• Kujtim Shalla
    7k
    Pa jebiga ,i danas kad smo loši i on je loš, plaćamo ga da on bude taj koji nas diže i razigrava ,bez obzira ko je trener. Samo kažem da nije baš on Bog pa da je toliko pokazao više od villara. E sad jeli to zbog toga što se lakše uklapa zbog villarove jezičke barijere ili Kovinih kamena spoticanja ne znam . Ja i dalje mislim da je villar igračima i da mu se ne daje kontinuirano šansa ko drugima da se pokaže da je on klasa .
  • jakov1
    1.2k
    Pa jesi ti ikad vidio Modrica dok ekipa igra za k? Izgleda identicno kao Zajc danas, uvijek potez viska, previse driblinga, salje riskantne lopte igracima pod pritiskom...

Igrac koji je motor ce uvijek pokusati na svoju ruku nesto pokrenuti, pa makar na silu i onda to ne izgleda dobro, ali puno rade bi to nego desetku ili napadaca koji se presetavaju jer ekipa ne ide kao podmazana.
  • Crusades
    19.8k
    Najprecjenjeniji igrač Dinama u povijesti.Carrasco

Baš volite prekomjerno i nerezonski lupat pa di padne padne.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.