• Crni86
    16.6k
    I kaj bu brzanac kad nam se protivnik zatvori u 16 metara? Po kojem prostoru bu trco?

Beljo treba imat 10 centarsuteva na tekmi pa bu opasan u hnlu.
  • NitkoBitan
    32.6k
    Kane je najbolja špica u nogometu trenutno, Haland broj 2, nisu ni oni neki brzanci.Tvrdica McTvrdi

Sta sve necu procitat... Haland jedna od najbrzih i fizicki najmocnijih devetki na svijetu. Brzi je od nasih krila :roll:
  • Tvrdica McTvrdi
    3.1k

Kad govorimo o top igračima svijeta, nije Adeyemi ili Mbappe, to sam mislio. Iako prihvaćam ako sam se zajebo, nisam provjeravao točne podatke
  • NitkoBitan
    32.6k
    Kad govorimo o top igračima svijeta, nije Adeyemi ili Mbappe, to sam mislio.Tvrdica McTvrdi

I dalje ti ne pije vodu. Halandu je najbrza brzina ikad izmjerena 36 km/h, a Aeyemiu i Mbappeu 37,38 km/h sto je u nokat, ali je impresivnije za Halanda s obzirom na konstituciju. Apsolutno spada u brzance za spice.

Pa mislim ne treba se tu znat ni neke striktne podatke, dovoljno je pogledat utakmicu Citya da vidis kako pretrcava protivnicke stopere kao cunjeve.
  • Zagi
    12.7k
    Nije samo stvar niti te famozne dubine. Sada protiv Rijeke mi stojimo visoko, Riječki stoper vrati Zlomisliću i trči prema Belji. Beljo ga gleda ko tele i stoji.

Dakle sam igrač ti napravi "cover shadow" i ti niš? Pet koraka treba napraviti da bi prisilio Zlomislića na ispucavanje pod stresom , a ovaj ga gleda.

Beljo bez lopte ne igra.
  • ElDorado
    6.8k
    Pogledaj jučer prvi gol Citya koliko je Haland spor. Lik ubija.
  • Pacho
    9.5k
    Uzet ovog za razbijat bunker

https://youtube.com/shorts/akMMeKuf-u8
  • Big Daddy
    1.6k
    Zkj ne jedan i drugi, jos i Livija
  • Crni86
    16.6k
    Riječki stoper vrati Zlomisliću i trči prema Belji. Beljo ga gleda ko tele i stoji.Zagi

A najbolje da ga sam pritsine, nitko od ostatka momcadi ne pritsine i pukli smo. Bezveze trosi energiju ni za sto.

Sve to lijepo zvuci kada bi bili momcad koja timski stisne kao na pocetku sezobe. Koliko puta je ljubo zvao u pritisak na pocetku sezone, toga vise nema. Dopizdilo je i njemu. Beljo je isto na pocetku konstantno zvao rukama da se ide i nista.
  • Zagi
    12.7k
    A najbolje da ga sam pritsine, nitko od ostatka momcadi ne pritsine i pukli smo. Bezveze trosi energiju ni za sto.Crni86

Ne , ne. Pričam o nekoliko puta ponovljenoj stuaciji gdje mi stojimo visoko, čovjek na čovjeka na liniji njihovog šenaesterca. Gdje njegov igrač dodaje golmanu i trči prema Belji (dakle sam sebi radi cover shadow), bolji trigger za presing ne postoji.

Olić/Mandžukić solo presing je gubitak enegije. Ovo je lijenost.
  • Smotanihaker
    941
    Ja mislim da je to bila trenerova odluka. I mene je živciralo što Beljo ne ide u presing i onda kada sam malo bolje pogledao činilo mi se da je on stalno stajao pored jednog igrača Rijeke.
  • SAS1987
    19k
    Uzet ovog za razbijat bunkerPacho

Imamo Mišića :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.