do druge pauze, druge do treće itd. ali čak ni po tome ovo nije drugi dio. čovjek je odabrao neki događaj kojim je za njega završio prvi dio sezone, sad smo u drugom, nešto će se dogoditi i onda će početi treći. koliko će ih biti? tko zna, ne treba tražiti logiku.
  • Crni86
    16.9k
    jesmo ali tek tamo oko veljace/ozujka.

Boban je do prije mjesec dana bio heroj i svi su slavili poteze, a sada nista ne valja. Moje skromno misljenje je da jednostavno treba pomaknut jednu puzzlu kako bi sjelo opet ave na mjesto. Vrijeme ce na kraju pokazat.
  • Zagi
    13k
    Prosla je ravno 1/3 sezone. Do pola jos ima 5 kola. Ni po jednom kriteriju ovo ne moze biti druga polovica sezone.vjeko1701

Od uvođenja ovih reprezentativnih pauza , sviđa mi se podjela na četvrtine. Svaka po 9 HNL kola.
    Pogotovo ove sezone kada imamo potpuno novi roster.
    Čekanje polusezone za nekakave usporedbe mi je predugo.

Još se , namjerno ili ne, poklopilo sa Kovinim vođenjem momčadi pa prvu četvrtinu vidim kao traženje prvih 11 i uigravanje jednom kada se odlučio, uslijed toga nedostatkom adekvatne količine rotacija jednom kada je bilo fiksirano.Završava sa umorom protiv Lokomotive.

Ovo sada je novi ciklus gdje se više rotira. Biti će zanimljivo usporediti prvu i drugu četvrtinu na zimu.
  • Jurki
    20.4k

Nadam se da danas Kovina školska godina zavrsava sa ocjenom:
    Ucenik nije zadovoljio, te ga se trajno bez pomilovanja uklanja iz sustava.
    Pouke ucenik moze nastaviti skupljati u nekom manje zahtjevnom sustavu.
  • Fatos Beqiraj
    333
    znaci zelis izgubimo
  • Jurki
    20.4k
    znaci zelis izgubimoFatos Beqiraj

Naravno da ne.
    Moze on dobiti otkaz ako Istri utrpamo 10 komada.

Cim sam videl sastav.. odmah bi mu dao otkaz.
    Lisica na beku, Stojkovic na krilu, opet bez kreativnog veznjaka.

Idem se ubit.
  • rioda
    11.3k
    Stojkovic na kriluJurki

A gdje igraju Hoxha i Bakrar?
  • Jurki
    20.4k
    mislim da ni Kova ne zna.
  • rioda
    11.3k

Ajde, priznaj da si se zajebo, idemo dalje
  • Jurki
    20.4k
    vec sam tolko isfrustriran glupostima kaj ovaj na klupi radi.. da to nije normalno.
    Moja greska. Zajebal sam se.
  • striko
    2.7k
    Više nije pitanje je li Hajduk ispred nas po kvaliteti već i pola lige
  • DrRatoljub
    358
    To ti tak ide i to ti je tak.
    Prst u pak.
  • don
    16.7k
    -4 od raspalog hajduga. Za snimit film.
  • Keyser Soze
    16.9k
    -4 od raspalog hajdugadon

Čestitke svima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.