• ElDorado
    6.9k
    Vi mora dase zajebavate ako mislite da bi Zvone uzeo Šafarića
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k
    On bi najrađe nekog nepoznatog iz neke B momcadi po mogucnosti Barcelone ili slično.ElDorado

Neka ga onda dovede, za to smo ga birali. Kovačevića sam mogao i ja da sam u klubu nazvat na mobitel i sigurno bi došao
  • antecacic
    229
    Navodno je održan sastanak na kojem je navodno bilo spomenuto ime Nikole Šafarića, ali čovjek ne posjeduje UEFA-inu licencu.znajdatevolimja

Koliko sam ja upućen, Šafarić ima UEFA licencu. Bio je i prijavljen kao trener Varaždina sada kada su igrali Europu na ljeto. Tako da, taj dio o licenci je po meni netočan.
  • Orc123
    13.7k
    Nikola Safaric....majko Isusova....ne vejerujwm da je to istina jbt....imali smo priliku uzeti modernog trenera u HNL u vidu Garsije, nismo i tjt.....trazis provjereno trenersko ime koje je neki kurac i ostvarilo u Europi, ostavilo traga....cuj to Safaric......ma hajmo probat sa Gregurinom sad ili Đalovicem....strasno......jbt, a znao sam da ce se ovo dogoditi s Kovom....trener bez karizme i karaktera.....slican je Dalicu ali Dalic ima ono nesto....ovaj ispao bas ono sto sam i mislio....trener za male klubove kao i velika vecina drugih koje smo smjenjivali ko na traci.....
  • Noel
    16.8k
    Odmah da naglasim nikakva insajderska informacija iz kluba nego moje osobno razmišljanje. Ako Kovačević dobije otkaz nasljedit će ga Capellas. Eventualno Leko ili Ćorluka. Ta tri imena su po meni realnost.
  • FazeN
    3.1k
    Capellas želi biti trener tako da nisi daleko od ničega.
  • Orc123
    13.7k
    Nebi imao nista protiv da do zime to radi Capellas pa da vidimo jel ima Barcelonine Tiki take u njemu!

Najveca zelja mi Terzic, nase gore list ali nezz dal je realno iako ne vidim zasto ne bi bilo....
  • antecacic
    229
    ĆorlukaNoel

Ovo je dio mašte jednog manjeg dijela forumaša. Ne kažem da nisu u pravu i da ne bi bio dobar, ali mislim da u tom imenu nema osnove. Niti su si on i Predsjednik neki prijatelji niti se kreću u istim krugovima da bi mu naš Predsjednik dao da se uči na Dinamu bez da ga je provjerio negdje, a ovo što sekundira Daliću i nije neki relevantan staž. Mislim da se dosta i zamjerio novim strukturama kada je odbio B ekipu na proljeće.
  • Orc123
    13.7k
    tako sam mislio i za Kovacevica pa eto uzeo ga, i jos je tu, kaj je najgore.
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Koliko sam ja upućen, Šafarić ima UEFA licencu.antecacic

Ma sad i ja vidim, pisao sam što sam čuo bez da sam išao provjeravati. Uglavnom, vidjet ćemo što će od svega biti.
  • cibona
    6.8k
    Na sve ovo smo tjednima upozoravali konstruktivnim argumentima i kritikama. Neki su bili slijepi pored zdravih očiju, a neki slijepo vjeruju Bobanu pa su tako i za izbor kovačevića kao trenera mislili "ako boban njega želi, onda mora da je dobar", ne uzimajući u obzir njegovu u najmanju ruku osrednju HNL trenersku karijeru u kojoj je vrhunac postignuća 5. mjesto sa Slavenom prošle sezone.

Svlačionica je vidno razjedinjena, imamo kapetana koji odbija pozdraviti vlastite navijače, villar javno govori da je potpuno opravdano nezadovoljan statusom, imamo i mladog mikića kojeg se navlači na nos i lažno obmanjuje budući da je u manje od 24 sata od prvog picka za desnog beka neobjašnjivo skliznuo na treći izbor. Očito se više vjeruje senatoru KTC-u i desnom krilu Lisici.

Ovo je vrlo opasna situacija i bojim se da nas tek čeka daljnja eskalacija.
  • über alles
    2.2k
    Kaj vi tu navodite majko mila,treba nam trener s autoritetom,a ne neki polu amateri koji bi se ucili.
  • Vedraca
    212
    strasno za citat. Inflacija nea veze tu inace bi Amorim 50mio kosto. Molim te....a sto se tice Riere dobar je ...ali necemo sad pretjerivati
  • Jurki
    20.3k
    Navodno je održan sastanak na kojem je navodno bilo spomenuto ime Nikole Šafarićaznajdatevolimja

Ovo mogu skomentirati.. ako je Bobanova zelja, onda nam ide klub definitivno u 3 picke materine i to bez povratka.
    Šafaric ima solidne rezultate s Varazdinom, muka ježova protiv ekipa kad mora napasti.
    Uglavnom isti kurac ko Kova.
  • Vedraca
    212
    Terzic je za mene nerealan iz razloga sto samo zeli BVB trenirat. lik je odbio sve moguce klubove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.