• Filip Međimurje
    920
    https://www.index.hr/sport/clanak/boban-mi-je-u-6-mjesecu-rekao-kakva-je-situacija-namucio-sam-se-da-dodjem-u-dinamo/2719621.aspx?index_tid=803578

S kime se najbolje slažete u svlačionici?
    Ima nekoliko igrača s kojima se dobro slažem, ali najviše s kapetanom Mišićem i Kulenovićem. Stvarno su dobri dečki, a cijela ekipa je pozitivna. Imamo dobar miks nekoliko iskusnih igrača i puno mladih, a ta dinamika nam puno pomaže.

Znali smo da je Mišić - Zajc najbolja ljubavna priča ove sezone na svim razinama :heart: :cool:
  • Sibirski plavac
    7.2k
    Kakav igralec. :fire:

Dovesti besplatno ovakvu igračinu je što bi Ameri rekli "steal".
  • Dudu9
    1.9k
    Loš danas, a onaj zicer umjesto pucanja odabere dribling kakve su to fore da mi je znati?
  • Crni86
    16.8k
    Nas najbolji veznjak.

Sakrite se villari, benaceri, svi.
  • DrRatoljub
    350
    Samo se nadam da nije ozbiljna ozljeda. Samo nam to fali.
  • LA BOMBA
    570
    Baš mi je drago što je Zajc u Dinamu. Sjećam se da sam ga gledao u živo u onoj baš prvoj utakmici koju je igrao za Olimpiju 2012 kad je imao 18 godina. Lagano je zabio 2 gola Muri i nitko uopće nije znao tko je on prije te utakmice. Međutim zbog neke čudne situacije jer je on bio na posudi od Brava i nije bio pod ugovorom Olimpije, u Olimpiji više nije igrao te godine i tek se onda vratio 2014.

Mislim da se njemu neke stvari u karieri nisu poklopile koliko bi se mogle, jer je stvarno bio velik potencial, ali mislim da još može nuditi mnogo i da možda čak i sad u Dinamu pokaže najviše u karieri, slično kao neki drugi slovenski reprezentativac Iličić koji je zablistao u Atalanti tek kad je imao 31 godinu.

Vidim da čak i ima kompilacija Zajca sa tog njegovog debija na YouTube. Golovi su na 2:40 i 3:45. To je Zajc kad je imao samo 18 godina. Nevjerovatno kakav talent i osječaj za loptu.

• LA BOMBA
    570
    Možda dobijemo kojeg navijača više u Deželi, koja je poprilično bijela....Filip85

Mislim da je to da je Slovenija poprilično bijela večinom mit. Ti neki slovenski "navijači" Hajduka su večinom boomeri koji su pratili nogomet za vrijeme Jugoslavije, a sumnjam koliko uopće još prate Hajduk danas. Vjerovatno samo glume da su Hajdukovci kad idu na more na Dalmaciju, a da bi ih pitao tko igra za Hajduk, kakva je situacija u klubu... Ne bi imali pojma.

U mlađim generacijama ima sve manje Slovenaca koji uopće znaju pričati hrvatski, a kamoli da bi pratili HNL.

Od onih Slovenaca koji baš prate hrvatsku ligu ja bih rekao da je više pola-pola, a predpostavljam da ima i navijača Rijeke jer je za vrijeme Keka bio određeni hype u slovenskim medijima oko Rijeke.

Inače u Sloveniji opčenito nema nekog interesa za lokalni nogomet (a pod to se u nekom širom smislu može smatrati i hrvatski nogomet). Velika većina Slovenaca koji prate nogomet prate samo lige petice. Ja sam odrastao u Ljubljani i nisam nikad upoznao Slovenca koji bi navijao za Hajduk. Ima i vrlo malo "match going" navijača Olimpije, koja ima užasno loš broj gledatelja unatoč modernom stadionu i titulama. Večina mladih ljudi navija samo za Premier League klubove ili Real/Barca. U zapadnoj Sloveniji ima mnogo navijača talijanskih klubova jer tamo ljudi znaju pričati talijanski i mnogi su odrasli uz zlatno vrijeme Serie A. Na sjeveru Slovenije ljudi pričaju njemački (mnogo ljudi radi u Austriji) i prate Bundesligu itd.

Po mom iskustvu Slovenci koji navijaju za HNL klubove su večinom iz regija blizu granice sa Hrvatskom gdje ljudi još uvijek dobro pričaju hrvatski i više prate hrvatske medije. A između tih ima dobar broj navijača Dinama jer je Zagreb bliže i Dinamo je bio mnogo uspješniji u poslednjim godinama.

Svakako Dinamo ima mnogo veći potencial da izgradi jaku navijačku bazu u Sloveniji nego Hajduk. Ipak je Slovenija kulturno mnogo bliže Zagrebu nego Dalmaciji, i nekako se Slovenci mogu više karakterno povezati sa pričom koju ima Dinamo nego sa Hajdukovim kaosom.
  • NVKOD
    8.7k
    Jedini uz Hoxhu koji je išta napravio. Ne sjećam se ijedne tekme, a da ništa nije donio. Pa protiv Vukovara je odmah živost donio.

Strašno dobar transfer za ravno 0 €.
  • Crni86
    16.8k
    medu boljima danas ali i on je neprepoznatljiv. Ni sjena igraca od prije kojih mjesec dana.
  • Carrasco
    6.4k
    Najprecjenjeniji igrač Dinama u povijesti.
  • Kujtim Shalla
    7k
    ne znam , i ja se zapita jeli villar opravdano izostavljen . Na Mušketa isto mislim kao ti za Zajca
  • doubletrouble
    1.8k
    Tanka je linija od “hvala Feneru na ovom poklonu” do zaključka da je precjenjen
  • miro
    7.9k
    Puno zuji, malo meda daje, mislim da ga to najbolje opisuje
  • Carrasco
    6.4k
    kad sam napisao "hvala Feneru na ovom poklonu" ili pises u prazno
  • Carrasco
    6.4k
    nista posebno, a vamo napravili Modrića od njega... svršavaju na svako točno dodavanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.