• Fatos Beqiraj
    313
    Treba krenuti po Fruka ako je ikako moguce, steta da takav igrac propada u onako losoj Rijeci, a kod nas bi takodjer bio medju najboljima.

Dat Mudrog, Soldu, Topica, Zivkovica nebitno i moze ih i vise i jos par miliona i dovest ga
  • Zagi
    12.9k
    Od 11 pozicija, jedina na kojoj nam ne trebaju dodatni igrači je ofenzivni vezni.
  • Fatos Beqiraj
    313
    ne slazem se, uz golmana najpotrebnija, jer nema ko donijeti loptu do gola. Stojkovic i Vidovic nisu do sad se pokazali.

Jedan Fruk ispred Misica/Bennacera i Zajca/Ljubicica bi bas sjeo
  • Pacho
    9.9k

Pa morati uklopiti jos jednoga igraca :scream:
  • ElDorado
    6.9k
    Nama treba samo golman i trener
  • Amigo86
    52
    Točno kako sam napisao prije par dana....lijevi bek moramo forsirati vinlofa znam da je goda bolji u defanzivi ali u napadu katastrofa, a o našim špicama neću niti komentirati beljo katastrofa ko da mu se neda živjeti, kule oke...desno krilo isto nemamo i treba nam vezni koji je kreator koji probija linije i bunkere...golman nadam se da prvi dolazi 3 šuta u okvir 3 gola, i promjena trenera moje mišljenje a danas se to jako vidlo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.