• Goncalo Santos
    2.2k
    Kule jako lijep govor odrzao na presici. Jasno da je vecina toga damage control, ali bar je lijepo srocio to. Elokventan, odmjeren, u svakom slucaju osvjezenje cuti njega u odnosu na dobrog covjeka kovu koji opet odradio jednu svoju klasicnu presicu; svi dobro rade, mali mikic, celta je super puno dobrih igraca...
  • prefontaine
    4.9k
    Jel Kule onda starta sutra? Ili ćemo možda igrati s dva napadača? Nisam baš pratio previše, ali mislim da u većini slučajeva igrač koji odradi pressicu bude i starter.
  • rokikaciga
    6.6k
    Cini mi se da Beljo starta
  • Crni86
    16.8k
    kule je doso kao dokapetan bi ja reko da malo ugasi pozar nakon ovoga za vikend i medijskih natpisa o nezadovoljstvima i losoj atmosferi
  • prefontaine
    4.9k
    Ako se već gasi požar, onda je logično da ga gasi kapetan, a ne dokapetan. Osim ako taj požar nije izazvao kapetan. Oh, wait...
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Zakaj su 1.pol imali istu statistiku on i Beljo koji je sjedio prekrštenih nogu na klupi ?
  • Zagi
    12.9k
    Kule odigrao prvo poluvijeme mnogo bolje od Belje drugo kada su ovi igrali pod bremzom.
  • Infinity
    20.1k
    Napadac kojeg lopta u petercu iznenadi dva puta u istom napadu. Drag mi je, ali se opet namece taj termin 'treci napadac'. Ne vidim Kuleta u prvih 11 ni protiv Vukovara.
  • Zagi
    12.9k
    Treći napadač može biti samo Beljo. Nema segmenta u kojem je bolji od Kuleta osim u spiskanim parama da ga dovedemo.
  • cibona
    6.8k
    Bakrar je nedvojbeno bolji napadač od kulenovića i nadam se da se uskoro konačno zaigrati na prirodnoj poziciji.

Kulenović može biti treći napadač, ništa više.
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Nema segmenta u kojem je bolji od Kuleta osim u spiskanim parama da ga dovedemo.Zagi

Ajde mi molim te nabroji u kojim nogometnim segmentima je Kulenovic bolji od Belje ?
  • Zagi
    12.9k
    Svima. To se dobro danas vidjelo.
  • znajdatevolimja
    1.7k
    Ja stvarno više nemam snage gledat Sandra Kulenovića u Dinamu. Ne pušim priče o tome kako se on jako bori i kako je on naš purgerski lav.

Niti je Purger niti je ikakav lav, samo je loš nogometaš. Hvala.
  • Crusades
    19.8k
    Svima.Zagi

Onda primanje lopte nije nogometni element.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet