• Pacho
    9.9k
    Ako ovaj ostaje se vec mozemo pripremati za "ovaj a sta ako onaj uspijemo" kampanju.
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    i u najmracnija vremena se mogla dobit izjavaOlmic

Da, istina, da barem Boban sad sazove presicu kao u mračna vremena i kaže nam da je on sinoć skoro umro i da su se skupili Leonarda i djeca i vikali mu "Tata, nemoj umrijeti!", to bi smirilo plavi puk. To su te izjave koje tražimo.
  • Olmic
    5.4k
    da barem Boban sad sazove presicuMathiasovi Chageri

Ovo je dovoljno, a sve ostalo tvoje napisano je nepotrebno
  • NitkoBitan
    32.7k
    Zasto bi trebao sazvat presicu? Iduci tjedan je clanski dan i tada ce odgovarat na pitanja clanova.
  • Mathiasovi Chageri
    6.7k
    a sve ostalo tvoje napisano je nepotrebnoOlmic

Nepotrebno je jedino tvoje aludiranje da se mogla dobiti izjava u najmračnija vremena, a svi znamo kakve su to izjave bile. Nabijanje novinara na onu stvar, polupsihotični napadi na urednike sportskih redakcija, nazivanje žena kurvama, bizarne priče i pričice o glupostima koje nemaju veze sa Dinamom i nogometom.

Boban može i ne mora sazvati ništa, dovoljna je ostavka treneru da se shvati poruka i stav. Uostalom, imaš vrlo jasnu platformu na kojoj možeš saznati njegov stav, zove se članski dan i možeš bez problema kupiti kartu i otići postaviti pitanje koje te zanima i dobiti odgovor ne od novinara, nego od osoba direktno.
  • Olmic
    5.4k
    se članski dan i možeš bez problema kupiti kartu i otići postaviti pitanje koje te zanima i dobiti odgovor ne od novinara, nego od osoba direktno.Mathiasovi Chageri
    Besplatna je i preuzeta i dolazim. Vidimo se
  • FazeN
    3.1k
    Kova normalno sprema utakmicu za Istru, otkaza čini se zasad nema.
  • Filip 91
    1.9k
    Izvucene su pouke, decki dobro treniraju. #DobroJeSve
  • Odani Zgd
    932
    Možda sam da ostavku,ako ga Istra nakanta
  • Sibirski plavac
    7.2k

Neće. Reći će kao i jučer: "dobro smo prošli".
  • Crusades
    19.8k
    Besplatna je i preuzeta i dolazim. Vidimo seOlmic

I u najmračnija vremena se moglo doći na članski dan i postavljati pitanja!
  • Odani Zgd
    932
    Ipak je Istra velesila,imao bih razumjevanja za poraz
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k

Ovo je ona situacija kada ne mogu pritisnuti lajk jer iako mi je drago da je poruka podijeljena s nama ne sviđa mi se sadržaj iste
  • Klenx
    9.2k
    Propustile su se dvije savršene prilike da se Kovačevića smijeni bez većih potresa. Prva nakon Vukovara, druga nakon jučerašnjeg poraza.
    Trener koji djeluje potpuno pogubljeno, svlačionica ga jebe ni malo, govor tijela igrača katastrofa, a mladi talenti uredno zakucani na klupu da im vrijednost i samopouzdanje propadaju iz dana u dan.

Svaki dan s njim na klupi je čisto gubljenje vremena i kopanje još dublje rupe.
    I ono najgore, kada se već dogodi taj kiks koji će ga napokon smijeniti, bit će prekasno.
    Ili će nam Europa pobjeći, ili ćemo izgubiti korak u prvenstvu.
    Znači, ne samo da kasnimo, nego još i sami sebi radimo štetu.

Jurimo tvrdoglavo na autopilotu ravno u zid.
    On potonuo, sjedi na klupi kao statua, asistenti zapravo vode utakmicu. I mi ga svejedno držimo. Pa što očekujemo? Da će suzama i pogledom u travu preokrenuti situaciju?

Suludo. Nema tu kruha. Ako sad ne promijenimo smjer kasnije neće biti kasno, nego već gotovo.
    Očito se moramo moliti da ovo do zimske pauze dođe bez veće štete, odnosno bez izgubljene situacije.

Katastrofa.
  • El Madrigal
    702

Čovjek kojemu je novac koji zarađuje u Dinamu nesto s čime osigurava buducnost svoje obitelji, svjestan da mu je ova avantura plafon karijere kao i činjenice ako sam da otkaz da nema otpremnine, a niti budućeg sličnog angažmana. Posebno nije svjestan činjenice da je ovo sve toliko loše. Znači takav lik otkaz dati nece, a tko bi ga od nas sam dao? Rijetki su ljudi, osobito u ovom poslu koji bi postupili tako. On ce otkaz dobiti kad ZB nađe trenera s kojim ce se moci dugoročno gledati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.