• Cif
    454
    lagano ispadaš smiješan
  • Zagi
    12.9k
    Bolji je u primanju lopte.
  • jakov1
    1.2k
    Mozda u rukometu.
  • Crni86
    16.8k
    Napadac kojeg lopta u petercu iznenadi dva puta u istom napadu.Infinity

Eto upravo o tome sam prico kod bakrarovog gola rijeci. Kuleta bi i ta lopta iznenadila jer ne bi ocekival da lopta prode.

Iskreno meni on i beljo uopce nisu problem. Obojica su trpali dok smo mi imali igru, kako je nasa igra stala tako je stalo i njihovo trpanje. Kule kao i beljo nije uzrok vec posljedica.
  • Pacho
    10k

Ovo je apsolutno tocno. Trener ih rotira da bi valjda vidio koji ce napadac bolje iskoristiti 0 sansi koje mu ekipa servira.
  • Zagi
    12.9k
    lagano ispadaš smiješanCif
    Fan club je smiješan . Svi fan clubovi su smiješni i potpuno nerealni.

Petko fan club, KTC fan club , Beljo fan club, Nevistić fan club . Sve isto.
    Nimalo kritike, izdvoje se trenutci dobre igre i jaše po tome. Stvaraju se izlike iz zraka.
    Svi krivi , jedino igrač nikada ništa.
    Pišanjeeeeeeeeee po hejterima kada se dogodi neki dobar trenutak, jedan u pet utakmica. Daj ajde.

Beljo je jedan od najlošijih igrača ovih par mjeseci. Izvuklo ga je par golova zabijenih na spretnost .
    Duel ne može dobiti , ne sudjeluje u igri, ne trči presing, 90 minuta izdržati ne može.

Te fore da se Šukera ne vadi nikada van jer uvijek može iz ničega riješiti tekmu su umrle kada je ovaj završio karijeru. U 90tima.

Nije Kule neki spektakl ali mijenjam i njega i Belju u paketu za Miereza.
    Argentinac bar grize ko pas, svaku tekmu bez greške.
  • Jurki
    20.3k
    Nije Kule neki spektakl ali mijenjam i njega i Belju u paketu za Miereza.
    Argentinac bar grize ko pas, svaku tekmu bez greške.
    Zagi

Daj ti slozi koncepciju i igru prema Belji.. pa da vidis.. nije on zaboravil zabijati.
    Mi tj Dinamovi treneri su sposobni od Riberija i Robbena i CR7 napraviti takve panjčuge od igraca kaj nemreju igrati ni u Kurilovcu koje je jucer izbacilo Istru.
    Nazalost postali smo klub koji unistava igrace. Od dobrih nogometasa mi stvaramo panjčuge.
    Sucic je iznimka.
  • Zagi
    12.9k
    Nazalost postali smo klub koji unistava igrace.Jurki
    Loši i preplaćeni igrači uništavaju naš klub.
    Beljo nije rang kvalitete oko kojeg slažeš koncepciju.
  • Jurki
    20.3k
    Beljo nije rang kvalitete oko kojeg slažeš koncepciju.Zagi

Beljo je plafon kaj mores dopeljati.. a umjesto da ga se usavrsi... mi smo od njega napravili slijepca.. koji nemre nebo pogoditi.
  • Zagi
    12.9k
    Beljo je plafon kaj mores dopeljatiJurki

Mierez je bolji. Dakle nije.
    Osim Miereza vjerojatno ima još 25 igrača sličnog ranga, nije moj posao da skautiram ostale lige.
  • Jurki
    20.3k
    postavi Miereza u ovakvu nasu koncepciju di krila drkaju kurac sa bekovima koji nejdu gore..
    imas Argentinsku preplacenu prevaru na velikoj placi koju treba spiciti u 3 picke materine prvom prilikom.
    Špice zive od igre momcadi.. amen.
  • Zagi
    12.9k
    Nemaš. Imaš Olić efekt.
    Sjećaš se kada bi Olić istrčao jedan od svojih nebuloznih solo presinga iz kojeg izbori nebitan aut.
    Ali...
    Publika podivlja i momčad podemoni. Jer ak može on , kaj sam ja nesposoban?
    Odjednom svi trče ko psi.

Mierez je doslovno sam igrao u Osijeku i igrali su vrlo dobro. Pogle ih sada...
  • Pacho
    10k
    Zasto onda kod jahaca deva ima 0 golova i ispodprosjecne ocjene?
  • ElDorado
    6.9k
    Ljudi bezvezna rasprava. Nama centarfor bas nista ne znaci jer nam je igra totalno zakurac i tak je malo bitno tko je u 16. Lopta do njega u smislenoj akciji nece doci.
  • Zagi
    12.9k
    Ne znam i nije me briga. Konstelacija zvijezda mu ne odgovara.
    Realno kao i izlike Belji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube