• Ijayi Atiemwen
    4.5k
    :rofl: Kova : “Jebate ko me natjera na ovo”
  • Xpert1992
    108
    Svi se mi tu brinemo, a kova nam je jos neki dan rekao da dobro radimo na treningu, ima slatke brige i rpg se vraca na trening od ponedjeljka.
  • Masto
    361
    Dobro je sve
  • Jos-Optimus
    7.8k
    prošle sezone bismo razmontirali Celtu
  • Olmic
    5.4k
    Jedva cekam danas najavu utakmice. Izvukli smo pouke, decki dobro rade, bit ce par promjena ( bennacer umjesto misica ), oni su opasni, ali vjerujem u decke koji ponavaljam rade jako dobro
  • Orc123
    13.7k
    Znaci frustriran sam jer svatko tko prati malo ozbiljnije nogomet vidi da imamo jednu od najpotentnijih momcadi ikad, fali mozda jedno extra krilo i vratar ali stvarmo imamo odlicnu ekipu i onda ti to das u ruke prosjecnom hnl treneru koji jednostavno to ne moze ukomponirati i stvoriti momcad.

Prvi minus za Bobana s moje strane. Stavio je svoj ego ispred potreba momcadi. Ono sto svaki vidi da se u zadnjih 5-6 utakmica, mozda i vise, ne vidi nikakva vizija, nista za sto bi se mogao uhvatiti da bude bolje. Jebes rezultat sad, ali igra pati. Sramotan govor tijela, svlacionica u kojoj nije jedinstvo i sklad i ti onda ko alfa i omega svega to ne zelis vidjeti, ne zelis priznati pogresku i probat okrenut momentum.

Jbt, imas u sredini vezni red Zajc, Benaccer, Villar, Ljubo, Stojke, Misic? Kako jedan klub moze traziti bolje od toga? I usprkos tome ti ne mozes uc u zadnju trecinu, kreirati vise, razbijati bunkere? A do koga je Bobane onda to? Do Misica? Do navijaca? Do oruzara? Pa jbmu do Kove je! Covjek izgleda iscijeđeno, vidis mu u ocima da ne zna gdje goni, da ne zna kako promijeniti to, da nema rjesenja za krizu jer da ima u pm, onda bi se bar neke stvari pomaknule s mrtve tocke!

Treba imat kontinuitet struka, ali kad ti nakon 5 mjeseci ne vidis ideju igre, kad momcad izgleda losije nego prvog dana onda jednostavno znas da to nema smisla!

Bobane, kostat ce nas tvoj ponos trenutno. Napravio si odlicnu ekipu, fino balansiranu koja je pokazala da moze.....da smo mi od pocetka losi ja bi shvatio ali tu se vidi koliko imamo jako dobro sklepanu ekipu od koje ne koristimo ni 50% potencijala jer nema vizije, a kaj najbolje imamo jos ogromne rezerve koje niamo ni vidjeli. Kakvu viziju ima Kova? Kako je vidjeti? U cemu? Za sto se uhvatiti?

Zelim da Boban ostane predsjednik do svoje penzije jer covjek zna ali ovdje sad nije stvar znanja jer sam siguran da nije zadovoljan kako izgledamo ali mi sve vise ovo slici da ne zeli priznati pogresku trenera i da ne zeli pregaziti rijec koju je dao o kontinuitetu struke ali ovdje ne da treba pogaziti to, vec treba prerezati jucer jer je danas vec kasno!

Svima Dinamo mora biti ispred svega! Sa Kovom ova kalvarija se nastavlja. To ko da stavis blokadu na auto pa ti neda da ides iznad 60km/h, a vozis autoputom! Ova momcad zasluzuje boljeg trenera, bas kao i Mi, vjerni navijaci naseg voljenog Dinama!
  • Jaro
    11k
    Stavio je svoj ego ispred potreba momcadi.Orc123

Pa sad... Ja ovo vidim drugacije. Ako je Bjelicin Peric u napadu na Poljudu bila poruka Maricu i Zahecu. Kaj su Beljo, Villar, Perez Vinlof, Vidovic, Bakrar na klupi? Nista drugo nego trenerov masni hracak u facu onom koji je kupio i,za Dinamove prilike, fino platio ove igrace...
    Kaj Kova ima skriveno o Bobanu da ovaj to trpi nemam pojma... Ili je Boban sve nas prevario i totalna neznalica je ili namjerno busi Dinamo...
  • Crusades
    19.8k
    Znači s teorijama zavjere smo došli od toga da Boban slaže prvih 11 Kovi po svom nahođenju do toga da Kova šalje poruku Bobanu jer ne stavlja neke igrače u prvih 11.

Nažalost, nema onog emojia kad ti glava eksplodira, al probajte zamislit si to.
  • crophantom
    2.2k
    Kaj Kova ima skriveno o Bobanu da ovaj to trpi nemam pojma...Jaro

Kova koji izgleda ko da ce se rasplakati na klupi, na presici, vjerojatno i na treningu, ima nesto skriveno o Bobanu i ucjenjuje ga...
    Zaplet jači od kraja prvog Mrak filma.

XDO2qYi.jpeg
  • Orc123
    13.7k
    samo lud covjek bi bio nezadovoljan ovim igracima koje si naveo, od kojih je Bakrar u top 3 imena ove sezone....

Fun fact, Garsija s Mlacicem i Sarlijom na stoperima na 1. Mjestu u Hnl, aloo sa Sarlijom koji im glavi igrac u obrani(!!??), a Pajaziti im najbolji igrac i kreator? Bez Livaje i sa Krovom i Kalikom u prvih 11!? Trenee koji Hodaka uzbaci u prvih 11, a mi Mikicu nedamo ni minute koji je za Hodaka Srna i Vrsaljko u jednom! Garsija bi pregazio ligu sa ovom momcadi i svaki malo kvalitetniji trener...Garsija gura svoju igru, ne odstupa od nje i to sa krajnje limitiranom momcadi koja slabija od one prosle koju imao Gatuzo.

Znaci nije do Bobanovih pojacanja, sklepao je vrhunsku momcad koju nema tko voditi i to se vidi iz aviona. Covjek izgleda ko da je po kazni na klupi kad ga gledas. Di ces bolje poruke Bobanu od toga da pogledas kako Kova gleda s klupe kad gubimo?

I cimw bi to Kova ucjenjivao Bobana, kako? Daj pogledaj Kovu samo? Nista protiv covjeka...daj mu Bog dug i sretan zivot ali kakl bi on ucjenio ikoga?!
  • Peškaman
    8.1k
    Opet famozno bušenje i krizni sastanci.
    Jedino sigurnije u medijskom prostoru nakon lošeg perioda igre Dinama i bušenja/sastanaka su članci prije utakmica u Europi o stadionu Maksimir i ružnom pačetu Europe.
  • Jurki
    20.3k
    inace se u vecini toga kaj si napisal - slazem.
    Ne zelim biti niciji advokat, pa tak ni Bobanov.
    Ali dal mozemo sa sigurnoscu tvrditi da Boban nije vec krenul u potragu za novim trenerom?
    Znam da svaki dan s Kovom na klupi je potracen dan uzaludno.
    Isto tak da je i smijenjen nakon Celte.. tko bi vodil momcad sutra u Puli?
    Bloudek? Leko?
    Ako svi vidimo da ovo ne valja, siguran sam da to i Zvone vidi.
  • Infinity
    20.1k
    Nebi imao nista protiv da do zime to radi Capellas pa da vidimo jel ima Barcelonine Tiki take u njemu!Orc123

Nema, nemamo sta gledati. Covjek je vodio najgori Midtjylland u zadnjih valjda 20 godina. Isti onaj Midtjylland kojeg se mi sad pribojavamo. Nije on za trenera A momcadi.
  • Jaro
    11k
    hiperbola i slicne pizdarije kad se zelu nesto istaknuti, al nebitno

1.Koji je razlog zasto Dinamo izgkeda ko nizeligas?

A) Ne valja trener?
    B)Ne valjaju igraci?
    C) Ne valjaju ni jedno ni drugo?

2. Ako A) zasto Boban ne mijenja

3. Ako B) Boban je jebeno fulao i napravio veliku stetu klubu dugorocno

4. Ako C) sretno nam svima

@Orc123 iskreno, zabiki me kako i s cim izgleda Hajduk, Osijek, Rijeka. Dovoljno mi ne vidjeti da je Dinamo gori nego prosle sezone - i to jaaako... Prosle sezone je bika hrpa stativa, pa i onaj panj Kanga je bio u vise prilika od Belje i Kulenovica skupa.
    Danasnji Dinamo igra na ispiraciju jednog Hoxhe i to je sav plan... Tog Hoxhu je tu doveo Jakir i osim pokojeg bljeska do prije 2 mjeseca nije skoro nista pokazao. Zahvalan rotacijski igrac - sada je jedina taktika Dinama, ej, Dinama. Pretvoreni smo u Slaven Belupo bez jebemti kad nam je sva taktika pokusat ne lrimit gol a onda ako rubni Albanski reprezentativac nesto napravi - super - taman dovoljno da se ne brinemo za opstanak u ligi i proljece laganini odradjujemo.
    Podravake Stuke bi bile ponosne...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.