• Jaki991
    509
    Kako nam je lagan trener na presici, svaka cast... kaze nece komentirat gluposti o kriznim sastancima, tko razumije nogomet vidi sve kaze gospodin...
  • Nolifer
    13.1k
    Više mu ništa ne vjerujem...
  • Orc123
    13.7k
    Onajjj...x 15
  • Xpert1992
    111

To boli i vise od poraza. :angry:
  • UberAlles
    74
    Frajer je zao i pokvaren, nema više dobrog čovjeka Kove.

Nadam se da mu je zadnje u ned, makar dobili 3-0… a igra znamo da ce biti ocajna.
  • Crni86
    16.8k
    Nisam presicu htio ni citat, a ni slusat.

Doslo samo na app obavijest fda je sad vrijeme za pokazat karakter?!?!?! Sad? Ozbiljno? Tek sad? Zal mi te kova jer mislim da nisi tak los, ali drazi mi je dinamo i zato molim te isprati se vise sam sa klupe.

Cuj to sad… di ste cuvali taj karakter zadnjih mjesec i pol? Pod krevetom? Karakter se pokazuje u svakoj vrazjoj utakmici… mogli ste ga pokazat protiv celte, ili protiv vukovara ili drugo poluvrijeme rijeci…. ili protiv osijeka da ste zabili 5 komada do poluvremena pa odmarali drugo poluvrijeme. A jebote i novinari koji se boje pitat dva suvisla pitanja vise…

Ko da idemo na poljud, a ne na drosinu. Na sta smo se mi srozali….
  • crophantom
    2.2k
    Kapetan je rekao vise smo sastancili nego trenirali, trener kaze da su tu gluposti.
    Neko tu laže.
  • hardek
    7.2k
    Meni je nevjerovatno da nitko od tih novinara ne postavi neko suvislo pitanje. Zašto se odustalo od prvotne ideje s kojom se stvaralo više šansi? Kako planira riješiti problem nedostatka među-linijskih igrača?
  • Dudu 9
    902

Kao da bi on znao odgovoriti na to pitanje.
  • Jaki991
    509
    pitao ga je kvasina na pocetku pa je kova zaobisao odgovor u stilu plenkija
  • NitkoBitan
    32.7k
    Jel ga itko ikad pitao za golmana koji je u katastrofalnoj formi, odnosno vec duze vrijeme je konstantno los?

Sta se treba dogodit da izgubi mjesto u prvih 11?

Pitat cu ja na clanskom danu ako nitko nece.
  • Xpert1992
    111

Moje misljenje je ona utakmica protiv hajduka gdje je kova otkrio bulletproof formulu, iza stabilno i cvrsto, lagano prepustit posjed i izdominirat protivnike u tranziciji. I istina, to je funkcioniralo neko vrijeme, rezultatski (hajduk i fener prvenstveno), no kad su nam poceli duplirat krila i nismo mogli dominirati bocno to je stalo. Ali drugog plana nema. Cak i kad gledas utakmicu sa celtom, plan je bio ici preko bokova i krila pa makar na krilu imao Teophila, i dalje si forsirao istu foru. I s druge strane si forsirao Hoxhu. Mi svu rapsodiju koju imamo u sredini ne koristimo.
  • CerealKiller
    89
    Kvasina i Kova su jako dobri prijatelji i sigurno mu nece postaviti neko ozbiljno pitanje
  • Kujtim Shalla
    7k
    Ovaj lik će zamjeniti Trumpa uskoro koliko je pouka dosad izvukao . Ovo nije normalno čovječe. Šta ovaj od sebe napravi. Na kraju će ispasti bleffer najveći do sad . Od onoga dobar čovjek,pravi trener ,zna sve. Momčad igra napadački nogomet , ima svlačionicu u malom prstu,baš ništa od toga nema. Kao kad napišeš molbu za posao na osnovu n kih kompetanci koje ti uopće nemaš. Fakat ga više ne mogu ni pogledati koliko me razočarao. Šta ovaj priča? Nema vremena za pripremu? Wtf Bit će promjena ,ali formacija ista . Pa to već znaju i ptice na grani
    Odlazi prevaro
    @Olmicbio si u pravu
    Izvukao je pouke :rofl:
  • NitkoBitan
    32.7k
    Ali da, dzabe navijate za otkaz kad ga Boban nece smjenit ni u slucaju posrtaja u Puli. Boban je tip lika koji ce sve to istrpit do zime/ljeta i onda ce past "communicado official" kao grom iz vedra neba. Kad je vecina Zone bila u transu zbog samaranja Maccabija usred srbije Boban nije bio zadovoljan, sad si samo zamislite koliko je presretan igrom i svime.

Na nama je da navijamo za rezultat (a mislim kao i uvijek), a Boban ce reagirat kad i ako bude potrebno.

Slicna je situacija bila sa Jakirom kad mu je unatoc naslovu trebalo spicit otkaz krajem sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.